Tο αυθεντικό anti-ntp.net δεν έχει καμία σχέση με το anti-ntp.org

Η σελίδα μας είναι δεξιά Κάντε like
-------------------->>>>>>>>>>>>>>>>>>

Δευτέρα, 23 Ιουλίου 2012

δολοφονικά τελεσίγραφα…


Είναι πασιφανές ότι διαπλέουμε ένα δολοφονικό τρίγωνο, που κορυφές του είναι ο ναζισμός, ο σιωνισμός και ο γκαγκστερισμός.
Το οποίο, βέβαια, τρίγωνο υπηρετεί πειθήνια το ντόπιο λόμπυ ληστών, κλεφτών, απατεώνων, εφιαλτών, κλπ….

Και ασφαλώς θα έχετε ξεχάσει την κατάπτυστη ακροτελεύτια ομιλία-μνημείο θρασυδειλίας-των πρόσφατων προγραμματικών δηλώσεων στη Βουλή.

Η οποία θύμιζε το ερίφιο του αισώπειου μύθου, που σκαρφαλωμένο στην ταράτσα χλεύαζε το διερχόμενο λύκο.
Που στην προκειμένη περίπτωση δεν ήταν η αντιπολίτευση, αλλά σύμπας ο ελληνικός λαός.
Για τον οποίο τα κολεγιόπαιδα της Μπίλντεμπεργκ τρέφουν απύθμενο και ανεξάντλητο μίσος. Που το ξερνάνε ολοένα και δηλητηριωδέστερο, παραλαμβάνοντας, ο ένας κατόπιν του άλλου τη σκυτάλη του ολέθρου. Καθώς συναγωνίζονται για το ποιος θα καταφέρει εναντίον του τα πλέον θανατηφόρα πλήγματα.
Γιατί διαισθάνονται την ενδόμυχη απέχθεια και αποστροφή της συντριπτικής πλειονότητας του λαού εναντίον τους. Που παντοιοτρόπως, σε κάθε περίπτωση, την εκδηλώνει.
Και πολύ περισσότερο θα έχετε ξεχάσει του βρυχηθμούς του εντιμότατου κυρίου, που με τη μπάσα, βραχνή και μπουμπουνιστή φωνή του διακόπτει και επικαλύπτει, στα τηλεοπτικά πάνελ το λόγο των οποιωνδήποτε συνομιλητών του. Ο οποίος, μεταλλάσσοντας το επώνυμο κάποιου συνδικαλιστή τον αποκάλεσε, αντί για Φωτόπουλο, Σκοτεινόπουλο.
Σάμπως να υπάρχουν, στην παγκόσμια ιστορία, σκοτεινότερα, από καταβολής κόσμου, ανθρωποειδή από αυτά του μνημονιακού υπόκοσμου!
Και λέω πως «θα έχετε ξεχάσει», γιατί εσάς η προσοχή σας μπορεί να είναι στραμμένη σε ένα τρισευτυχισμένο μέλλον, που μας ετοιμάζουν τα ανθρωποειδή αυτά.
Καθώς επείγονται, τάχα, να προωθήσουν, για παράδειγμα, το θέμα της ΑΟΖ. Και τόσα άλλα…
Τα οποία με τα βλακώδη γλωσσοκοπανήματα τους, περί επιμήκυνσης και επαναδιαπραγμάτευσης και λοιπές μπουρμπουλήθρες ΘΑ δημιουργήσουν παραδείσιες συνθήκες για την Ελλάδα και το λαό της.
Αφού, όπως λέγεται, τα οποιαδήποτε οικονομικά οφέλη, που θα προέλθουν απ’ τον τομέα αυτόν, δεν τα έχουν συμπεριλάβει στο μνημόνιο και τη σύμβαση του ξεπουλήματος.
Που μακάρι να είναι έτσι. Αλλά ποιος να τους πιστέψει!
Και, για να μην παρεξηγηθώ, σπεύδω να εξηγήσω πως εννοώ την πολιτική μαφία και όχι βέβαια τους επιστημονικούς παράγοντες, που μπορεί νακαταβάλλουν προσπαθειες, προς την κατεύθυνση αυτή.
Ποιος να πιστέψει ότι οι άνθρωποι, που διαπνέονται από άσβεστο μίσος για την Ελλάδα και το λαό της, θα έκαναν και το παραμικρό έστω, για το καλό της!
Και ότι η οποιαδήποτε «πρωτοβουλία» τους δεν αποτελεί μια ακόμη παγίδα, προκειμένου να πετύχουν και να ολοκληρώσουν την ολοσχερή καταστροφή μας. Για χάρη των τοκογλύφων του δολοφονικού τριγώνου…
Ή μήπως οτιδήποτε κι αν κάνουν δεν οδηγεί προς την κατεύθυνση αυτή;
Θυμάστε μήπως το Γιώργο Βασιλάκη, ο οποίος εκτελέστηκε με ένα δολοφονικό ραβασάκι; Τον υπασπιστή του υπουργού προστασίας του πολίτη!
Ε, λοιπόν, παρόμοιο χαρακτήρα έχουν, για μεγάλο μέρος του ελληνικού λαού και τα δολοφονικά φορολογικά τελεσίγραφα, που έστειλαν οι καθοδηγούμενες από τους Ναζί υπηρεσίες του υπουργείου οικονομικών.
Οι οποίες, αφού πετσόκοψαν τις αποδοχές του λαού, τώρα πολλαπλασίασαν τους φόρους. Σε τρόπο ώστε να μη μπορεί ο καθένας να ανταποκριθεί στις εξωφρενικές απαιτήσεις τους. Έστω κι αν εισπράξουν τα απαιτούμενα, όχι σε πέντε και δέκα, αλλά και σε εκατό και χιλιάδες δόσεις.
Μοιάζουν, σαν να μας έχουν κόψει τα πόδια και μας στέλνουν στους ολυμπιακούς αγώνες του Λονδίνου. Με την απαίτηση να πρωταγωνιστήσουμε και να τους φέρουμε και χρυσά μετάλλια.
Που σημαίνει ότι θέλουν να βυθιζόμαστε ολοένα και περισσότερο στο αδιέξοδο χρέος. Προκειμένου να κατάσχουν και να εκποιήσουν τα οποιαδήποτε περιουσιακά μας στοιχεία. Και να μας οδηγήσουν στην έσχατη εξαθλίωση και υποδούλωση.
Και ότι, σε τελική ανάλυση, έχουν εκπονήσει σε βάρος μας το ίδιο σατανικό και δολοφονικό σχέδιο, που εκπόνησαν και σε βάρος της χώρας μας.
Και ούτε πολύ ούτε λίγο φαίνονται να μας λένε:
Φέρτε τα λεφτά, που τόσα χρόνια κλέβαμε και ληστεύαμε. Ειδάλλως αυτοκτονήστε ομαδικά και αδειάστε μας τη γωνιά. Όμως…
Εμείς δεν έχουμε την ικανότητα να κλέβουμε και να ληστεύουμε ούτε να δολοφονούμε, όπως αυτοί. Αφού άλλωστε τελούν υπό την άγρυπνη προστασία πολυπληθών οργάνων της προστασίας καθενός γαλαζοαίματου…αλήτη.
Και όχι βέβαια του καθενός πολίτη, ο οποίος μαστίζεται, συν τοις άλλοις, από την καταιγιστική εγκληματικότητα…
Αλλά και για λόγους θρησκευτικής συνείδησης δεν μπορούμε ούτε να αυτοκτονήσουμε…
Και γι’ αυτό τους ζητούμε, ως μελλοθάνατοι, μια τελευταία χάρη:
Να ζητήσουν απ’ τους αρμόδιους του δολοφονικού τριγώνου να στείλουν σε κάθε νοικοκυριό-όπως έκαμαν και στις διάφορες δημόσιες υπηρεσίες-και τους ανάλογους ναζί. Προκειμένου να εκτελέσουν εμάς αλλά και παράλληλα τα δολοφονικά φορολογικά τους τελεσίγραφα.
Εξυπακούεται, βέβαια ότι συνυπεύθυνοι στο δολοφονικό φορολογικό τερατούργημα είναι και όσοι δεν ντράπηκαν να ξαναψηφίσουν και να μας ξαναφορτώσουν στο σβέρκο τα ανθρωπόμορφα αυτά τέρατα.
Είναι χαρακτηριστικό ότι προεκλογικά κάποιος κομματάρχης έφτασε στο κατάντημα να επιτιμά τους κομματικούς οπαδούς, επειδή ντρέπονταν για τον ξαδιάντροπο ξεπεσμό της «δημοκρατικής», σύμφωνα με τα λεγόμενα του, παράταξης…
Σαν τον Καλιγούλα, που υποχρέωνε τους συζύγους να παρίστανται στο βιασμό των συζύγων τους. Και τους εξανάγκαζε μάλιστα και να γελούνε.

Τόση διαστροφή!

παπα-Ηλίας