Κυριακή 22 Ιουλίου 2012

Ο Τσίπρας μας επιβεβαίωσε πλήρως.


Στις 3-11-2010 είχαμε ανεβάσει ανάρτηση με τον τίτλο Πάμε να φύγουμε. Αυτοί θα βαφτίσουν την πτώχευση, επιβράβευση. Προς το τέλος αυτής της ανάρτησης γράφαμε: «Εννοείται πως το καθεστώς ΠΑΣΟΚ και τα εξαπτέρυγά του ουδόλως επιθυμούν τη μείωση της δύναμής τους, γι’ αυτό, εκτιμούμε, ότι θα πάνε σε ελεγχόμενη...
πτώχευση (αναδιάρθρωση τη λένε προς το παρόν) με την μόνιμη κυριαρχία των ξένων για δεκαετίες πάνω στο κεφάλι μας, αρκεί να....
διασωθεί το καθεστώς, που θα επιχειρήσει να παίξει το ρόλο του μόνιμου μεσάζοντα. Όμως αυτή την πτώχευση, εδώ είμαστε και να το θυμηθείτε, θα την ονομάσουν επιβράβευση ή κάτι τέτοιο. Είναι δηλαδή για να φεύγουμε».

Στις 3-11-2012 είχαμε ανεβάσει ανάρτηση με τον τίτλο Πάμε να φύγουμε. Αυτοί θα ονομάσουν τη δραχμή εθνική επιτυχία. Στην ανάρτηση αυτή γράφαμε «Ήρθαμε λοιπόν και σ’ αυτό το στάδιο. Από προχθές η χώρα μας είναι και επίσημα χρεοκοπημένη και μάλιστα έχει τεθεί σε ελεγχόμενη από τους ξένους χρεοκοπία. Τι κάνουν λοιπόν το πολιτικό σύστημα και τα παπαγαλάκια του στα καθεστωτικά ΜΜΕ; Πανηγυρίζουν ότι μας έσωσαν. Ότι έκαναν τεράστια επιτυχία. Θα επιτύχει η νέα εξαθλίωση του λαού; Όχι βέβαια. Θα ζήσουμε για ένα διάστημα ακόμα με την απειλή «εξαθλίωση ή δραχμή;» και τελικά, όταν τα πράγματα φτάσουν στο απροχώρητο, θα παρουσιάσουν «υπερήφανα» την επιστροφή στο εθνικό νόμισμα ως εθνική νίκη, ως εθνική επιτυχία και ως λύτρωση από το βραχνά του ευρώ».

Σήμερα λοιπόν έρχεται ο κ. Τσίπρας και μας επιβεβαιώνει. Συγκεκριμένα σε συνέντευξή του στην εφημερίδα REAL NEWS λέει πως «η κυβέρνηση πολύ σύντομα θα παρουσιάσει την επιστροφή στη δραχμή ως εθνική επιτυχία.».
Δηλαδή επαναλαμβάνει επακριβώς τα λόγια μας.
Έχει κανείς αμφιβολία ότι θα συμβεί έτσι με αυτό το θρασύτατο σάπιο πολιτικό σύστημα που δεν εννοεί να σταματήσει τη νομή της κοινωνίας και να εξαφανιστεί;
πηγη
Ο αρθρογράφος δεν εννοεί την λαική άτοκη δραχμή που λέμε εμείς.
Εννοεί πτώχευση και κατοχικό νόμισμα με κυβέρνηση δοσιλόγων.

7 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Στις 3-11-2012;...

Ανώνυμος είπε...

Εεε.. ναι ρε ρε παιδια στις 3/11/2012 την ανεβασατε μεσω της μηχανης του χρονου...

Ερωτηση.. για 3/11/2012

Θα εχουμε πτωχευσει τοτε;;;
θα υπαρχει κυβερνηση σαμαρα τοτε;

σας παρακαλουμε μην μας κρυβετε το μελλον...

Ανώνυμος είπε...

αφου ειμαστε τοσο φαιδροι που τους ξανανομιμοποιησαμε με την ψηφο μας ποιος μας φταιει? κι ολα αυτα για να "σωσουμε" τις καταθεσεις μας και τις συνταξεις ξεπουλησαμε την συνειδηση μας...οσο δε για το αντιντπ δεν ξεχνω τον πολεμο που κανατε στον Τσιπρα

Ανώνυμος είπε...

ΟΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ ΥΠΟΤΙΘΕΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΕΙ --ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΑ--Η ΕΝΤΟΛΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ.ΜΑΘΕΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΟΤΙ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΕΓΙΝΕ ΜΕΓΑΛΗ ΝΟΘΕΙΑ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ ΒΓΕΙ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ.ΤΟ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΒΓΕΙ ΓΙΑ ΠΡΟΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣΧΕΔΙΑΣΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥΣ ΔΟΣΙΛΟΓΟΥΣ.ΤΩΡΑ ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ,ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ ΣΑΠΙΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ.ΑΦΟΥ ΜΠΑΙΝΕΤΕ ΣΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΑΥΤΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ.ΨΑΞΤΕ ΤΟ.

Ανώνυμος είπε...

Το εχετε απωλεσει τελειως εκει στο αντι-ντπ...κριμα τα τοσα βιντεο του mykoniato για τον νεοταξισμο κλπ....μετακομιστε και στη κουμμουνδουρου να ειστε κοντα στον σιωνιστη νεοταξικο αφεντικο σας που σας επιβεβαιωνει συνεχεια τις αναρτησεις σας στο χωρο-χρονο....καταντια!

Yannis54 είπε...

@ 7:20
Θεωρεις τις εκλογες μας "αμεμπτες";;
Λες;;
Νοθεια ;; .... απαπα.... πιπερι στο στομα του ΓΡΑΦΙΚΟΥ! !

Ανώνυμος είπε...

Kαλα ρε εκει στο αντι ντπ δεν εχετε το θεο σας.Στη θεση που ειχατε τον Παπαδημο βαλατε τον Τσιπρα.Και με τον πιο φαιδρο τροπο εξαπολυσατε πολεμο εναντιον του λιγο πριν τις πιο κρισιμες εκλογες μεταπολεμικα.Και τωρα τολματε να λετε οτι σας επιβεβαιωσε πληρως. ειστε αισχροι.Κριμα γιατι μεχρι τοτε σας πιστευα οπως και πολλοι αλλοι.Αλλα ειστε μερος του συστηματος τις χλαπατσας που μας εφερε εδω. Ντροπη σας.