Tο αυθεντικό anti-ntp.net δεν έχει καμία σχέση με το anti-ntp.org

Η σελίδα μας είναι δεξιά Κάντε like
-------------------->>>>>>>>>>>>>>>>>>

Σάββατο, 21 Ιουλίου 2012

ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΤΗΚΑΝ ΤΕΣΣΕΡΑ ΘΥΜΑΤΑ ΤΗΣ ΧΟΥΝΤΑΣ ΤΟΥ ΠΙΝΟΣΕΤ ΑΠΟ ΙΑΤΡΟΔΙΚΑΣΤΕΣ


Τέσσερα θύματα της δικτατορίας του Αουγκούστο Πινοσέτ (1973-1990), οι σοροί των οποίων είχαν βρεθεί πριν από έντεκα χρόνια σε ένα εγκαταλελειμμένο ορυχείο, αναγνωρίστηκαν πέραν πάσης αμφιβολίας, ανακοίνωσε χθες μια δικαστική πηγή.
"Μπορέσαμε να αναγνωρίσουμε τέσσερις αγνοούμενους...
.
Ο δικαστής Μιγκέλ Βάσκες ενημέρωσε τις οικογένειες για τα αποτελέσματα των αναλύσεων", ανέφερε η πηγή αυτή, μιλώντας στο Γαλλικό Πρακτορείο.

Πρόκειται για τον 'Ανχελ Γκερέρο, μέλος του Κινήματος της Επαναστατικής Αριστεράς (Movimiento de Izquierda Revolucionaria, MIR), καθώς και τρία στελέχη του Κομμουνιστικού Κόμματος Χιλής, τους Οράσιο Σεπέδα, Λινκογιάν Μπερίος και Φερνάνδο Ορτίς.
Τα ανθρώπινα υπολείμματα, η αναγνώριση των οποίων υπήρξε ιδιαίτερα δύσκολη λόγω του ότι είχαν θρυμματιστεί, βρέθηκαν το 2001 σε ένα εγκαταλελειμμένο ορυχείο σε επαρχιακό δρόμο ανάμεσα στο Σαντιάγο και το Βαλπαραΐσο, περίπου 120 χλμ.
δυτικά της πρωτεύουσας.
Ο Σεπέδα, 54 ετών, είχε εξαφανιστεί το 196, όπως και ο Μπερίος, 48 ετών, παντρεμένος και πατέρας τριών παιδιών.
Ο Ορτίς, πατέρας επίσης τριών παιδιών, ήταν καθηγητής πανεπιστημίου και μέλος της κεντρικής επιτροπής του ΚΚ Χιλής.
Ο Γκερέρο ήταν φοιτητής και ακτιβιστής του MIR, μιας αριστερής οργάνωσης που η δικτατορία θεωρούσε τρομοκρατική, και τον είδαν για τελευταία φορά σε ένα διαβόητο κέντρο κράτησης και βασανιστηρίων, τη Βίλα Γκριμάλντι.
Στα τέλη του 1976 δεκατρία πρόσωπα που ανήκαν στο ΚΚ είχαν συλληφθεί από πράκτορες της δικτατορίας και είχαν εξαφανιστεί.
Η στρατιωτική χούντα είχε διαβεβαιώσει κατόπιν ότι οι αγνοούμενοι είχαν εγκαταλείψει τη Χιλή για την Αργεντινή, ισχυρισμός που αποδείχθηκε ότι ήταν ψευδής.
Στην διάρκεια της δικτατορίας του Πινοσέτ δολοφονήθηκαν ή "εξαφανίστηκαν" 3.000 άνθρωποι ενώ 37.000 φυλακίστηκαν και βασανίστηκαν, σύμφωνα με οργανώσεις προάσπισης των ανθρωπίνων δικαιωμάτων.
© ΑΠΕ-ΜΠΕ ΑΕ.
ΠΡΕΖΑ TV

Κάτι για τον Πινοσέτ και την λυστοσυμμορία του.Αντιγράφουμε απο την Βικιπαίδεια
'' Παρόλο που υποστήριξε την Αγγλία στο πόλεμο με την Αργεντινή τον Οκτώβριο του 1998 συνελήφθη στο Λονδίνο μετά από επίσκεψη του σε ιδιωτική κλινική με σκοπό να εγχειρισθεί. Η Ισπανία είχε εκδώσει διεθνές ένταλμα σύλληψης εις βάρος του με κατηγορίες για μαζικές δολοφονίες και βασανιστήρια των πολιτικών του αντιπάλων. Τελικά όμως η Αγγλία στις 2 Μαρτίου 2000 επέστρεψε τον Πινοσέτ στην Χιλή αντί να τον παραδώσει στην Ισπανία με δικαιολογία την κακή του υγεία. Στις αρχές του 2005 το ανώτατο δικαστήριο της Χιλής για τις ίδιες κατηγορίες τoν αθώωσε''.

Έιναι φανερό οτι είχε την κάλυψη των Εγγλέζων
Κάτι ακόμα.Για τα εγκλήματα κατά του λαού της Χιλής δεν θα έπρεπε να δικαστεί μόνο ο Πινοσέτ,αλλά και ο Μίλτον Φρίντμαν και η ομάδα του που έκανε τα νεοφιλελεύθερα πειράματα.
Να δικαστεί και να καταδικαστεί για εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας.
Έιναι γνωστό οτι ο Πινοσέτ ήταν μια μαριονέτα και απο πίσω διοικούσε η CIA,και η σχολή του Σικάγο.
Ο Πινοσέτ σαν καλό παιδί εκτελούσε εντολές και παρέδωσε τον λαο της Χιλής στον πειραματικό σωλήνα.
Τώρα Πινοσέτ και Φρίντμαν τα λένε παρεούλα στον άλλο κόσμο.
Τους ευχόμαστε καλό ''κάθοδο''.
Ιωάννης