Παρασκευή 20 Ιουλίου 2012

Μακελειό στην πρεμιέρα του Μπάτμαν στο Ντένβερ


Δεκατέσσερις νεκροί και πάνω από πενήντα τραυματίες από επίθεση σε κινηματογραφική αίθουσα.
Aγνωστος επιτέθηκε σε κινηματογραφική αίθουσα κατά τη διάρκεια της πρεμιέρας του Μπάτμαν «The Dark Knight Rises» στο Ντένβερ των ΗΠΑ, σκοτώνοντας 14 ανθρώπους και τραυματίζοντας πάνω...
από 50.

Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο θύτης φορούσε αντιασφυξιογόνο μάσκα και εισέβαλλε σε αίθουσα εμπορικού κέντρου στο προάστιο Ορόρα. Αρχικά πυροβολούσε αδιακρίτως ενώ στη συνέχεια πέταξε κάτι, πιθανόν δακρυγόνο.

Η αστυνομία κρατά ήδη έναν ύποπτο.
πηγη

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Γιατι: Ελεγχος οπλων...το τελευταιο και μεγαλυτερο προβλημα στην εφαρμογη της παγκοσμιας Δικτατοριας. (να δω για την Κρητη αλλα και τη λοιπη Ελλαδα που ο κοσμος πλεον ΟΠΛΙΖΕΤΑΙ τι θα σκαρφιστειτε για να περασει περα απο την αποτυχημενη σας εδω και χρονια προπαγανδα με τα ατυχηματα σε γαμους και βαφτισια)

Πως: Πολλα εχουν γραφτει για το πως μπορουν να παιξουν με συνειδησεις ανθρωπων

Που: Στην πρεμιερα του "Η ΑΝΟΔΟΣ του ΣΚΟΤΕΙΝΟΥ Ιπποτη" . Καθοτι οι συμβολισμοι δεν λειπουν ποτε απο τις κινησεις τους!

Ανώνυμος είπε...

συμφωνω απολυτα!

Ανώνυμος είπε...

κ εγω συμφωνω!με τον 7:13 λυσσαξε
ο σορος με την απαγορευση!ετσι γιαα να μην μπορουν να προστατευθουν οι αμερικανοι πολιτες κ να ειναι ερμαια στα χερια των καθε λογης λαθρο κ λοιπων εγκληματιων απο την αλλη εαν δεν προκειται γ καποιον ψυχοπαθη γιατι εχουν κ πολλα τετοια κρουσματα στην Αμερικη μπορει να ειναι προβοκατορικο η κ συμβολικο
μια που ο τιτλος της ταινιας ειναι η ανοδος του αντιχριστου που να μπουμε στα εωσφορικα μυαλα τους μας εχουν τρελανει ωστε να μην μπορουμε ουτε να σκεφτουμε να μην παιρνουμε ανασα!βλεπε κ την επιθεση στους τουριστες του ισραηλ στη βουλγαρια παγκοσμια αναταραχη ας προσπαθουμε να βλεπουμε με ψυχραιμια πισω απο την κουρτινα!

Ανώνυμος είπε...

Βρέ δεν πάνε να πηδηχτούνε όλοι τους και πρώτος ο γύφτος που τους κυβερνάει; Ας ξυπνήσουν οι καουμπόϊδες να δούνε τι κουμάσια ψηφίζουνε,άμα θέλουν.Αλιώς η υφήλιος θα γεμίσει απ' τα κορμιά τους, σε αντάλλαγμα εκατομμυρίων αθώων νεκρών που έχουν δολοφονήσει άνανδρα με τα "έξυπνα όπλα τους" και την "δημοκρατίας τους", όπως την εννοούν.
Ο Θεός ας συγχωρέσει τους νεκρούς που δολοφονήθηκαν άνανδρα,αλλά ας ψαχτούνε κι αυτοί λίγο.