Tο αυθεντικό anti-ntp.net δεν έχει καμία σχέση με το anti-ntp.org

Η σελίδα μας είναι δεξιά Κάντε like
-------------------->>>>>>>>>>>>>>>>>>

Τρίτη, 31 Ιουλίου 2012

Διαβάστε επιστολή φορολογούμενου προς Δημόσιο: “Αντί για αυτόχειρας, καλύτερα φονιάς σας”!


Φονιάς παρά… αυτόχειρας προτιμά να γίνει ο πρώην μηχανικός και νυν αγρότης Νίκος Αρετούλης που κατοικεί στη Ρίζα της Ιεράπετρας που πριν από λίγες ημέρες παρέλαβε το “ραβασάκι” της εφορίας που τον έβγαλε από τα ρούχα του. Ούτε λίγο ούτε πολύ βάση του εκκαθαριστικού του σημειώματος, το κράτος τον καλεί να πληρώσει αναλογικά το ¼ του...
πενιχρού εισοδήματός του που είναι μόλις 2.000 ευρώ! Όπως γράφει το prismanews.gr διατηρώντας την ψυχραιμία του και επιστρατεύοντας την αίσθηση του χιούμορ ο ίδιος απέστειλε τόσο στο Υπουργείο Οικονομικών όσο και στη ΔΟΥ Ιεράπετρας ένα πρωτότυπο… υπόμνημα με το οποίο αναλύει για ποιους λόγους ο ίδιος δεν πρόκειται να πληρώσει ούτε ευρώ για τα χαράτσια της φετινής χρονιάς.


Στο υπόμνημα ο κ. Αρετούλης που έφυγε απο τη Θεσσαλονίκη εγκαταλείποντας έναν αστικό τρόπο ζωής για να ζήσει στη νότια Κρήτη καλλιεργώντας τη γη, περιγράφει με λεπτομέρεια τον τρόπο και τις συνθήκες ζωής του αναδεικνύοντας την… απόκλιση της δικής του πραγματικότητας από τους στείρους αριθμούς του φοροεισπρακτικού κρατικού μηχανισμού χαρακτηρίζοντας τους ιθύνοντες της οικονομικής πολιτικής της χώρας “αχρείους, απατεώνες και ψεύτες”.

Η επιστολή του η οποία δημοσιεύτηκε και στην εφημερίδα Το Ποντίκι αναφέρει τα εξής:

«ΥΠΟΜΝΗΜΑ – ΔΗΛΩΣΗ

Προς το υπουργείο Οικονομικών, ΔΟΥ Ιεράπετρας

Του φορολογούμενου πολίτη Αρετούλη Γ. Νικολάου, κατοίκου του Δ.Δ. Ρίζας του Δήμου Ιεράπετρας.

Εις το εκκαθαριστικό σημείωμα που μου αποστείλατε «προσάπτε­ται» τεκμαρτό εισόδημα 8.863 ευρώ, ποσό το οποίο εγώ ποτέ δεν είδα κι ούτε θέλησα να αποκτήσω.

1.Για την οικία μου, αντικειμενικής αξίας 13.653,68 ευρώ (ΕΤΑΚ 10.8.2010), ευρισκόμενη στον οικισμό Πανακιανά του Δ.Δ. Ρίζας του Δήμου Ιεράπετρας, χωρίς καν ηλεκτροδότηση, θεωρείται τεκ­μαρτό εισόδημα 4.080 ευρώ, περίπου το 1/3 της αξίας της, τη στιγ­μή που πολύ καλύτερα σπίτια τα βρίσκει κανείς στην περιοχή μας με μόλις 150 ευρώ τον μήνα ενοίκιο (1.800/έτος).

2.Θεωρείτε τεκμαρτό εισόδημα διαβίωσης 3.000 ευρώ. Δυστυχώς για σας, λόγω της αντικαταναλωτικής και οικολογικής ιδεολογίας και τρόπου ζωής που έχω επιλέξει από το 1995, εγώ και η σύντροφός μου (2 άτομα) επιζήσαμε με μόλις 2.126,5 ευρώ για ένα ολό­κληρο έτος, συμπεριλαμβανομένων και των εξόδων της βενζίνης του αυτοκινήτου μου, που χρησιμοποιώ κυρίως για τις αγροτικές εργασίες μου. Δηλαδή ζητάτε για φόρο το 1/4 του ετήσιου εισοδή­ματος επιβίωσής μου!!!

3.Όσο για το αυτοκίνητό μου, μοντέλο ’91 και κυβισμού 750 κ.εκ., με έξοδα ασφάλισης – τελών κυκλοφορίας 300 ευρώ και συντήρη­ση από εμένα τον ίδιο (ως πρώην μηχανικός), θεωρείτε τεκμαρτό εισόδημα 2.000 ευρώ.

Κατόπιν όλων αυτών που ανέλυσα παραπάνω και επικαλούμενος το τελευταίο άρθρο του Συντάγματος, δηλώνω τα εξής:

α) Μεταξύ της επιλογής να μην τρώω για τρεις (3) μήνες

και να πλη­ρώσω τον φόρο που ζητάτε, θα προτιμήσω να μην πληρώσω ούτε ένα ευρώ.

β) Μεταξύ της επιλογής να γίνω αυτόχειρας ή φονιάς, θα προτιμή­σω να γίνω φονέας σας.

γ) Αν δεν έχετε κάνει κάποιο λάθος με αυτό το εκκαθαριστικό που μου αποστείλατε, τότε είστε αχρείοι και απατεώνες και κλέφτες.

7.7.2012

Άνευ ουδεμίας εκτίμησης
Ν. Αρετούλης»

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr
1greek

8 σχόλια:

ΝΕΚΤΑΡΙΟΣ ΓΥΠΑΚΗΣ είπε...

ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΚΑΙ ΕΓΩ ΑΓΑΠΗΤΕ ΜΟΥ.

Γιώργος Κ είπε...

..άντε σιγά σιγά να ξυπνάμε και αρχίσουν να φοβούνται, σε πρώτη φάση, και μετά να τους πάρουμε φαλάγγι και να τους ρίξουμε, το λιγότερο στην θάλασσα, δεν θέλει και πολύ, αρκεί να το πιστέψουμε και να πάψουμε να είμαστε λιγόψυχοι, αυτοί φοβούνται περισσότερο, είναι λίγοι και είμαστε πολλοί.
Θυμηθείτε το βλέμμα κάποιων δικτατόρων τύπου Τσαουσέσκου και Σαντάμ, την στιγμή που βριζόντουσαν στο εκτελεστικό απόσπασμα και την κρεμάλα αντίστοιχα, και φανταστείτε το αντίστοιχο για τους δικούς μας προδότες ΣαμαροΒενιζέλοΚουβελους, αλλά και για τους υπόλοιπους δοσίλογους που συμμετέχουν στο ξεπούλημα της χώρας και την εξαθλίωση αυτού του περήφανου κάποτε λαού, είτε άμεσα λαμβάνοντας μέρος και υλοποιώντας τις αποφάσεις των εγκληματιών, αλλά και όσους με την ανοχή τους (και αναφέρομε στα κόμματα που παραμένουν στην βουλή, Σύριζα, ΚΚΕ, ανεξάρτητοι) και την παρουσία τους σε αυτό τον χώρο στη ουσία στηρίζουν και δίνουν άλλοθι στους προδότες, ενώ θα έπρεπε να έχουν φύγει από την βουλή και να είναι έξω μαζί με τον κόσμο.
Σε αυτήν την ίσως πιο σημαντική στιγμή του Ελληνισμού ο καθένας θα πάρει την θέση που του αξίζει στην Ιστορία.

Ανώνυμος είπε...

ΟΧΙ ΑΥΤΟΚΤΟΝΕΙΕΣ

Ανώνυμος είπε...

Ανεργος με μωρο παιδι 1500 ευρω η εφορια,γιατι ειμαι ανεργος και εχω στην κατοχη μου αμαξι μοντελο 93 1000 κ.ε...Ξερουν τι θα παρουν.Απ τα τρια το μακρυτερο.

Ανώνυμος είπε...

Οι οικογενειά μου είναι μαζί σου κ Αρετούλη!! Δεν πληρώσαμε τα χαράτσια, δεν θα πληρώσουμε ούτε την εφορία!!

Ανώνυμος είπε...

Ουτε εμεις δωσαμε στα χαρατσια...

Ανώνυμος είπε...

KI EΓΩ ΜΑΖΙ ΣΑΣ ΠΑΙΔΙΑ !!!! ΕΜΕΙΣ ΚΑΛΑ ,,ΑΥΤΟΙ ΟΜΩΣ ΟΛΟΙ ΟΙ ΜΑΛΑΚΟΠΙΤΟΥΡΕΣ ΠΟΥ ΨΗΦΙΣΑΝ ΤΑ ΕΚΤΡΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΠΛΗΡΩΣΑΝ ΚΑΙ ΘΑ ΞΑΝΑΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ...ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ ????

Ανώνυμος είπε...

Τους γραφουμε στα τετοια μας