Σάββατο 21 Ιουλίου 2012

Άνω-κάτω η Γαλλία για τον Ιμπραϊμοβιτς (ΕΙΚΟΝΕΣ)


Ένα ευρύ φάσμα της πολιτικής τάξης της Γαλλίας εξανέστη για τον «αστρονομικό» μισθό που θα λάβει ο 30χρονος ποδοσφαιριστής Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς από τη νέα του ομάδα Παρί Σεν Ζερμέν. Η μετεγγραφή του αθλητή από το Μιλάνο στο Παρίσι έγινε χάρη σε κεφάλαια από το Κατάρ...

Την ώρα που η Γαλλία βρίσκεται σε οικονομική κρίση, η οικονομία της φλερτάρει με την ύφεση, με έκτακτη φορολογία γίνεται αγώνας περιστολής του ελλείμματος, υπουργοί και πολιτικοί εξανέστησαν. «Οι αριθμοί -39 εκατομμύρια ευρώ σε τρία έτη--είναι ανήθικοι», είπε στον ραδιοσταθμό Εurope 1 ο υπουργός προϋπολογισμού Ζερόμ Καϊζάκ.
«Πρόκειται για ανήθικους αριθμούς. . . την ώρα που ο καθένας κάνει προσπάθεια, είναι αντιμέτωπος με τις τρομερές επιπτώσεις μιας κρίσης που δημιούργησε ο χρηματοπιστωτικός τομέας, και η οποία χρόνο με το χρόνο έχει αγκαλιάσει και το γαλλικό επαγγελματικό ποδόσφαιρο», είπε ο υπουργός.


Η υπουργός Αθλητισμού Βαλερί Φουρνεϊρόν έκανε λόγο για «παράλογα και αστρονομικά ποσά». Η κυβέρνηση Ερό φέρεται να είναι αποφασισμένη οι αποδοχές του Ιμπραΐμοβιτς να υπαχθούν στην φορολόγηση με τον ανώτατο συντελεστή 75%, δεδομένου ότι κάθε μήνα θα υπερβαίνουν το ένα εκατομμύριο ευρώ, όπως δηλαδή είχε εξαγγείλει προεκλογικά ο Φρανσουά Ολάντ.
πηγη

Απορούμε γιατί αγανακτήσαν οι κλώνοι πολιτικοί.Οτι είναι νόμιμο είναι και ηθικό.
Και για να απαντήσουμε και με τα λόγια ενός Έλληνα πολιτικού ''Γιατί κομμουνισμό έχουμε και δεν πρέπει να πάρει αυτά τα λεφτα;''
Στην οικονομική ζούγκλα που έφτιαξαν οι κλώνοι πολιτικοί ο Ιμπραιμοβιτς είναι ενας χιπατζης που ξέρει να παίρνει τις πιο πολλές μπανάνες.
Ιωάννης

2 σχόλια:

stduce@gmail.com είπε...

ΚΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΠΕΙΝΑΕΙ.

Ανώνυμος είπε...

Εάν κάποιος πληρώνει έναν αθλητή 15 εκατομύρια το χρόνο για να βγάλει κέρδος 30 τότε καλά κάνει. Από την τσέπη των Γάλλων τα πήρανε? Εξάλλου, εαν έίναι αντίθετοι ας μη πληρώσουν εισιτήριο για να πάνε στο γήπεδο. Όσο για το 75% φορολογία, η μαλ@κία πάει σύννεφο. Σε τιμωρώ γιατί βγάζεις λεφτά! Εξάλλου αυτά τα εκατομύρια τι θα τα κάνει ο Ιμπραϊμοβιτς? Θα τα κρατήσει μέχρι να τα πάρει μαζί τους στον τάφο? Δε θα ξοδέψει ή επενδύσει ΄μεγάλο μέρος απ αυτά? Άρα? Δε θα καταλήξουν στις τσέπες πολλών άλλων? Εφόσον είναι νόμιμο, όλα είναι μια χαρά!
Εάν εγώ βγάζω τίμια και δηλώνω 10 εκατομύρια το χρόνο εισόδημα, δεν οφελούνται από μένα τόσος κόσμος, καθώς εγώ ξοδεύω?
Ξυπνάτε ρε!!!!
Πάνος Γιάννενα