Tο αυθεντικό anti-ntp.net δεν έχει καμία σχέση με το anti-ntp.org

Η σελίδα μας είναι δεξιά Κάντε like
-------------------->>>>>>>>>>>>>>>>>>

Παρασκευή, 20 Ιουλίου 2012

ΕΠΙΘΕΣΗ ΜΕΣΩ ΤΟΥ FACE BOOK ΣΤΟΝ ΑΛΕΞΗ ΤΣΙΠΡΑ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΤΟΥ. ΚΑΤΑΓΓΕΛΟΝΤΑΙ ΩΣ ΔΟΥΛΕΜΠΟΡΟΙ ΚΑΙ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΤΗΣ ...ΜΟΣΑΝΤ


ΕΧΕΙ ΣΤΑΛΕΙ ΣΧΕΔΟΝ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ SITE ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΕ ΠΡΟΔΗΛΟ ΣΚΟΠΟ. ΜΥΡΙΖΕΙ ΣΥΓΓΡΟΥ Η ΥΠΟΘΕΣΗ ΣΠΙΛΩΣΗΣ

ΕΚΤΟΣ ΕΑΝ ΤΑ ΦΑΝΤΑΣΜΑΤΑ ΠΟΥ ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΟΥΝ ΕΜΦΑΝΙΣΤΟΥΝ...


Μια καταγγελία-σοκ, που αναρτήθηκε απο μέλος τους Facebook και έχει κάνει τον γύρο του διαδικτύου, φέρεται να καταγγέλει ευθέως τον ΣΥΡΙΖΑ και τον αρχηγό του, κ. Αλέξη Τσίπρα, για κομπίνες που έχουν να κάνουν με την αθρόα εισροή λαθρομεταναστών απο την Αφρική, μέσω της εταιρείας του πατέρα του Αλέξη Τσίπρα, ιδιοκτήτη της κατασκευαστικής εταιρείας "ΣΚΑΠΑΝΕΑΣ ΑΤΕ"!

Στην υπόθεση, εμπλέκεται και η ισραηλινή μυστική υπηρεσία, η διαβόητη ΜΟΣΑΝΤ, στην οποία - σύμφωνα πάντα με την καταγγελία - ο πατέρας του κ. Τσίπρα φέρεται να είναι...έμμισθος υπάλληλος!

Η καταγγελία γίνεται απο τους κυρίους Γεώργιο Λαχανά και Γεώργιο Μεταξά(αλήθεια έχουν κάποια δόση ύπαρξης τα εν λόγ ονοματεπώνυμα;), μέσω της ιστοσελίδας στο facebook της κυρίας Αντζελας Γεωργαντή!(αυτή υφίσταται;). Eίναι υπαρκτά πρόσωπα όλοι αυτοί οι τύποι του περιθωρίου; Ή όλο το σενάριο είναι πέρα για πέρα κατασκευή διαφόρων περιέργων με τα γνωστά κομματικά οφέλη;

Στο κείμενο, οι καταγγέλοντες προκαλούν τον κύριο Τσίπρα να...τους κάνει μήνυση! Δηλαδή να ασχοληθεί μαζί τους. Αυτό δηλαδή που επιδιώκουν.

Αυτή είναι η ανάρτηση.
face-book-tsipras

Ερωτήσεις προς τον αξιότιμο αρχηγό της Αξιωματικής αντιπολίτευσης κύριο Αλέξη Τσίπρα:

1. Αληθεύουν όλα τα όσα ισχυρίζονται οι καταγγέλοντες κ. Λαχανάς και Μεταξάς κύριε Τσίπρα;

2. Τι ακριβώς συμβαίνει επιτέλους με την κατασκευαστική "ΣΚΑΠΑΝΕΑΣ ΑΤΕ"; Ανήκει πράγματι στον πατέρα σας; Είναι οικογενειακή σας επιχείρηση;

3. Εχει πράγματι ο πατέρας σας, έμμισθη σχέση με την ισραηλινή μυστική υπηρεσία; Εν ολίγοις, εξυπηρετεί ξένη δύναμη με χρηματικό όφελος;

Θα παρακαλούσαμε ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ τον αρχηγό της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης να ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ σε όλα αυτά και εί δυνατόν ΝΑ ΤΑ ΔΙΑΨΕΥΣΕΙ ΜΕ ΣΤΟΙΧΕΙΑ! Είναι πάρα πολύ σοβαρές καταγγελίες για να περάσουν έτσι, στο "ντούκου", επειδή γράφτηκαν...πάνω σε κάποιον "τοίχο" κάποιων μελών στο δημοφιλέστερο σάιτ κοινωνικής δικτύωσης, στο οποίο, πολλές φορές, ο καθένας μπορεί να λέει "ό,τι του καπνίσει"! Ο κύριος Τσίπρας έλαβε το 27% των ψήφων του ελληνικού λαού, κρατώντας τη ΣΗΜΑΙΑ της αντιμνημονιακής παράταξης και της κάθαρσης του δημοσίου βίου και είναι ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΣ να ξεκαθαρίσει τη θέση του!

Κάποτε επιτέλους, ΠΡΕΠΕΙ Ο ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΒΙΟΣ στην Ελλάδα να γίνει υπόδειγμα για τους πολίτες! ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ! ΩΣ ΕΔΩ η βρωμιά και η δυσωδία!

Θα χαρούμε ιδιαίτερα, εαν ο κύριος Τσίπρας φανεί αντάξιος της υπόστασης της οποίας του έδωσε ένα μεγάλο κομμάτι του λαού μας και ΔΙΑΨΕΥΣΕΙ με στοιχεία και επιχειρήματα τις επώνυμες αυτές καταγγελίες!

Τέλος, υπογραμμίζεται οτι παλαιότερα, ο κύριος Βασίλης Λεβέντης, μέσω εκπομπής του καναλιού ΕΧΤRA 3, είχε αναφέρει το γεγονός οτι η οικογένεια Τσίπρα, είναι όντως ιδιοκτήτες του μεγάλου κατασκευαστικού ομίλου "ΣΚΑΠΑΝΕΑΣ ΑΤΕ" και μάλιστα κατα κάποιον τρόπο...λοιδώρησε τον κύριο Τσίπρα (νέο τότε πρόεδρο του μικρού κόμματος του ΣΥΡΙΖΑ) οτι χάριν αυτού του γεγονότος, το κόμμα αυτό δεν επρόκειτο να προχωρήσει παραπάνω επειδή...ο νεαρός του πρόεδρος, ανήκε στη ...λεγόμενη Αρχουσα Τάξη και όχι στη ...λαική (όπως επίτασσε το κόμμα που εκπροσωπούσε).

πηγη

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Μακάρι να είναι αλήθεια ..... χαχαχααχαχαχα ..

θα κάνω τρέλα γούστα σε κυψέλη και Πατήσια ....

Alexi !!! Banana!!! Banana Alexi!!!

Ανώνυμος είπε...

ΝΑΙ, ΒΕΒΑΙΩΣ.ΑΜΑ ΣΑΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΘΑ ΣΑΣ ΠΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΟ ΠΑΙΔΙ!!! ΘΑ ΒΑΛΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΧΕΡΙ ΤΟΥ ΣΤΟ ΕΥΑΓΓΕΛΙΟ ΓΙΑ ΤΟΥ ΛΟΓΟΥ ΤΟ ΑΛΗΘΕΣ! ΒΕΒΑΙΩΣ!!!!
ΚΑΙ Ο ΚΟΣΜΑΚΗΣ ΠΛΗΝ ΤΩΝ ΜΑΚΑΚΗΔΩΝ ΘΑ ΤΟΝ ΠΙΣΤΕΨΕΙ! ΜΑ ΑΦΟΥ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΟΡΚΟ ΣΤΗΝ ΣΩΡΟ ΤΟΥ ΣΤΑΛΙΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΜΑΟ Η ΤΟΥ ΤΟΥ ΤΣΕ!!!!!
ΡΕ ΑΪ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΑΠΟ 'ΚΕΙ.
ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΛΗΘΕΙΑ "ΕΛΛΗΝΕΣ" ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΟΥΝ ΟΤΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΚΟΠΡΙΤΗΣ,ΕΦΤΑΣΕ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΕΦΤΑΣΕ,ΜΕ ΤΗΝ ΑΞΙΑ ΤΟΥ;