Δευτέρα 23 Ιουλίου 2012

NTOKOYMENTO: ΟΤΑΝ Ο ΝΕΟΣ Γ.Γ ΤΟΥ ΥΠ.ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΤΑΞΗΣ ΕΞΗΡΕ ΤΑ ΑΝΔΡΕΙΚΕΛΑ ΤΗΣ 21ης ΑΠΡΙΛΙΟΥ


Η κυβέρνηση ποιεί τη νήσσα και κρατάει χαμηλούς τόνους στην αποκάλυψη διαδικτυακών ιστότοπων ότι ο διορισθείς νέος Γενικός Γραμματέας του Υπουργείου Δημόσιας Τάξης και νέος συνεργάτης του υπουργού Δένδια, Αθανάσιος Ανδρεουλάκος, είχε θητεύσει την περίοδο του 1968, επί...
"επαναστάσεως" όπως συνήθιζαν να την αποκαλούν οι θιασώτες των πραξικοπηματιών, βασιλικός επίτροπος και ορισθείς εισαγγελέας έκτακτου στρατοδικείου.


efimerida-makedonia-1

Η κυβέρνηση ποιεί τη νήσσα και κρατάει χαμηλούς τόνους στην αποκάλυψη διαδικτυακών ιστότοπων ότι ο διορισθείς νέος Γενικός Γραμματέας του Υπουργείου Δημόσιας Τάξης και νέος συνεργάτης του υπουργού Δένδια, Αθανάσιος Ανδρεουλάκος, είχε θητεύσει την περίοδο του 1968, επί "επαναστάσεως" όπως συνήθιζαν να την αποκαλούν οι θιασώτες των πραξικοπηματιών, βασιλικός επίτροπος και ορισθείς εισαγγελέας έκτακτου στρατοδικείου.
efimerida-makedonia-3
Διαβάζουμε τις τελευταίες ώρες ότι από το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη(τι επωνυμία κι αυτή)ο κ.Ανδρεουλάκος ούτε λίγο ούτε πολύ στην συγκεκριμένη δίκη έριξε στα μαλακά τους τότε κατηγορούμενους της αντιστασιακής οργάνωσης κατά της Χούντας, του κλιμακίου της "Δημοκρατικής Άμυνας" Θεσσαλονίκης.
(Για Δημοκρατική Άμυνα, εδώ
http://www.agelioforos.gr/default.asp?pid=7&ct=1&artid=135102)
efimerida-makedonia-2
Είναι όμως έτσι; Όχι, όπως τουλάχιστον διαβάζουμε στα έγγραφα που παρουσιάζουμε. Ο τότε επίτροπος της Χούντας, Αθανάσιος Ανδρεουλάκος, εξήρε σε ένα κείμενο που θα το ζήλευε και ο Γεώργιος Παπαδόπουλος(όπως διαβάζουμε στην εφημερίδα της εποχής), το απριλιανό καθεστώς: "Η επανάστασις της 21ης Απριλίου επικράτησε πλήρως..δημιούργησε δίκαιο...αναγνωρίστηκε σε εσωτερικό και εξωτερικό..."κλπ, κείμενο που μπορείτε να διαβάσετε και να διαβάσει και ο κ.Δένδιας στα αποσπάσματα που δημοσιεύουμε.
Ο καθένας σε αυτό το τόπο έχει γράψει την ιστορία του. Και ο κ.Ανδρεουλάκος τη δική του. Η επιλογή στο πόστο αυτό, ήταν το λιγότερο ατυχής. Η δουλειά των δημοσιογράφων είναι να ερευνούν. Και των διοικούντων να διοικούν. Και ο νοών νοείτο...
 πηγη

13 σχόλια:

Bάρδας Ιωάννης είπε...

Τι κρίμα που δεν εξήρε τους αρχιπροδότες "Εθνάρχες" Καραμανλή -Παπανδρέου και τους γόνους τους;ε;; Γιατί ρε Ανδρεουλάκο μας τα έκανες αυτά και εξήρες τπν σωτήρα του Ελληνικού λαού κι άφησες απ'όξω τους προδότες του Έθνους; κ.Χίο συγνώμην που ξέχασα την δυσωδία του ΚΚΕ,μπαρντόν Γαλλιστί.
Εδώ ο κόσμος καίγεται και τά μ....ά χτενίζονται.

Ανώνυμος είπε...

ΒΕΒΑΙΩΣ ΚΑΚΗ Η ΧΟΥΝΤΑ ΕΙΧΑΜΕ ΘΥΜΑΤΑ ΠΟΛΛΑ. ΕΙΧΑΜΕ ΜΑΚΡΟΝΗΣΟ ΚΑΙ ΓΙΑΡΟ.ΜΕΤΑ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΘΗΚΕ Η Δ Η Μ Ο Κ Ρ Α Τ Ι Α.ΜΕ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΚΥΒΕΡΝΗΤΕΣ ΚΑΙ ΘΥΜΑΤΑ Ο Λ Ο Τ Ο Ν Ε Λ Λ Η Ν Ι Σ Μ Ο.ΜΕ ΤΙΣ ΥΓΕΙΕΣ ΜΑΣ.ΤΕΤΟΙΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΧΑΛΑΛΙ ΣΑΣ ΚΥΡΙΟΙ ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ.ΚΑΛΗΝΗΧΤΑ ΣΑΣ.

Ανώνυμος είπε...

Μα, πρόκειται για τό ίδιο πρόσωπο;;; Πόσων χρονών ήταν τό 1968 όταν είχε θέση Εισαγγελέως ("Βασιλικού Επιτρόπου") στό Στρατοδικείο;;; Να ήταν, ας πούμε 28; Δύσκολο νά 'ναι Βασιλικός Επίτροπος τόσο νέος! Άντε νά 'τανε 38 ετών (ηλικία αρκετά φυσιολογική για νά 'ναι Ταγματάρχης τής Στρατιωτικής Δικαιοσύνης και να κατέχει θέση Εισαγγελέως σε Στρατοδικείο): άρα, γεννηθείς τό 1930. Άρα, σήμερα θά 'τανε 82 ετών...! Λοιπόν; Πρόκειται για τό ίδιο πρόσωπο;;;...!!!!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

ΠΩ-ΠΩ-ΠΩ-ΠΩ ΤΙ ΛΑΧΤΑΡΑ ΠΟΥ ΠΑΘΑΜΕ!!
ΠΡΩΗΝ ΧΟΥΝΤΙΚΟΣ, ΣΕ ΝΕΥΡΑΛΓΙΚΗ ΘΕΣΗ ΣΤΟ ΥΠ. ΔΗΜΟΣΙΑΣ (ΠΑ)ΤΑΞΕΩΣ, ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΣΕ ΠΕΡΙΟΔΟ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ, ΜΕ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ, ΕΚΛΕΓΜΕΝΗ ΜΕ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΕΣ (ΔΙΑΔ)ΙΚΑΣΙΕΣ, ΜΕ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΤΩΝ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΚΑΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΑ ΣΚΕΠΤΟΜΕΝΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ!!!
ΘΑ ΤΡΕΛΑΘΩ, ΤΡΕΜΩ ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΙΔΕΑ ΟΤΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟΥΣ ΓΝΗΣΙΟΥΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ, ΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΥΒΕΡΝΩΝΤΕΣ, ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΠΡΩΗΝ ΧΟΥΝΤΙΚΟΣ, ΑΥΤΗ Η ΒΟΜΒΑ ΠΟΥ ΘΑ ΤΙΝΑΞΕΙ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ ΤΟ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΜΑΣ ΠΟΛΙΤΕΥΜΑ!ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΣΤΕΙΛΕΙ Η ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΚΑΙ ΤΟ ΝΑΤΟ ΚΥΑΝΟΚΡΑΝΟΥΣ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΑΜΑΡΑ Ν΄ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΕΙ ΤΗΝ ΕΠΙΚΕΙΜΕΝΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΜΑΣ ΑΠΕΙΛΗ!!!
ΒΡΕ ΔΕΝ ΠΑΤΕ ΝΑ ΠΗΔΗΧΤΕΙΤΕ ΜΑΛΑΚΕΣ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΝΟΧΛΗΣΕ Ο ΠΡΩΗΝ ΧΟΥΝΤΙΚΟΣ, ΟΤΑΝ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΡΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΒΙΩΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ, ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΑΙ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΗ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΣΥΓΧΡΟΝΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ!!!
ΟΤΑΝ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΡΙΑΝΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΟΙ ΠΛΕΟΝ ΑΔΙΣΤΑΚΤΟΙ, ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΑΣΥΝΕΙΔΗΤΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΗΔΕΣ ΜΑΦΙΟΖΟΙ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ!!!
ΜΑΣ ΠΕΘΑΙΝΟΥΝΕ ΜΑΛΑΚΕΣ ΟΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΠΟΥ ΨΗΦΙΣΑΝΕ (42%)ΝΔ ΚΑΙ ΠΑΣΟΚ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΑΣΧΟΛΗΣΤΕ ΜΕ ΤΟ ΑΝ Ο ΤΑΔΕ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΕΙΝΑΙ ΧΟΥΝΤΙΚΟΣ!
ΣΤΑ ΠΑΠΑΡΙΑ ΜΑΣ ΟΤΙ ΚΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ! ΑΝ ΚΑΝΕΙ ΚΑΛΑ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ, ΑΣ ΕΙΝΑΙ ΧΟΥΝΤΙΚΟΣ!
ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΓΕΜΙΣΟΥΝ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΤΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΑ, ΑΛΛΑ ΟΛΕΣ ΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΜΕ ΧΟΥΝΤΙΚΟΥΣ ΜΗΠΩΣ ΚΑΙ ΔΟΥΜΕ ΚΑΜΙΑ ΑΣΠΡΗ ΜΕΡΑ! ΑΥΤΟΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΗΣΑΝ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ. ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ ΚΥΝΗΓΟΥΣΑΝ ΤΟΥΣ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ, ΜΕ ΑΦΗΝΕΙ ΑΔΙΑΦΟΡΟ. ΚΑΛΑ ΤΟΥΣ ΕΚΑΝΑΝ, ΓΙΑΤΙ ΔΟΥΛΕΥΑΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΟΒ. ΕΝΩΣΗ, ΣΗΜΑΙΑ ΕΙΧΑΝ ΤΟ ΣΦΥΡΟΔΡΕΠΑΝΟ ΚΑΙ ΥΠΟΝΟΜΕΥΑΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!
ΤΗΝ ΕΙΔΑΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΚΟΠΗ ΜΑΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΙΑΚΟΥΣ, ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥΣ ΚΑΙ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΠΟΥ ΔΟΛΟΦΟΝΗΣΑΝ ΤΑ ΟΝΕΙΡΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΖΩΗ ΜΑΣ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ!
ΣΑΣ ΕΚΑΝΑΝ ΤΕΤΟΙΑ ΠΛΥΣΗ ΕΓΚΕΦΑΛΟΥ ΠΟΥ ΤΡΕΜΕΤΕ ΟΤΑΝ ΑΚΟΥΤΕ ΧΟΥΝΤΑ Η ΒΑΣΙΛΙΑ! ΟΤΑΝ ΑΚΟΥΤΕ ΟΜΩΣ ΠΑΣΟΚ, ΝΔ, ΚΚΕ, ΔΕΝ ΤΡΕΧΕΙ ΤΙΠΟΤΑ, ΕΝΩ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΕΜΕΤΟ ΚΑΙ ΝΑ ΡΙΧΝΕΤΕ ΚΑΤΑΡΕΣ! ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΟΜΩΣ ΚΑΝΕΙ ΚΑΛΑ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ. ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΚΟΙΜΙΣΜΕΝΟΥΣ, ΚΙ ΟΤΑΝ ΑΥΤΟΙ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟ ΛΟΓΟ ΞΥΠΝΗΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΛΕΝΕ: ΜΗΝ ΞΥΠΝΑΣ ΕΙΝΑΙ ΩΡΑ ΓΙΑ ΥΠΝΟ!!!
ΟΠΩΣ ΕΙΠΕ ΚΑΙ Ο ΜΑΡΞ: ΟΙ ΛΑΟΙ ΕΧΟΥΝ ΤΟΥΣ ΑΡΧΟΝΤΕΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΑΞΙΖΟΥΝ!
ΚΑΗΜΕΝΗ ΕΛΛΑΔΑ, ΜΟΝΟ Ο ΘΕΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΕ ΣΩΣΕΙ ΟΠΩΣ ΣΕ ΕΣΩΖΕ ΠΑΝΤΑ!!!

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΟ 74 ΗΡΘΑΝ ΤΑ ΤΡΩΚΤΙΚΑ ΚΑΙ ...ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΘΗΚΕ Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ .

Ανώνυμος είπε...

Μεταπολίτευση ή ..Δημοκρατία μέ τήν ευγενική ΧΟΡΗΓΕΙΑ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ..

Ανώνυμος είπε...

1:07 π.μ.
1:18 π.μ.
αν δεν είσαστε το ίδιο άτομο. και τεσπα όπως και να'χει..
εσείς μπορεί να γουστάρετε χούντα
ΕΠΕΙΔΗ το '74 κι έπειτα δεν διορθώθηκαν τα πράματα.
Επειδή όμως υπάρχουν κι άλλοι
άνθρωποι στην πατρίδα αυτή που γέννησε το φώς κι έδειξε το δρόμο
στον πολιτισμό.. και θέλουν τον
πολιτισμό μπροστά και την δημοκρατία..
εσείς μπορείτε
να κάνετε ό,τι θέλετε μεταξύ σας..
να ντυθείτε ναπολέων χίτλερ κλπ.
και να'χουμε κάθε μέρα καρναβάλια..
σας διοργανώνω και πάρτυ αν γουστάρετε.. αλλά αφήστε τον υπόλοιπο λαό.. να επιθυμεί και να διεκδικεί την Δημοκρατία και την Ελευθερία και την Δικαιοσύνη και μην μας ζαλίζετε τα @@ με χουντικές κορώνες.. ταιριάζουν σ'άλλους πολιτισμούς κι εποχές κι ήταν η αρχή του κακού για την Ελλάδα..
(και κάθε άλλη χώρα που συνέβησαν παρόμοια γεγονότα)...

Σας χαιρετώ κι ελπίζω τώρα με τα
γενόσημα να βρεθεί μια φτηνή λύση και για σας...

Καλό Καλοκαίρι..

ΥΓ.

Για το παράδειγμά του ο ΧΑυγοχουντικός έφερε τον Μάρξ-αντί για τον
μέγιστο Ισοκράτη (που είπε:
Το ήθος των αρχόντων είναι όμοιο με το ήθος των αρχόμενων.
"Το της πόλεως όλης ήθος, ομοιούται τοις άρχουσιν."

(Ομοίως έπραξε κι ο
Μιχαλολιάκος σε συνέντευξή του
προσφάτως και χαράκτήρισε το
σχήμα της κυβέρνησης αυτής ως
"Φρανκεστάιν" (χάθηκε να το παρομοιάσει με Χίμαιρα ας πούμε)

Τόσο Έλληνες είστε...

ΞΥΠΝΑΤΕ ΡΕΕΕΕΕ!!


Ανεξάρτητος Έλληνας

Ανώνυμος είπε...

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟΝ 6:24 (ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ)!!!
ΚΥΡΙΕ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΕ ΕΛΛΗΝΑ, ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΟΤΙ ΜΑΛΛΟΝ ΕΙΜΑΙ ΧΟΥΝΤΙΚΟΣ Η ΦΙΛΟΒΑΣΙΛΙΚΟΣ! ΤΟΥΣ ΕΧΩ ΓΡΑΜΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΥΟ! ΟΠΩΣ ΕΧΩ ΓΡΑΜΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΑΡΑΔΕΣ, ΣΑΝ ΕΣΕΝΑ, ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΜΟ ΩΣ ΠΕΡΟΥΣΙΑΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ.
ΟΛΗ Η ΕΛΛΑΔΑ ΓΕΜΑΤΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ, ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΚΑΙ ΑΓΩΝΙΣΤΕΣ! ΟΛΟΙ ΥΠΕΡΜΑΧΟΙ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ! ΚΑΙ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΣΚΑΤΑ! ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΕΣΑΙ ΛΙΓΟ ΡΕ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΕ! ΓΕΝΟΣΗΜΑ ΚΑΙ ΨΥΧΟΦΑΡΜΑΚΑ ΧΡΕΙΑΖΕΣΑΙ ΕΣΥ ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΝΑΦΙ ΣΟΥ, ΠΟΥ ΑΥΤΟΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΕΣΤΕ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ! ΕΜΕΙΣ ΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΡΕ ΝΟΥΜΕΡΟ! ΕΠΕΙΔΗ ΑΥΤΟΣΑΡΚΑΖΟΜΑΣΤΕ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ?
ΒΑΡΕΘΗΚΑΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΒΛΑΚΕΙΑ ΣΑΣ!
ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΟΥ ΣΤΟΝ ΙΣΟΚΡΑΤΗ ΚΥΡΙΕ ΦΩΣΤΗΡΑ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΟΤΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΜΑΣ, ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΗΔΑΝΕ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ, ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΟΝ ΠΛΑΤΩΝΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΙΣΟΚΡΑΤΗ ΑΠ΄ΕΞΩ! ΚΙ ΟΜΩΣ ΜΑΣ ΠΗΔΑΝΕ, ΚΙ ΕΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ!
ΓΕΜΙΣΑΜΕ ΜΟΡΦΩΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΚΟΥΛΤΟΥΡΙΑΡΗΔΕΣ (ΜΑΛΛΟΝ ΚΙ ΕΣΥ ΤΟΥ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ ΘΑ ΕΙΣΑΙ, ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΕΣΑΣ ΤΟΥ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ ΣΑΣ ΣΙΧΑΙΝΟΜΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ)
Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΘΕΛΕΙ ΤΙΜΙΟΤΗΤΑ, ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ, ΗΘΟΣ ΚΑΙ ΠΙΣΤΗ ΣΤΟ ΘΕΟ!
ΓΑΜΩ ΤΗΝ ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ ΣΑΣ "ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ"
(ΔΕΝ ΕΝΝΟΩ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΤΟΥ ΚΑΜΜΕΝΟΥ)

Ανώνυμος είπε...

11:17 σίγουρα θες γενόσημο φίλε.


http://makeleio.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=3309%3A2012-07-23-16-56-16&catid=4%3A2012-02-11-12-49-59&Itemid=2

Ανώνυμος είπε...

ΓΙΑ ΤΟΝ 11:34 π.μ.
ΑΝ ΕΓΩ ΘΕΛΩ ΓΕΝΟΣΗΜΟ, ΕΣΥ ΘΕΛΕΙΣ ΜΕΤΑΜΟΣΧΕΥΣΗ ΕΓΚΕΦΑΛΟΥ!
ΣΑΣ ΕΝΟΧΛΕΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ, ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΦΑΝΕΣ!
ΕΧΕΤΕ ΚΑΒΑΛΗΣΕΙ ΚΑΛΑΜΙ! ΕΧΕΤΕ ΤΗΝ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΟΤΙ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ Η ΖΩΗ ΜΑΣ ΛΙΒΑΝΙΖΟΝΤΑΣ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΘΕΩΡΙΕΣ ΠΕΡΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΚΑΙ ΜΕ ΑΝΑΦΟΡΕΣ ΣΤΟΥΣ ΑΡΧΑΙΟΥΣ ΚΑΙ ΦΙΛΟΣΟΦΟΥΣ!
ΠΑΡΤΕ ΤΟ ΧΑΜΠΑΡΙ, ΕΧΟΥΝ ΑΡΧΙΣΕΙ ΤΗΝ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ! ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ! ΤΟ ΔΗΛΗΤΗΡΙΟ ΤΗΣ ΙΔΕΟΛΟΓΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΙΣΧΥΡΟ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΕΝΑ ΜΕ ΤΟ ΑΙΜΑ ΜΑΣ! ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΙΔΕΟΛΟΓΟΥΣ Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ! ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΛΗΘΙΝΟΥΣ ΜΕ ΥΓΙΗ ΝΟΥ! ΑΥΤΟ ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΝΑ ΠΩ, ΑΛΛΑ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΟΠΩΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΕΧΟΥΜΕ ΑΝΙΑΤΟΥΣ ΙΔΕΟΛΟΓΟΥΣ! ΦΑΤΕ ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ ΕΛΛΗΝΑΡΑΔΕΣ. ΦΑΤΕ ΣΤΗ ΜΑΠΑ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΒΛΕΠΟΥΝ ΜΟΝΟ ΣΑΝ ΝΟΥΜΕΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΗ ΤΟΥΣ. ΑΚΟΥΩ ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΚΟΜΜΑΤΙΚΕΣ ΒΑΣΕΙΣ. ΑΥΤΟ ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ, ΝΑ ΜΑΣ ΘΕΩΡΟΥΝ ΒΑΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΒΡΩΜΙΚΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΟΥΣ! ΕΓΩ ΛΟΙΠΟΝ ΔΕΝ ΕΓΙΝΑ ΠΟΤΕ ΒΑΣΗ ΚΑΝΕΝΟΣ! ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΘΑ ΓΙΝΩ! ΟΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΟΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΛΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΕΙΝΑΙ ΕΥΠΡΟΣΔΕΚΤΟΣ! ΟΛΑ Τ΄ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΕΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ, ΟΠΩΣ ΚΑΙ Ο 11:34!
ΚΑΛΑ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΤΕΤΟΙΟΙ ΠΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ! ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΑ ΓΕΝΟΣΗΜΑ ΡΕ ΠΕΡΙΕΡΓΕ, ΚΙ ΑΥΤΑ ΟΙ ΙΔΕΟΛΟΓΟΙ ΠΟΥ ΠΡΟΣΚΥΝΑΣ ΤΑ ΕΦΕΡΑΝ! ΦΑΤΑ ΚΙ ΑΥΤΑ!
(ΔΕΝ ΞΑΝΑΓΡΑΦΩ ΠΑΛΙ)

Ανώνυμος είπε...

Μέγιστε 03:23 ...(σου απαντώ)

Γνωρίζω ότι τους Χ.αυγοχουντικούς
τους πειράζει η φιλοσοφία κλπ
και ο πολιτισμός κι έχουν στάση
και θέση συγκεκριμένες γιατί άλλα
θελουν κι όχι Δημοκρατία.

Άσε ξαναλέω τους υπόλοιπους να είναι Δημοκράτες αφού το θέλουν..

Εγώ για να αποδείξω πως είσαι
τίποτα άλλο από ακόμα έναν παπαγάλο
σου λέω ότι τόσα χρόνια παίρνεις
γενόσημα και δεν το ξέρεις..
και το πρόβλημά τους δεν ήταν στο
γενόσημο εν γέννει.. αλλά στους
τρόπους προμήθευσης συνταγογράφησης
κ.α. (παίζουν άλλα από πίσω δλδ.)

το 50% των φαρμάκων ή και παραπάνω
εδώ και αρκετά χρόνια είναι γενόσημα..
και δεν έχουν καμιά διαφορά με τα
πρωτότυπα.. πολλές φορές δε..
είναι και καλύτερα :

Φιλικά στο λέω
Ενημερώσου (και σε άλλα θέματα
και αντί απέναντι μετά να είμαστε
δίπλα και απέναντι ΑΚΡΙΒΩΣ στην
γενοκτονία που ίσως ετοιμάζουν
κάποιοι.. κι ίσως έχουν συνεργάτες
εδώ)

υγ. με κάθε Έλληνα που θέλει το
καλό της Ελλάδας (και τίποτε άλλο)
είμαι κι εγώ δίπλα κι είναι
αυτομάτως δίπλα μου/μας όποιος
θέλει το καλό της Ελλάδας.
(ίσως όμως
ψάχνω λίγο παραπάνω από σένα)

Καλή προβολή..

Γενόσημα..
http://www.koutipandoras.gr/?p=16584

Ανώνυμος είπε...

3.51 άντε και πηδήξου μαλάκα γιατί μας ζάλισε τ' αρχίδια. Φάε απλόχερα Δημοκρατία και σκάσε ηλίθιε.
Μάλλον τον κουρκουτιασμένο εγκέφαλό σου ψάχνεις κρετίνε και για να μην κουράζεσαι άδικα, θα σου πω ότι τον έκαψες στα υπόγεια του πολυτεχνείου φτιάχνοντας μολότωφ βλάκα!!!!

Ανώνυμος είπε...

ΒΡΕ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ 3:51, Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΣΟΥ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΧΑΛΙ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΤΗΣ, ΚΙ ΕΣΥ ΜΙΛΑΣ ΓΙΑ ΦΑΡΜΑΚΑ ΚΑΙ ΓΕΝΟΣΗΜΑ???
ΕΧΕΙΣ ΜΕΓΑΛΗ ΠΛΑΚΑ!!!