Τετάρτη 25 Ιουλίου 2012

Οι ΦΑΣΙΣΤΕΣ κέρδισαν


Χρόνια σου πολλά και καλά Βούλα για αύριο! Ποια είναι η Βούλα που μέχρι σήμερα δεν ήξερε σχεδόν κανείς;

23 ετών αθλήτρια της ΑΕΚ στο τριπλούν. Φυσικά θα λάμβανε για πρώτη φορά μέρος σε Ολυμπιακούς, αλλά οι φασίστες, της στέρησαν αυτή την ευκαιρία...


Διακρίσεις

2011 1η ΠΑΝΕΥΡΩΠΑΪΚΟΙ ΝΕΩΝ
1η Σούπερ Λίγκα
2009 1η ΠΑΝΕΥΡΩΠΑΪΚΟΙ ΝΕΩΝ
3η ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΟΙ
2008 3η ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ Ε/Ν

-Έβγαλε ανακοίνωση ποιος άλλος, ο Κουβέλης ΑΠΑΙΤΩΝΤΑΣ να ανακληθεί η αθλήτρια… και φυσικά “έφτιαξαν” ΟΛΟ το κλίμα τα ΣΑΠΙΑ ΜΜΕ!

-Ο αρμόδιος Υπουργός εξέφρασε άποψη;;; ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ;

-Φυσικά στην Ελλάδα μπορείς να βρίζεις ΕΛΕΥΘΕΡΑ τον Κολοκοτρώνη και αυτό αποτελεί τίτλο τιμής , ελευθερία λόγου και δημοκρατικό δικαίωμα. Μέχρι και βουλευτής γίνεσαι…

ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ ΡΕ!

Διαβάστε τις ανακοινώσεις των επιλεκτικά ευαισθητούληδων

Η ανακοίνωση της ΕΟΕ:

“Με απόφαση του αρχηγείου της ελληνικής Aποστολής στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου, τίθεται εκτός Ολυμπιακής Ομάδος η αθλήτρια στίβου του άλματος τριπλούν Παρασκευή Παπαχρήστου για δηλώσεις της που αντίκεινται στις αξίες και τα ιδεώδη του Ολυμπισμού. Η αθλήτρια δεν βρίσκεται στο Λονδίνο καθώς αναμενόταν λίγο πριν την έναρξη των αγωνισμάτων στίβου.”

ΣΕΓΑΣ

Ο ΣΕΓΑΣ με ανακοίνωση του καταδίκασε το σχόλιο της Βούλας Παπαχρήστου:

“Το Διοικητικό Συμβούλιο του ΣΕΓΑΣ καταδικάζει το απαράδεκτο σχόλιο της αθλήτριας Βούλας Παπαχρήστου στο twitter, το οποίο αντίκειται στις αξίες και τις αρχές του αθλητισμού αλλά και στο πνεύμα των Ολυμπιακών Αγώνων που προάγει την αρμονική συνύπαρξη και συναδέλφωση όλων των λαών και φυλών του Κόσμου.

Με απόφασή του, στην σημερινή του συνεδρίαση, το ΔΣ του ΣΕΓΑΣ παραπέμπει την αθλήτρια στην Δικαστική Επιτροπή της Ομοσπονδίας.

Για την συμμετοχή της αθλήτριας στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου, ζήτημα που εκ των πραγμάτων έχει μπει δημόσια, αρμόδια να αποφασίσει είναι η ΕΟΕ την απόφαση της οποίας, όποια και αν είναι, ο ΣΕΓΑΣ θα στηρίξει.”
- ΔΗΜ.ΑΡ.: Να ανακληθεί τώρα η αθλήτρια

Ρατσιστικό χιούμορ και «αστειάκια» που αφορούν ανθρώπινες ζωές δεν είναι ανεχτά από την ελληνική κοινωνία, δεν μπορούν να ευδοκιμούν στον ελληνικό αθλητισμό.

Η Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή το λιγότερο που μπορεί να κάνει είναι να ανακαλέσει τώρα την κυρία Βούλα Παπαχρήστου από τους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Βλέποντας από την τηλεόραση τους Ολυμπιακούς Αγώνες ας κάνει όσα άθλια «αστεία» θέλει στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Σίγουρα, όμως, δεν μπορεί να εκπροσωπεί την Ελλάδα στο Λονδίνο.

ΠΑΣΟΚ

«Ζητήματα που αφορούν την ανθρώπινη υπόσταση δεν πρέπει να αντιμετωπίζονται με ελαφρότητα από κανέναν και ειδικά από μέλη της αθλητικής κοινότητας, τα οποία αποτελούν σύμβολα για νέους ανθρώπους» αναφέρεται σε ανακοίνωση του γραφείο Τύπου του ΠΑΣΟΚ με αφορμή την επίμαχη ανάρτηση της Βούλας Παπαχρήστου στο κοινωνικό δίκτυο Twitter.
«Σε κάθε περίπτωση πάντως, ελπίζουμε, έστω και καθυστερημένα, η κυρία Παπαχρήστου να κατάλαβε το λάθος της και η δημόσια συγγνώμη της να είναι πραγματικά ειλικρινής» προστίθεται στην ίδια ανακοίνωση.
πηγη

7 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

OXI οι φασίστες...

ΟΙ ΑΝΑΡΧΟΚΟΥΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ.

Μιχάλης είπε...

Τώρα μπορούνε να χαίρονται που η Ελλάδα χάνει ένα μετάλλιο.... Βούλα σε αγαπάμε....

Ανώνυμος είπε...

ΧΡΟΝΙΑ ΣΟΥ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΚΟΠΕΛΙΑ.ΜΗ ΣΤΕΝΟΧΩΡΙΕΣΑΙ.ΓΙΑ ΞΑΝΑΣΚΕΨΟΥ ΤΟ ΑΞΙΖΑΝ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΦΕΡΕΙΣ ΜΕΤΑΛΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΠΟΖΑΡΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΚΟΡΔΟΝΟΝΤΑΙ ΜΕΤΑ ΣΤΑ ΒΡΩΜΟΚΑΝΑΛΑ ΤΟΥΣ ΔΙΠΛΑ ΣΟΥ? ΣΕ ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΕ Ο ΘΕΟΣ.ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΑΠΟ ΚΡΗΤΗ.

Ανώνυμος είπε...

ΤΩΡΑ ΕΙΣΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙΣ ΟΣΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΘΕΛΕΙΣ ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΦΑΣΙΣΤΩΝ.ΘΑ ΕΧΕΙΣ ΠΟΛΥ ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΧΡΟΝΟ ΣΟΥΠΙΑ !!!!

Ανώνυμος είπε...

αντε γαζωσου 25 Ιουλίου 2012 10:37

Ανώνυμος είπε...

10:37 Σε ολους σαν και σένα και το συνάφι σου, σας αξίζει να βιάσουν τις μανάδες σας μερικοί Αφγανοσομαλοί μπας και βάλετε μυαλό σκατοανθέλληνες, βρωμοπροδότες.

Ανώνυμος είπε...

Για τήν γιορτή σου, ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ & ΚΑΛΑ κοπελλάρα μου! Εμένα πολύ μού άρεσε τό καλαμπούρι σου και τό βρήκα ΠΑΝΕΞΥΠΝΟ και πολύ πετυχημένο, και ΧΩΡΙΣ ΙΧΝΟΣ ρατσισμού: μόνον οι ανώμαλοι ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΙ ΡΑΤΣΙΣΤΕΣ, οι επαγγελματίες ΕΘΝΟΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΕΣ, οι ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ ΨΕΥΤΟΦΙΛΑΝΘΡΩΠΟΙ ΜΕΓΑΛΟΑΣΤΟΙ ...ΣΟΣΙΑΛηΣΤΕΣ, μόνον αυτοί είδαν "ρατσισμό" ή "ανοησία" σε ένα ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΗΣ ΕΞΥΠΝΑΔΑΣ καλαμπούρι σαν αυτό με τά κουνούπια και τούς Αφρικανούς...! Αλλά, και τό άλλο σου καλαμπούρι με τήν πισίνα τών φυλακών και τά υποβρύχια τού Άκη, ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟ!!! Τελικά είσαι πολύ έξυπνη κοπέλλα και πολύ μ' αρέσει τό σοφιστικέ αλλά φυσικό και πηγαίο χιούμορ σου, αγαπητή Βουλίτσα.

Λοιπόν, ΘΑ ΣΥΜΜΕΤΑΣΧΗΣ Ο-Π-Ω-Σ-Δ-Η-Π-Ο-Τ-Ε στούς Ολυμπιακούς Αγώνες σαν ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΔΙΕΘΝΗΣ ΑΘΛΗΤΡΙΑ. Αυτό επιτρέπεται: Γίνεται κι ΕΧΕΙ ΞΑΝΑΓΙΝΕΙ στό παρελθόν ΑΡΚΕΤΕΣ ΦΟΡΕΣ για ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ. Ρώτησε να μάθης, ψάξ'το, βάλε κι έναν Δικηγόρο να σέ συμβουλεύσει ΚΑΙ ΤΡΑΒΑ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΤΗΣ ΔΟΞΑΣ: η ΔΟΞΑ και η ΤΙΜΗ σού ΑΞΙΖΟΥΝ και εάν συμμετάσχεις ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΑ & ΧΩΡΙΣ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΧΡΩΜΑΤΑ και καταφέρεις να διακριθείς, τότε νά 'σαι σίγουρη ότι θα δοξάσεις ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΛΗΘΙΝΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ μαζί με τό όνομά σου ΔΙΟΤΙ η Ελλάδα που πάει στούς Ολυμπιακούς με Καπράλους και Κούβελους είναι μιά ΚΑΤΑΚΤΗΜΕΝΗ ΚΑΤΟΧΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ κι όχι η ΥΠΕΡΗΦΑΝΗ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΛΛΑΔΑ. Ανεξαρτητοποιήσου για να εκπροσωπήσεις ΕΠΑΞΙΑ αυτήν τήν ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΛΛΑΔΑ που σέ αγαπάει και προσεύχεται για σένα!
Η Αγία Παρασκευή να σέ φωτίζει και να σέ προστατεύει. Μην τό βάλεις κάτω! Κινήσου γρήγορα για να προλάβεις τίς προθεσμίες ώστε να ΑΓΩΝΙΣΤΕΙΣ στό Λονδίνο: Μπορείς ΚΑΙ να ΝΙΚΗΣΕΙΣ, και να μάς κάνεις ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΥΣ όλους εμάς τούς ΑΛΗΘΙΝΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ...!
Διότι εσύ είσαι ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΕΛΛΗΝΙΔΑ (κι όχι σαν εκείνους τούς ντοπαρισμένους Αλβανούς, Γεωργιανούς, Ουζμπέκους, Κονγκολέζους, κι εγώ δεν ξέρω τί άλλο, τύπου "Μιρέλλας", "Πύρρου", ελληνοποιηθέντων Ρωσσο-Μογγόλων που ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΜΙΛΟΥΣΑΝΕ ή ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΑΝΕ γρύ Ελληνικά και τούς αναδείξαμε ...Έλληνες(!!!) "Ολυμπιονίκες" τής απάτης και τών αναβολικών τού βρωμο-Ιακώβου και τής σπείρας του και τούς κάνανε μέχρι και ΒΟ(υ)ΛΕΥΤΕΣ για να μάς ξευτιλίζουν περισσότερο!!!).
Εσύ, κοριτσάρα μου, έχεις τά φόντα να νικήσεις: Ακόμη κι αν δεν πάρεις μετάλλιο, ΘΑ ΕΙΣΑΙ Ο-Π-Ω-Σ-Δ-Η-Π-Ο-Τ-Ε μέσα στούς 8 πρώτους και θα μάς τιμήσεις ΞΕΥΤΙΛΙΖΟΝΤΑΣ τήν ψευτο"ελληνική" ψευτο"ολυμπιακή" επιτροπή τών ΛΩΠΟΔΥΤΩΝ ΚΟΜΜΙΣΑΡΙΩΝ και τών Πολιτικών Σκουπιδιών που αλληλοστηρίζονται στό σάπιο και δυσώδες περιβάλλον τήν ΟΛΙΚΗΣ ΔΙΑΦΘΟΡΑΣ όπου ζούμε ΣΚΛΑΒΩΜΕΝΟΙ...! Γι αυτό ΠΡΕΠΕΙ να ΣΥΜΜΕΤΑΣΧΗΣ (σαν ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ), να ΑΓΩΝΙΣΤΗΣ με όλες σου τίς δυνάμεις, και ΝΑ ΝΙΚΗΣΕΙΣ...! Γιατί, ΘΑ ΝΙΚΗΣΕΙΣ...! Τ-ό-λ-μ-α !!!