Τετάρτη 4 Ιουλίου 2012

Περνάς κρίση; Ο Βασίλης Μηλιώνης που διώκεται για χρέη και τρία κακουργήματα όχι!


κακουργήματα (υπεξαίρεση, απιστία και νομιμοποίηση εσόδων από εγκληματική δραστηριότητα) δεν πτοεί τον πρώην εκπρόσωπο της Hellas Power, Βασίλη Μηλιώνη, που περνάει το χρόνο του αγκαλιά με την Σίλβια Παπαδάκη στις Μπαχάμες...


Ηλιοθεραπεία στις Μπαχάμες μαζί με την Playmate 2008 Σύλβια Παπαδάκη, ένα απογευματινό πούρο με θέα τον Ατλαντικό από τη βίλα του στο κοσμοπολίτικο Μαϊάμι ή εκπλήρωση κοσμικών υποχρεώσεων, όπως opening club στην παραλιακή.

Αυτός, σύμφωνα με σημερινό δημοσίευμα της Real News, είναι ο –εξαιρετικά μη αγχωτικός- τρόπος που ο Βασίλης Μηλιώνης, πρώην εκπρόσωπος της Hellas Power, έχει επιλέξει για να προετοιμάσει την υπεράσπισή του.
Συγκεκριμένα ο 31χρονος εμπλέκεται στο σκάνδαλο «υψηλής τάσης» με τις δυο ιδιωτικές εταιρείες παροχής ηλεκτρικού ρεύματος Energa και Hellas Power (που έχουν πλέον μεταβιβαστεί στον ρωσικοαραβικό όμιλο Worldwide Energy) να έχουν φεσώσει το Δημόσιο με πάνω από 300 εκατ. ευρώ.

Ποσό που προκύπτει αν υπολογίσεις τα 120 εκατ. ευρώ που φέρονται να μην απέδωσαν στον ΔΕΣΜΗΕ, τα 70 εκατ. ευρώ αντίστοιχα στη ΔΕΗ (που αντιστοιχούσαν στο κόστος χρήσης του δικτύου) και τα 120 εκατ. ευρώ που είχαν εισπράξει μέσω των λογαριασμών ρεύματος ως ειδικό τέλος ακινήτων από τα ελληνικά νοικοκυριά.
Η εισαγγελέας άσκησε ποινική δίωξη για τρία κακουργήματα εναντίον πέντε στελεχών των εταιρειών, μεταξύ των οποίων ο εκπρόσωπος της Ηellas Power Βασίλης Μηλιώνης.
Στο σημείο αυτό πρέπει να επισημανθεί ότι ο ίδιος έχει διαχωρίσει τη θέση του, υποστηρίζοντας ότι δεν φέρει καμία ευθύνη, καθώς τον περασμένο Νοέμβριο μεταβίβασε την εταιρεία του στη Worldwide Energy.
πηγη

Δηλαδή αν καταλάβαμε καλά ο τυπάκος τρώει τα λεφτά του κοσμάκη στις Μπαχάμες.Και φυσικά το σκατό μαζεύει και την μύγα,δηλαδή τις πόρνες πολυτελείας.

Ένα άρθρο για το λαμόγιο βρήκαμε ΕΔΩ

2 σχόλια:

newwaynewlife είπε...

Δεν αμφισβητεί κανείς πως ο τύπος ειναι λαμογιο, αλλα φιλε το Blog tro-mpa-ktio einai ena blog με ιστορίες βγαλμενες απο το μυαλο ενος πιτσιρικά , λιγη προσοχη συνιστώ γτ πιστεύω οτι είστε ίσως το πιο αξιόπιστο blog.

Ανώνυμος είπε...

σε χαλαει το τρομπακτικο μπουλη μου;

μπορει να ειναι μπλογκ βγαλμενο οπως λες κι εσυ απο μυαλο μικρου παιδιου...αλλα δεν ειναι απο βρωμικο μυαλο βγαλμενο.

περα απο αυτα ομως ειναι αληθεια η ψεμα αυτο που διαβαζεις τελικα;