Τετάρτη 11 Ιουλίου 2012

Στο Χάρβαρντ, τον Σεπτέμβρη, ο ΓΑΠ


Σειρά διαλέξεων, στο πλαίσιο προγράμματος σεμιναρίων στο ινστιτούτο για την πολιτική του πανεπιστημίου του Χάρβαρντ, στο John F. Kennedy School of Government, θα πραγματοποιήσει, κατόπιν πρόσκλησης την οποία και απεδέχθη, ο πρώην...
πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου, με επισκέψεις του, από τον Σεπτέμβριο και για την περίοδο του φθινοπώρου. Αντικείμενο των διαλέξεων που θα δώσει ο κ. Παπανδρέου είναι:
- Η κρίση στην Ελλάδα και την Ευρώπη, οι επιπτώσεις της κρίσης, διεθνώς, οι συστημικές αδυναμίες της ευρωζώνης και οι θεσμικές ελλείψεις της Ευρωπαϊκής Ένωσης.
- Οι σκέψεις και οι προτάσεις για τη θωράκιση της ευρωζώνης, τις αναγκαίες θεσμικές αλλαγές στην Ευρωπαϊκή Ένωση, την εμβάθυνση της δημοκρατίας και τη θέσπιση κανόνων για τη ρύθμιση και τον έλεγχο των αγορών.
- Η Ελλάδα στην Ευρώπη αλλά και η συμβολή της στην σταθερότητα της ευρύτερης περιοχής της Νοτιοανατολικής Μεσογείου, καθώς και οι εξελίξεις από την Αραβική Άνοιξη.
Σύμφωνα με τη σχετική ενημέρωση, στόχος του ινστιτούτου είναι, μέσω των σεμιναρίων και άλλων δράσεων, να φέρει τους φοιτητές σε επαφή με ακαδημαϊκούς, πολιτικούς και ακτιβιστές, οι οποίοι μπορούν να τους προκαλέσουν το ενδιαφέρον, ώστε να εξετάσουν τη δυνατότητα να προσφέρουν στην πολιτική και τους δημόσιους φορείς, κατά τη διάρκεια της σταδιοδρομίας τους.
πηγη

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΜΠΟΡΕΙ ΑΚΟΜΑ ΝΑ ΤΟΥς ΔΩΣΕΙ ΚΑΛΕς ΟΔΗΓΙΕς: ΠΩς ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΕΝΑ ΕΘΝΟς ΝΑ ΠΑΘΕΙ ΚΑΤΑΘΛΙΨΗ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΤΟΥς ΟΔΗΓΗΣΕΤΕ ΣΕ ΜΑΖΙΚΕς ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΕΣ. Ε! ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΚΕΙ ΣΤΟ ΧΑΡΒΑΡΝΤ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΟΣΑ ΠΟΛΛΑ. ΑΛΛΑ !ΑΛΛΑ ΘΑ ΤΟΥΣ ΤΑ ΜΑΘΕΙ Ο ΠΕΦΩΤΙΣΜΕΝΟΣ,ΤΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ ΤΟΥ ΜΕΛΛΟΝΤΟΣ ΙΝΣΤΡΟΥΚΤΟΡΑΣ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΩΝ.ΜΕΓΑΛΟ ΤΑΛΕΝΤΟ Ο ΓΙΩΡΓΑΚΗΣ ΚΑΙ ΚΑΛΟΣ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ

Proteas είπε...

Τα "σεμινάρια" και οι "διαλέξεις" είναι ο τρόπος ανταμοιβής απο την νέα τάξη πραγμάτων για όσους πολιτικούς εκπληρώσουν την πολιτική τους καριέρα υπηρετώντας τους. Επίσης στην Αμερική αρκετοί πολιτικοί που φεύγουν απο την πολιτική βρισκούν δουλειά σε Λομπι. Ο Clinton ο Cameron και ο Bush για παράδειγμα βγάζουν μέχρι και $100,000 ανα εμφάνιση, ποσά τα οποία κάνουν την Προεδρική αποζημείωση να μοιαζει με χατζιλίκι. Να μήν βγάλει και $100.000 ο ΓΑΠ και να την κάνει για εξωτερικό;;;;

Το ίδιο ψάχνει να κάνει και η Διαματοπούλου και για αυτό ψάχνει για ‘χορηγό‘ στο εξωτερικό.

Τα πράγματα στην Ελλάδα θα αλλάξουν μόνο αμα κρεμάσουν κάποιους. Το κρεμάσουν με όλη την σημασία της λέξεως.