Σάββατο 14 Ιουλίου 2012

ΟΔΗΓΟΣ MERCEDES ΞΥΛΟΚΟΠΗΣΕ ΑΓΡΙΑ 10ΧΡΟΝΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕ ΝΑ ΤΟΥ ΚΑΘΑΡΙΣΕΙ ΤΟ ΠΑΡΜΠΡΙΖ ΣΤΗ ΠΑΤΡΑ


ΦΑΣΙΣΤΙΚΟ ΞΕΣΠΑΣΜΑ ΑΚΟΜΗ ΣΕ ΕΝΑ ΜΙΚΡΟ ΚΟΡΙΤΣΙ
Οδηγός ξυλοκόπησε άγρια το βράδυ της Πέμπτης 10χρονο κοριτσάκι στην συμβολή των οδών Μαιζώνος και Παπαφλέσσα, στην Πάτρα, με αφορμή το... καθάρισμα των τζαμιών...

Σύμφωνα με το thebest.gr, ο 55χρονος οδηγός μιας γαλάζιας Μερσεντές ενοχλήθηκε όταν η μικρή Ρομά του ζήτησε να τού καθαρίσει το παρμπρίζ του πολυτελούς αυτοκινήτου του.
Και όταν το κοριτσάκι ακούμπησε το σφουγγάρι της στο τζάμι της Μερσεντές, ο ιδιοκτήτης της έγινε έξαλλος.
Μάλιστα, όπως ανέφερε στην ιστοσελίδα αυτόπτης μάρτυρας ο 55χρονος άντρας εκτοξεύτηκε απ' την θέση του και άρχισε να... κλωτσάει με μανία την μικρή τσιγγάνα, βρίζοντας θεούς και δαίμονες.
Το επεισόδιο έληξε όταν άλλοι οδηγοί παρενέβησαν και... γλίτωσαν απ' τα χειρότερα την 10χρονη.http://news247.gr
ΠΡΕΖΑ TV

17 σχόλια:

archaeopteryx είπε...

αδικαιολόγητος ο οδηγός, και με το ζόρι κρατιέμαι να μην κάνω το ίδιο και χειρότερα σε κάτι Κεϋλανέζους ή Μπαγλαντεσιανούς, ή δεν ξέρω τι, που είναι 1, 2, 3, 4, 5, 6, σε 6 διαδοχικά φανάρια, και κάνουν το ίδιο πράγμα εδώ και δύο χρόνια.

Είναι φορτικά πιεστικοί σε γυναίκες και ηλικιωμένους και πέραν του "αιτήματος" το ακούμπισμα του βρεγμένου σφουγγαριού ξεπερνάει όρια.

12 φορές την ημέρα, 5 μέρες την την βδομάδα 50 βδομάδες τον χρόνο. (βγάζω τις δύο που δεν κάνω την διαδρομή. 12 * 5 * 50 = 3.000 "όχι" τον χρόνο. Επί πόσους οδηγούς? Επί πόσες διασταυρώσεις? Τι κάνουν ΟΛΟΙ αυτοί το υπόλοιπο της μέρας ή νύχτας?

Και βάζουν μικρά παιδιά και κοριτσάκια ακριβώς για να ντρέπεσαι να έχεις αυτή την αντίδραση.

Ανώνυμος είπε...

Καλα της εκανε για να μαθει να μην κυκλοφορει μονη της στους δρομους.

Ανώνυμος είπε...

προς τον (14 Ιουλίου 2012 10:46 π.μ.).Με την ιδια λογικη καποια μερα που ο γιος σου η η κορη σου η εστω αν δεν εχεις παιδια καποια αγαπημενη σου ξαδερφη,αδερφη,μητερα κλπ κλπ πρεπει να βιασθει αγρια και παραδειγματικα για να μαθει να μην κανει το λαθος να κυκλοφορει μονη της.ειμαι σιγουρος οτι συμφωνεις απολυτα.ΑΓΡΙΟ ΒΙΑΣΜΟ ΚΑΙ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΟ...απο λαθρομεταναστη κατα προτιμηση...

Ανώνυμος είπε...

Τα παιδιά στη συγκεκριμένη διαστάυρωση είναι άκρως πιεστικά, θρασύτατα εώς εκβιαστικά. Είναι τα ίδια παιδιά εδω και 3 χρόνια. Μαιζώνος και Παπαφλέσσα δεν τολμώ να περάσω. Τραβάνε τους ελαιοκαθαριστήρες, περιπαίζουν τους οδηγούς. Ένα μικρό γκέτο. Αν ήταν Έλληνες πολίτες θα τους είχα κάνει μήνυση για ψυχική οδύνη. Νομίζω οτι σε περίπτωση που κατηγορηθεί ο οδηγός, μπορεί εύκολα να βρει μάρτυρες που να συνηγορήσουν για το τι γινεται εκει.

Ανώνυμος είπε...

Παιδιά ο οδηγός ΔΕΝ ΦΤΑΙΕΙ!!! Τα συγκεκριμένα "παιδιά" ειναι εκπαιδευμένοι ΡΟΥΜΑΝΟΓΥΦΤΟΙ οι οποίοι στο σημείο αυτό και στην προηγούμενη διασταύρωση με το λιμάνι, δημιουργούν πολλά προβλήματα στους οδηγούς οι οποίοι είναι ανήμποροι να υπερασπιστούν τις περιουσίες τους.Εύχεσαι να μην σε πιάσει φανάρι γιατι σου την πέφτουν από όλες τις μεριές σου χτυπούν (ανάλογα με τις διαθέσεις των) το σκουπόξυλο ή οτι άλλο έχουν με μανία το αμάξι, σου τραβούν τους υαλοκαθαριστήρες και αν τους διώξεις σε φτύνουν κλωτσούν το αυτοκίνητό σου. Δεν είναι ανήμπορα πλάσματα όπως νομίζουν οι ευαίσθητοι... έχετε δεί ανήμπορο 14χρονο με το βυζί έξω να την πέφτει σε γέρους για να τους κάνει στοματικό έρωτα; γιατι συμβαίνουν και τέτοια...

ΕΛΛΗΝ ΜΕ ΚΑΤΙ ΑΡΧΙΔΙΑ ΝΑ είπε...

Τα βάζετε βλέπω πάλι με τους αδυναμους ε; Να τα βάζετε με τους Ρομα που ειναι στην Ελλαδα 50 χρόνια και δεν έχουμε γυρίσει ποτε να τους κοιτάξουμε ΠΟΤΕ(σε κρατικό επίπεδο εννοώ). Λογικο αφου εκει που σας πέρνει μόνο, ως εκει φτάνει ο ανδρισμός σας. Εσεις που γράφετε απο κάτω(και ο ψευτοαγανακτισμενος, φίλος της αριθμητικης, κρυφοφασιστας απο το ΑΝΤΙΝΕWS του Σαμαρά μαζί) γιατί μάγκες δεν σας βλέπω να τα βάζετε ποτε με τις τραπεζες με την ΔΕΗ με τους μπάτσους;;; Θα σου πω γιατί,γιατί εκει κλαίτε σαν τις μουνίτσες, τους παρακαλατε, τους βρίζετε και στο τέλος τους ξαναψηφίζετε θρασύδειλοι. Ωραίοι πατριώτες είστε μηδενικά. Πατριώτες της Ν.Δ.(μη χέσω λεμε τους ΔΟΣΙΛΟΓΟΥΣ τωρα πατριωτες)
(ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΚΟΨΕΙΣ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΑΝΤΕ ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΙ ΠΑΡΑΓΙΝΕΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΝΤΙΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΤΟΘΡΑΣΥΔΕΙΛΟΥΣ)

Ανώνυμος είπε...

Δηλαδή ρε μεγάλε, αν έρθει ο κωλορουμανόγυφτος και σου κλωτσάει το αμάξι σου στο φανάρι που το χρωστάς 5 χρόνια και το πήρες με αίμα τι θα κάνεις; Θα βγείς να του δώσεις πουρμπουαρ; Και ποιος σου είπε πως δεν αντιδρούμε για τα μέτρα ; Τι έχουν ρε κομπλεξικέ τα μέτρα και τα του μνημονίου με τους ρουμανόγυφτους; Αν συμπονάς τόσο τους γύφτους να πάς να ζήσεις στην Κάτω Αχαΐα με τις φυλές εκεί που κάνουν εμπόριο πρέζας και εχουν φεσώσει την μιση Κίνα με τα χαλιά κτλ να δείς τι εστί κοκό.

Ανώνυμος είπε...

καλα της εκανε.εξω ολοι

Ανώνυμος είπε...

ΠΩΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ; ΕΝΑΣ ΜΙΣΑΝΘΩΠΟΣ ΒΑΡΑΕΙ ΕΝΑ 10ΧΡΟΝΟ ΠΑΙΔΙ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΤΟΥ ΛΕΝΕ ΜΠΡΑΒΟ. ΘΡΑΣΥΔΕΙΛΟΙ ΟΛΟΙ ΣΑΣ ΕΛΠΙΖς ΝΑ ΒΑΡΑΝΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ ΕΤΣΙ ΧΩΡΙΣ ΛΟΓΟ ΚΑΡΙΟΛΙΔΕΣ

Ανώνυμος είπε...

Τα παιδιά μας δεν παίρνουν πίπες στα φανάρια ούτε το ούτε βαράνε γέρους σε μηχανάκια...

Ανώνυμος είπε...

Κατσε στο Σαμαρα σου εσυ και θα δεις τι θα κανουν σε 2 χρονια στα παιδια σου

Ανώνυμος είπε...

Τι σχέση εχει ο Σαμαράς με τους Ρουμανόγυφτους ρε ...πειραγμένος εισαι;Και που δήλωσα εγώ πως ειμαι με το Σαμαρά;

Ανώνυμος είπε...

Παιδιά, αυτό είναι απαράδεκτο!

Μόνο οι αδελφές χτυπάνε γυναίκες ... πόσο μάλλον παιδιά ...

Απο την άλλη τα άτομα στα φανάρια είναι απαράδεκτα και απαιτείται χειρισμός.
Κατα την γνώμη μου, πρέπει να γίνει πογκρόμ και οι Ρομα,
τσιγκάνοι και λοιπά παραβατικά πρωτόγονα υποπροιόντα της φύσεως, που έχουν εισβάλει,να εκδιωχθούν απο την επικράτεια, με συνοπτικές διαδικασίες.

Να τους τσουβαλιάσουμε μαζικά και να τους πετάξουμε βράδυ στα σύνορα με τα σκόπια και κατόπιν να βάλουμε στρατό να τους πυροβολεί κατα την προσπάθεια τους να ξανα-εισβάλουν στην χώρα μας.

Να διαγραφούν άπαντες απο τα Ελληνικά Δημολόγια σήμερα!

Ανώνυμος είπε...

κι εγώ έχω σαπίσει πακιστανό στο ξύλο, γιατί μόλις του είπα 5 φορές όχι, με γυαλοκαθαριστήρες και ΤΑ ΠΑΝΤΑ... μου έριξε ροχάλα στο μπαπρίζ. δεν πειράζει, έφτυνε αίμα για αρκετη ώρα, να θυμάται την μαλακία του.
όσο για το παιδάκι που λέει το άρθρο είμαι σίγουρος οτί πέσανε 2 σφαλιάρες και ο κλασσικός αναρχο-κουμουνης, πουστο-αριστερός, σιχαμερός προπαγανδιστής δημοσιογράφος, μιλάει για άγριο ξυλοκόπημα και νοσοκομεία... ΟΥΣΤ ΡΕ ΛΕΧΡΙΤΕΣ, εσείς καταστρέψατε αυτό τον τόπο με αυτά που γράφετε και λέτε

Ανώνυμος είπε...

κουλτουριάρηδες φιλάνθρωποι και φιλόζωοι αριστεροί... ακούστε λίγο. την συμπεριφορά και την προκλητικότητα που έχουν οι "καθαριστές" ορισμένων φαναριών, ειτέ ΕΛΛΗΝΑΣ ήταν, είτε ξένος θα έτρωγε ξύλο. τώρα αν ήτανε παιδάκι, κοριτσακι και το χτύπησε τόσο άσχημα, η έτυχε να πέσει σε χρυσαυγίτη η σε κανά gay μισογύνη...συμβαίνουν αυτά

Ανώνυμος είπε...

καλα της εκανε.μας εχουν ζαλιση τα @@ πια.

Ανώνυμος είπε...

ΟΛΟΙ ΓΙΝΑΜΕ ΔΙΚΑΣΤΕΣ ΚΑΙ ΒΓΑΖΟΥΜΕ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΕΚ ΤΟΥ ΑΣΦΑΛΟΥΣ ....ΜΗΝ ΚΡΙΝΕΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΚΡΙΘΗΤΕ .....ΚΑΝΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΣΕ ΤΙ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΒΡΕΘΗΚΕ Ο ΟΔΗΓΟΣ ΠΟΥ ΧΕΙΡΟΔΙΚΗΣΕ .....ΚΑΚΩΣ ΕΠΡΑΞΕ ,,ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΕΧΕΙ ΜΕΤΑΝΙΩΣΕΙ....ΕΓΩ ΟΜΩΣ ΚΑΤΗΓΟΡΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΜΑΣ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΟΔΗΓΗΣΑΝ ΣΤΟ ΝΑ ΖΟΥΜΕ ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΕΦΙΑΛΤΕΣ.....ΑΥΤΟΥΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟΥΣ ....ΦΥΣΙΚΑ ΚΙ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΣΑΝ ΠΡΟΣΦΑΤΩΣ ....