Σάββατο 7 Ιουλίου 2012

ΜΑΡΙΑΣ:ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΧΡΕΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΙΜΟ


Τις δηλώσεις του πρώην προέδρου της Deutsche Bank Γιόζεφ Άκερμαν για νέου κούρεμα του ελληνικού χρέους κατά 180 δις ευρώ σχολίασε ο Νότης Μαριάς...


"Οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ έχουν ήδη επισημάνει ότι το Μνημόνιο ΙΙ έχει αποτύχει πλήρως και ότι το ελληνικό δημόσιο χρέος ακόμη και μετά το κούρεμα δεν είναι διαχειρίσιμο", δήλωσε ο υπεύθυνος τομέα κοινοβουλευτικής ευθύνης οικονομικών των Ανεξάρτητων Ελλήνων και πρόσθεσε:

"Οι θέσεις μας αυτές επιβεβαιώνονται πλήρως μετά και τις δηλώσεις του πρώην προέδρου της Deutsche Bank Γιόζεφ Άκερμαν για νέο κούρεμα του ελληνικού δημοσίου χρέους κατά 180 δις ευρώ.

Ταυτόχρονα όμως ο κ. Άκερμαν σαν «λαγός» προετοιμάζει την κοινή γνώμη για τις νέες διαθέσεις των διεθνών δανειστών που με όχημα τη νέα συγκυβέρνηση σχεδιάζουν την επιβολή Μνημονίου 3 με ακόμη πιο σκληρά αντιλαϊκά μέτρα και fast truck λεηλασία της δημόσιας περιουσίας και των πλουτοπαραγωγικών πηγών της πατρίδας μας.

Καλό θα είναι βεβαίως να γνωρίζουν ο κ. ΄Ακερμαν και οι συν αυτώ ότι ο ελληνικός λαός με την αποφασιστική του στάση όχι μόνο θα ακυρώσει τα νέα σχέδιά τους αλλά και ότι θα βάλει την τρόικα της συγκυβέρνησης στο χρονοντούλαπο της ιστορίας".
πηγη