Τετάρτη 4 Ιουλίου 2012

Η Χρυσή Αυγή πήρε τα βουλευτικά αυτοκίνητα, αλλά...


Δεν έχει εισαχθεί τίτλοςΗ εντολή Μιχαλολιάκου στους βουλευτές του για τα κρατικά αυτοκίνητα
Οι βουλευτές της «Χρυσής Αυγής» μετά από σχετική οδηγία του κ. Νίκου Μιχαλολιάκου θα παραλάβουν μεν τα βουλευτικά ΙΧ, δεν θα τα κρατήσουν όμως για τους ίδιους...


Σύμφωνα με πληροφορίες τα κρατικά αυτοκίνητα θα δοθούν σε πολύτεκνες οικογένειες που τα έχουν ανάγκη.

Στο πλαίσιο αυτό μάλιστα ο Ηλίας Κασιδιάρης ήδη έχει βρει οικογένεια με...έξι παιδιά στην οποία θα μεταβιβάσει το βουλευτικό του αυτοκίνητο.

Ο ίδιος έγραψε στο twitter: "ΜΕ ΤΟ ΚΛΕΙΔΙ ΣΤΟ ΧΕΡΙ: Μόλις παραλάβω, παραδίδω το βουλευτικό μου όχημα σε εξαμελή μονογονεϊκή οικογένεια. Προνόμια στο λαό, όχι στη βουλή!"

23 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Δεν τους ψήφισα αλλά μπράβο τους....... κανένας άλλος πολιτικός δε θα το κάνει.........

Ανώνυμος είπε...

Εάν όντως το κάνουν, είναι πολλά κιλά μάγκες.

Ανώνυμος είπε...

den eimai xrisaygitis alla oute tha tous psifiza... alla poios allos to ekane???
gia na doyme poioi alloi tha akolouthisoyn..... to spiti toy laou mipws?????
to mpoyrdelo mpatsok???
kai ystera moy les giati o kosmos psifizei xrysh aygh.....
sokratis

Ανώνυμος είπε...

ελα ρε ψαρωσατε ολοι.ελεος!!θα κανουν κιαλλες τετοιες "μαγκιες" στα πλαισια του μαζευω λαικιστικα ψηφους.αν ειναι να επικροτουμε την ιδεολογια της βιας για τα βεγγαλικα που πετανε στα ματια μας, μπραβο μας.αλλα τι να πω, αυτοι ειμαστε δυστυχως

Ανώνυμος είπε...

me ena sbaro 2 trigonia
sokratis

V είπε...

Μπράβο στην χειρονομία, αλλά κατά πόσο μπορεί να μεταβιβαστεί όχημα που ανήκει τυπικά στο δημόσιο δεν το ξέρω.
Εκτός αν γίνει παραχώρηση χρήσης.

V

Ανώνυμος είπε...

Δεν επιτρέπεται από το νόμο να παραχωρηθούν τα βουλευτικά οχήματα σε οποιοδήποτε άλλο παρά μόνο να τα κατέχει ο συγκεκριμένος βουλευτής. Μην ακούμε την κάθε λαικιστική @@ που λένε οι νεοναζι χωρίς να το ψάξουμε πρώτα.

Ανώνυμος είπε...

Εσύ τώρα δηλαδή το έψαξες.....

Ανώνυμος είπε...

Ναι γίνονται τόσα αλλα νόμιμα και θα κολλήσουν στον νομό περι παραχώρησης. Καλα κάνουν και μπράβο τους δεν καταλαβαίνω τι σε χαλάει;

Ανώνυμος είπε...

EKTOΣ ΟΜΩΣ ΑΠΟ ΤΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ Κ ΑΛΛΑ ΠΟΥ ΛΕΕΙ Η Χ.Α Κ ΔΕΝ ΤΑ ΕΙΔΑΜΕ ΟΥΤΕ Κ ΤΑΚΟΥΣΑΜΕ ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΛΛΟΝ ΙΣΑ ΙΣΑ ΠΟΥ ΖΗΤΟΥΝ Κ ΑΝΑΔΡΟΜΙΚΑ ΚΑΤΙ ΠΡΩΗΝ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΑΦΟΡΑ ΤΟΥ ΜΙΣΘΟΥΣ ΤΩΝ ΠΑΛΙΚΑΡΙΩΝ ΟΠΩΣ Κ ΤΗΝ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΩΝ ΚΟΜΑΡΤΙΝΟ ΟΙΚΟΔΟΜΗΜΑ ΜΑΤΙΚΩΝ ΕΠΙΧΩΣΗΓΗΣΕΩΝ ΤΗΝ ΑΡΣΗ ΤΗΣ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ ΑΣΥΛΕΙΑΣ ΔΕΙΤΕ ΤΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ ΣΤΟΝ ΤΡΑΓΚΑ
ΝΟΜΙΖΩ ΔΥΣΚΟΛΕΥΟΜΑΣΤΕ ΝΑ ΠΙΣΤΕΨΟΥΜΕ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ Κ Η ΑΛΛΗ ΠΛΕΥΡΑ ΤΟΥ ΝΟΜΙΣΜΑΤΟΣ ΓΙΑΤΙ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΜΑΘΑΜΕ ΣΤΟΥΣ ΑΠΑΤΕΨΝΕΣ ΨΕΥΤΕΣ ΚΛΕΦΤΕΣ ΜΙΖΑΔΩΡΟΥΣ ΚΑΡΕΚΛΟΚΕΝΤΑΥΡΟΥΣ ΑΛΛΑ Ο ΧΡΟΝΟΣ ΘΑ ΔΕΙΞΕΙ Κ Η ΠΡΟ ΠΑΓΑΝΔΑ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗ
ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΘΑ ΠΕΣΕΙ ΣΑΝ ΧΑΡΤΙΝΟ ΟΙΚΟΔΟΜΗΜΑ ΟΤΑΝ Ο ΛΑΟΣ ΑΡΧΙΣΕΙ Κ ΒΛΕΠΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΜΕ ΣΥΜΑΧΟ ΤΟ ΧΡΟΝΟ Κ ΤΟΤΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΥ ΘΑ ΚΡΥΦΤΕΙΤΕ

Ανώνυμος είπε...

Τόσα χρόνια είδατε τα κομμούνια και τους προοδευτικούς να βοηθούν φτωχούς Έλληνες. ΟΧΙ. Αντιθέτως μετά απο πολλά χρόνια βοήθησαν κάποιους. Τους λαθρομετανάστες... Έτσι λοιπόν ακόμα και η Χρυσή Αυγή είναι σκάλες ανώτερη απο τα αντιλαικά και ανεργατικά κόμματα της Αριστερας και φυσικά το ΠΑΣΟΚ και τη ΝΔ.

Ανώνυμος είπε...

Δωρίζω και γω τα π@π@ρια μου σε όποιον τα χει ανάγκη.Ξέρω ξέρω,είμαι πολύ καλός.Ξυπνηστε ρε κναΒια που σας πουλάει ο κάθε παρλαπίπας παπ-Αριες και τις ακούτε.Το χουμε πει μια φορά,ο Μιχ/κος είναι μασόνος και οι Χρυσ/τες κατακάθια και περιθωριακοί(μπράβοι,νονοί,τραμπούκοι,κ.α)

Ανώνυμος είπε...

KAI EΣΥ 1:46
ΑΝΑΡΧΟΑΠΛΥΤΟΣ ΣΥΡΙΖΑΙΟΣ Η
ΚΟΚΚΙΝΟΣΚΟΥΦΙΤΣΑ Κ ΦΟΒΑΣΑΙ ΤΟ ΛΥΚΟ
ΚΡΑΤΑ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΤΗ ΓΝΩΣΗ ΣΟΥ ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ

Ανώνυμος είπε...

@11.44 ναι μωρε , ναι μωρε , θα έδινε και η Αλέκα αλλα "δεν την αφήνει ο νόμος " . Βεεεεβαια ο νόμος . Νόμος είναι το δίκιο του κηφηνα που λέμε . Άντε ρίξε λίγο νερό στο κεφάλι σου να συνελθεις μωρε κακομοιρη άσχετε . Ο βουλευτής παρέλαβε το όχημα . Το διέθεσε όπως θεώρησε σωστό και συμφέρον ο ίδιος . Δεν αναγκάζεται απο το ΝΟΜΟ να παραδώσει το προσωπικο του ΙΧ . Άρα μπορει να επιλέγει ποτε και αν θα το χρησιμοποιεί. Κανενας νομος δεν παραβιαστηκε Όταν κουβαλάει την κάθε Βίκυ Σταμάτη ο νόμος τηρείται στο ακέραιο ε? Χαχαχαχαχα έλατε τώρα, πάρτε το απόφαση, ψευτοαριστεροι, ταχα μου φίλοι του λαου, σας ξεβρακωσαν για άλλη μια φορα . ΚΑΛΩΦΑΓΩΤΕΣ ΟΙ ΚΟΥΡΣΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΕΠΙΔΟΤΗΣΕΙΣ ΚΗΦΗΝΕΣ ΚΑΙ ΠΑΡΆΣΙΤΑ

Ανώνυμος είπε...

1)Καταρχήν κάτι που δεν είναι δικό σου δεν μπορείς να το δώσεις τα αυτοκίνητα είναι του Ελληνικού κράτους και όχι του κάθε βουλευτή.
2)Δεύτερον η κίνηση είναι καθαρά ψηφοθηρική καθώς λένε θα τα δώσουν σε οικογένεια με πρώτο κριτήριο το πολύτεκνο αυτής και όχι τις οικονομικές της ανάγκες.

3) Σε ότι αφορά το συγκεκριμένο ζήτημα και επειδή κάποιος έγραψε ότι δεν το έχει κάνει κανένας άλλος. Θυμίζω ότι ο Καρατζαφέρης όχι μόνο δεν παρέλαβε το βουλευτικό αυτοκίνητο αλλά έκανε και δωρεά (βάζοντας χρήματα από την τσέπη του) ασθενοφόρων (νομίζω 4 στον αριθμό) σε νοσοκομεία καλή η κριτική αλλά πρέπει να έχουμε και μνήμη !!!

Και επιτέλους αν αύριο ο Μπουτάρης κάνει δωρεά ένα αυτοκίνητο σε μια πολύτεκνη οικογένεια (τον έχω ικανό να το κάνει) πάει να πει πως έγινε και καλός ;)

Διογένης είπε...

Το αν είναι νόμιμη ή παράνομη αυτή η κίνηση δεν με ενδιαφέρει. Αν είναι να χρησιμοποιηθούν τα αυτοκίνητα από οικογένειες που τα έχουν ανάγκη, ας είναι και παράνομη. Τα πληρώνουμε που τα πληρώνουμε αυτά τα αυτοκίνητα, τουλάχιστον ας πιάσουν τόπο... Απειροελάχιστο είναι το κόστος τους, που αναλογεί στον καθένα μας.

Το ότι ο ΛΑΟΣ και η ΧΑ έχουν φορέσει τα γυαλιά σε όλους τους άλλους "ευαίσθητους" είναι αδιαμφισβήτητο γεγονός, είτε τα κάνουν όλα αυτά για ψηφοθηρικούς λόγους είτε για να μας ρίξουν στάχτη στα μάτια – πάντως τα κάνουν.

Εκείνο που δεν πρέπει να ξεχνάμε είναι ότι, κατά τη δεκαετία του 1930, και οι ΝΑΖΙ επιδίδονταν σε τέτοιου είδους αγαθοεργίες και με αυτόν τον τρόπο απέκτησαν τη συμπάθεια σημαντικού μέρους του γερμανικού λαού...

Ανώνυμος είπε...

κάτι αυτοκινητάκια που έχω από μικρός αν τα δώσω θα με ψηφίσετε;Επίσης θέλω να πείτε και πόσο μάγκας είμαι και ότι το χω κάνει μόνο εγώ ναι;

Ανώνυμος είπε...

Μην τα δίνεις τα αυτοκίνητακια κάτσε καλύτερα να παίζεις με αυτά και κάτι άλλο μικρουλη που έχεις ανάμεσα απο τα πόδια σου...

Ανώνυμος είπε...

To KKE giati den edose ta bouleftika IX ston lao ??? mias kai lene oti ola anikoun sto lao ???? i papariga me VW(Germaniko IX) 60000 Euro kursari, exei kai sofer, exei kai idiotiko filaka !!!!!

Ανώνυμος είπε...

Α ρε ζώα! ΜΠΕΕΕΕ! Ότι μας πουν οι άριοι φίλοι μας είναι σωστό κ ειλικρινές! δεν κοιτάνε να μαζέψουν ψήφους..ΟΧΙ ΒΕΒΑΙΑ!! αγαπάνε τον συνάνθρωπό τους! γι' αυτό τον μαχαιρώνουν στο δρόμο! Άμα σας συμβεί κ εσάς κάτι τέτοιο κ χρειαστείτε αίμα να ρωτήσετε πρώτα αν ανήκει στην υπεράνθρωπη ελληνική άρια φυλή πριν το δεχτείτε! ΜΠΕΕΕ! ψηφίστε τους νεοναζί ώστε να σκοτώσουν ακόμα περισσότερους!!!

Ανώνυμος είπε...

Σαφώς και αλιεύουν ψήφους, κανείς δεν το αρνείται, αυτός είναι και ένας από τους σκοπούς των βουλευτών, αλλά καλύτερα να μαζεύω ψήφους με πράξεις παρά με λόγια, λόγια, λόγια του αέρα !!
Όταν τα αλλά κόμματα κάνουν έμπρακτα κάτι για τον λαό τότε θα εξαφανιστούν τα ακραία στοιχεία από μόνα τους !

Ανώνυμος είπε...

Η ίδια η Χρυσή Αυγή ουσιαστικά διαψεύδει την είδηση εφόσον σε ανακοίνωση της γράφει "τα αυτοκίνητα θα διατεθούν στον κοινωνικό αγώνα και όχι στο να κάνουν βόλτες οι βουλευτές" Δηλαδή θα τα έχουν κανονικά αλλά θα τα χρησιμοποιούν για το κόμμα όποτε τα άλλα είναι να χαμε να λέγαμε παρόλα αυτά πολλά πρόβατα στο άκουσμα της βαρύγδουπης και χωρίς νομική βάση μάλλον εμείς οι απλοί πολίτες ξέρουμε τους νόμους καλύτερα από τον εκπρόσωπο κόμματος τους, που έκανε δημόσια την ανακοίνωση για δωρεές και τα σχετικά κάποιοι βιάστηκαν να αναφωνήσουν χαρούμενοι Μπράβο !! Μπράβο και Μπεεεεε !!! Μπρεεε !!!

* Το Ελληνικό πνεύμα έχει ασύγκριτη αξία σε σχέση με τις ιδεολογίες αναρχικών και Χρυσαυγητών την Ελλάδα της καρδιάς και της ψυχής μου δεν τη χαρίζω σε κανέναν!!!

Ανώνυμος είπε...

Ειναι δυνατον μονογονεική οικογενεια με οποιο τελοσπαντων εισοδημα να πληρωνει τη βενζινη που απαιτει η χρηση του??????

ΑΖ