Παρασκευή 20 Ιουλίου 2012

Ο φονιάς κρυβόταν για δύο μέρες μέσα στο κρεβάτι


Για δύο ημέρες ο 32χρονος Attila Ban παρέμενε κρυμμένος μέσα στο στρώμα ενός ντιβανιού ενώ η αστυνομία ερευνούσε το δωμάτιο στο οποίο... είχε σκοτώσει τον 20χρονο Tibor Vass και τη φίλη του Alice Adams...


Μάλιστα ο Ban είχε αφήσει γυμνό τον Vass πάνω στο ντιβάνι, μέσα στο οποίο στη συνέχεια κρύφτηκε!

Ο 32χρονος παρακολούθησε μέσα από το κομμένο στρώμα όλες τις κινήσεις της αστυνομίας καθώς ερευνούσε το δωμάτιο και απομάκρυνε τα πτώματα. Είχε μάλιστα γράψει και στο λογαριασμό του στο Facebook «Θέλω να ξυπνήσω από αυτόν τον εφιάλτη», καθώς είχε μαζί του νερό και το κινητό του.

Η Adams βρέθηκε ντυμένη στο πάτωμα του δωματίου στο Radisson Edwardian Hotel στο αεροδρόμιο Heathrow, όπου εργάζονταν και οι τρεις εμπλεκόμενοι, με ένα μαξιλάρι στο κεφάλι της. Είχε δεχθεί 22 μαχαιριές.

Ο Vass είχε δεχθεί δύο μαχαιριές που τον τραυμάτισαν θανάσιμα στην καρδιά.

Σύμφωνα με το δικαστήριο ο Ban είχε ερωτευτεί τον Vass και είχε θυμώσει επειδή ο τελευταίος είχε περάσει σε πανεπιστήμιο της πατρίδας τους της Ουγγαρίας όπου και θα επέστρεφε. Επίσης τον ζήλευε για τη σχέση του με την Adams.

Οι συνάδελφοί τους μπήκαν έντρομοι στο αιματοβαμμένο δωμάτιο όταν οι τρεις ρεσεψιονίστ δεν εμφανίστηκαν στις δουλειές τους, και κάλεσαν την αστυνομία.

Οι αστυνομικοί σφράγισαν το χώρο αναζητώντας στοιχεία για το έγκλημα αλλά δεν εντόπισαν τον… δράστη που κρυβόταν μέσα στο ντιβάνι.

Τη δεύτερη ημέρα ο 32χρονος βρέθηκε πάνω σε ένα άλλο κρεβάτι αφότου είχε προσπαθήσει να βάλει τέλος στη ζωή του κόβοντας τις φλέβες του και προκαλώντας στον εαυτό του ηλεκτροπληξία.



πηγη