Δευτέρα 30 Ιουλίου 2012

ΠΕΡΙΟΔΕΙΑ ΤΟΥ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΕΡΕΝΣ ΚΟΥΙΚ


ΣΤΙΣ ΠΕΝΤΕ ΕΚΛΟΓΙΚΕΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ ΠΟΥ ΑΝΕΛΑΒΕ ΤΗ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠHΣΗ ΤΟΥΣ

ΠΡΩΤΟΣ ΣΤΑΘΜΟΣ Η ΛΕΣΒΟΣ
 Με απόφαση του Προέδρου των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Πάνου Καμμένου, μετά από εισήγηση του Γραμματέα της Κοινοβουλευτικής Ομάδας Κώστα...
Μαρκόπουλου, ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος Τέρενς Κουίκ ανέλαβε την ευθύνη της βουλευτικής εκπροσώπησης πέντε εκλογικών περιφερειών της χώρας, όπου οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ δεν εξέλεξαν εκπρόσωπό τους για το Κοινοβούλιο.



Ο Τέρενς Κουίκ, σε απόλυτη συνεννόηση και συνεργασία με τους τοπικούς πολιτευτές και τα μέλη των συντονιστικών επιτροπών του Κινήματος, θα προωθεί εντός και εκτός Βουλής, στα πλαίσια του κοινοβουλευτικού του έργου και όλα τα θέματα που θα αφορούν  τις εξής εκλογικές περιφέρειες: Λέσβος, Χίος, Κεφαλλονιά, Κέρκυρα και Ζάκυνθος.



Αυτό το Σαββατοκύριακο 28/29 Ιουλίου, επισκέφθηκε τη Λέσβο, όπου είχε πολύωρη συνεργασία με τον Τομεάρχη Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής, πρώην Βουλευτή και επικεφαλής Πολιτευτή των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ του νησιού Σπύρο Γαληνό.



Κατέγραψαν και ιεράρχησαν τα σημαντικότερα προβλήματα που πρέπει να προωθηθούν σε Υπουργεία και Βουλή, όπως Καλλικράτης, Πύλες Εισόδου, Ενεργειακό, τουριστική αναβάθμιση, γεωργία- κτηνοτροφία, οδικό δίκτυο, τοπικά οικονομικά θέματα που επηρεάζονται ή άπτονται της Τουρκίας κλπ.



Στη συνέχεια επισκέφθηκε στη περιοχή Μανταμάδο το ναό των Ταξιαρχών όπου προσκύνησε και κατέγραψε από τον εφημέριο Παπά - Στρατή, τα εκκρεμούντα ζητήματα της διάσωσης του Αγίου Στεφάνου, του  αρχαιότερου ναού του νησιού και της ανέγερσης νέου σύγχρονου γηροκομείου κυρίως με αυτοχρηματοδότηση από τα έσοδα του ναού των Αρχαγγέλων.



Σημαντικότατη ήταν και η συνάντηση στο Μόλυβο, τόσο με τον Αντιδήμαρχο της περιοχής Λευτέρη Βογιατζή, όσο και με τα μέλη του Δ.Σ. της πρωτοποριακής τουριστικής μη κερδοσκοπικής εταιρίας Ο ΦΟΡΕΑΣ, που έχουν ιδρύσει όλα ανεξαιρέτως τα επαγγελματικά σωματεία της περιοχής.



Η επίσκεψη στη Λέσβο έκλεισε με συνάντηση με τη Πρόεδρο του Συλλόγου



Ελληνοαμερικανών Λέσβου και δημοσιογράφο Ντόρα Πολίτη, προκειμένου ο Τέρενς Κουίκ να ενημερωθεί για τη υπόθεση του 23χρονου μοτοσυκλετιστή αστυνομικού Στρατή Δούκα ο οποίος από εγκληματική ενέργεια, την ώρα καταδίωξης, πριν τρία χρόνια, έμεινε παράλυτος από τη μέση και κάτω.



Από τότε αντιμετωπίζει ΜΟΝΟΣ του όλα τα δυσβάσταχτα ιατρικά έξοδα της αποκατάστασης της υγείας του, με τη συμπαράσταση των συναδέλφων του και κυρίως του Συλλόγου της κας Πολίτη.



Για το θέμα ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος του Κινήματος θα επισκεφθεί τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη και θα καταθέσει και Ερώτηση στη Βουλή.

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΑΥΤΟ ΘΑ ΠΕΙ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΕΙΣ ΟΠΟΥ ΣΕ ΚΑΛΕΙ ΤΟ ΚΑΘΗΚΟΝ..!ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΤΡΕΧΕΙΣ ΤΖΑΜΠΑ ΑΠΟ ΚΕΦΑΛΛΟΝΙΑ ΣΕ ΚΕΡΚΥΡΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΖΑΚΘΝΘΟ?ΚΑΙ ΜΟΛΕΙΣ ΗΡΕΜΕΙΣ ΝΑ ΑΜΟΛΑΣ ΛΕΣΒΟ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΧΙΟ..?ΓΙΑΤΙ ΡΕ ΣΕΙΣ ΤΙ ΣΑΣ ΕΚΑΝΕ Ο ΤΕΡΕΝΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΡΕΧΕΤΑΙ ΕΤΣΙ??ΤΕΡΕΝΣ ΕΧΕ ΤΟ ΝΟΥ ΣΟΥ ΚΑΠΟΥ ΑΚΟΥΣΑ ΘΑ ΣΟΥ ΦΩΡΤΟΣΟΥΝ ΚΑΙ ΜΥΚΟΝΟ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ...ΜΗΝ ΜΑΣΑΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΣΟΥ..!!!

Ανώνυμος είπε...

Ανεξάρτητοι Έλληνες, το μοναδικό κόμμα στη Βουλή που δουλεύει συστηματικά και μεθοδικά για τα εθνικά συμφέροντα. Δεν θα αργήσει η επιβράβευση! Φανταστείτε να ήταν το 2ο ή το 3ο κόμμα των εκλογών... (για 1ο δεν το συζητάω, η Ελλάδα μας θα ήταν ξανά λόγος υπερηφάνειας...)

Ανώνυμος είπε...

6:10
προσωπικα χαιρομαι!!μακαρι ετσι ναναι να υπαρχουν πατριωτες
αλλα εγω κ εσυ μαλλον μια διαφορα στα ματια την εχουμε γιατι οτι εχει σχεση με τα εθνικα εγω βλεπω αλλον πιο αγωνιστη!!!κ βλεπω κ κοινωνικο παντοπωλειο εχει κ αλλες αναγκες ο κοσμος ας εκανε κοινωνικο φαρμακειο
κ αυτο θα πετυχαινε!!!