Τρίτη 31 Ιουλίου 2012

Πάνος Καμμένος στο Κόντα Channel 30 Ιουλίου 2012





3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

poly kala kanei o kr.kammenos!!!!kai h dimosiografh prepi na epimenoun kai na to psaksoun ka8e mera kai na mas poun pou briskete h ypo8esi!!!!gia tetia 8emata einai h nimosiografi!!!!epitelos prepi na eiparxei dikeosini sthn elada!!!alios den 8a proxorisi pote h elada!!!apo tous dimiografous eksartate kai na min fobounte!!!

Ανώνυμος είπε...

O Papagiannidis ως γνησιο τσιρακι της μασονιας, ειρωνευεται και πολεμα εναντιον του Καμμενου. Ειναι ο δικος του λογος τοσο κατα της δημοκρατιας και καθε εννοιας ελευθεριας που γινεται αμεσως αντιληπτος οτι ειναι ενας ακομη χαφιες της ντπ. Με υφος 100 καρδιναλιων και ποζα υποτιμα την νοημοσυνη μας λεγοντας οτι ο λαος ψηφισε και οτι ειναι σοφος. Ο λαος δεν ψηφισε, μίστερ. Ψηφισαν τα δαχτυλα της ΙΤΤ και της ΙΒΜ, των εταιρειων που εβγαλαν σε δυο ωρες αποτελεσματα εκλογων. Ολα μαγειρεμενα απο το κονκλαβιο των ροτσιλντ του Λονδινου. Ποιους νομιζετε οτι κοροϊδευετε, προδοτη της χωρας που σε εθρεψε και σε εχει στα καναλια να συνεχιζεις την παραδοση της Ελλαδος στους παραφρονες σαδιστες του σιωνιστικου συνδικάτου του εγκλήματος;

Ανώνυμος είπε...

Bρωμοκουρη, παιζεις το παιχνιδι της ντπ και παριστανεις τον δημοκρατη. Ενας τυχαρπαστος γλυφτης της ντπ εισαι μαζι με την σφηκοφωλια των αχορταγων που εχεις μαζεψει στο πανελ για να ξεφτιλισετε τον Καμμενο. Ελα ομως που ο κοσμος δεν τρωει πλεον κουτοχορτο. Ολες οι ηλιθιοτητες που λες και συ και οι εγκάθετοι σου δεν εχουν καμμια αξια παρα μονο για σας και την τσεπη σας για να εξασφαλιζετε χρημα απο το συστημα. Τζιτζιφιογκοι της Στοας.