Παρασκευή 27 Ιουλίου 2012

Κι εσύ λαέ βασανισμένε, μη ξεχνάς τη μαϊμού δημοκρατία που έχεις


Ο Παπούλιας δε γιόρτασε φέτος την κατ' αυτόν αποκατάσταση κάποιας δημοκρατίας των ληστών, ψευτών, υποτελών και δοσιλόγων.
Μας είπε όμως ότι "η επέτειος για την αποκατάσταση της Δημοκρατίας μας δίνει την ευκαιρία να σταθούμε μια στιγμή και να αναρωτηθούμε πως φθάσαμε μέχρι εδώ."...


Εμείς κ.Παπούλια ξέρουμε πως φτάσαμε εδώ.Εσείς γιατί δε μας λέτε την απάντηση που δίνετε στο ερώτημα σας και μας το κρατάτε μυστικό.

Από το '74 και μετά που είσαστε και ούτε είδατε ούτε ξέρετε?
Δεν είσαστε εξέχον στέλεχος της 38χρονης εξουσίας αυτής της έρημης χώρας?
Ο Θρόνος σας δε στηρίχτηκε και στηρίζεται απ' αυτούς που μας έφτασαν εδώ?
Εσείς δεν απολαύσατε υπό μορφή ιδιωτικής φιέστας μαζί με κάποια μέλη ποικίλων συμμοριών παρελάσεις απαγορευμένες στο διαμαρτυρόμενο λεηλατημένο λαουτζίκο?
Τους νόμους και τα διατάγματα που κατάντησαν κουρελόχαρτο το σύνταγμα και τριτο-κοσμική την Ελλάδα,εσείς τα υπογράψατε,ενώ η θέση σας επιτάσσει να προστατέψετε.
Εν κατακλείδι ,τι σας χρειαζόμαστε?
Το κερασάκι στη τούρτα όμως της υποκρισίας και του ψέματος, που κάνετε πως δε βλέπετε κ.Πρόεδρε της"δημοκρατίας"ανήμερα στην επέτειο που δεν γιορτάζετε είναι αυτό :

"Τοποθέτηση του Αθανάσιου Ανδρεουλάκου στη θέση του Γενικού Γραμματέα του Υπουργείου Δημόσιας Τάξης

Ο κύριος αυτός ήταν βασιλικός επίτροπος και αντιεισαγγελέας πρωτοδικών του έκτακτου στρατοδικείου της 09/11/1968 όπου κατακεραύνωσε τους κατηγορούμενους αντιστασιακής οργάνωσης κατά της Χούντας , προτείνοντας να τους επιβληθούν βαριές ποινές."

Επιμείνετε κ.Παπούλια ότι η δημοκρατία που ποτέ δεν υπήρξε αποκαταστάθηκε. Κανείς δε σας πιστεύει πια.
πηγη