Πέμπτη 19 Ιουλίου 2012

Μπουτάρης:Το υπουργείο Μακεδονίας-Θράκης εξυπηρετεί την υποδαύλιση εθνικιστικών συνθημάτων


Κατά της επανασύστασης του Υπουργείου Μακεδονίας-Θράκης τάχθηκε ο Γιάννης Μπουτάρης, λέγοντας ότι λειτουργούσε για εξυπηρέτηση πελατειακών σχέσεων και για να δημιουργεί εθνικιστικά αισθήματα. ..


Καλεσμένος στην εκπομπή "Κοινωνία ώρα Mega" ήταν ο Γιάννης Μπουτάρης. O κ. Μπουτάρης μίλησε για τα σκουπίδια και την ανακύκλωση στη Θεσσαλονίκη αλλά και για τον... εθνικισμό, το Υπουργείο Μακεδονίας Θράκης και τον Μητροπολίτη Άνθιμο.

Για τους Βούλγαρους αστυνομικούς που επιστρατεύτηκαν για την προστασία των ανακυκλώσιμων ειδών, ο κ. Μπουτάρης σημείωσε ότι γίνεται σε μια προσπάθεια να μειωθεί η εγκληματικότητα στην πόλη, αλλά και να καθαρίσει η Θεσσαλονίκη από επαίτες και ανθρώπους που ψάχνουν στα σκουπίδια. «Στην Ευρωπαϊκή Ένωση δεν είμαστε; Ζητήσαμε την συνδρομή για να μπει μια τάξη» σημείωσε.

Στη συνέχεια ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης εξέφρασε για ακόμη μια φορά την αντίθεσή του με την ανασύσταση του ΥΜΑΘ. «Στο ΥΜΑΘ τόσα χρόνια ήταν καντηλανάφτες. Το καλό θα ήταν να λειτρουργήσει σαν μια γραμματεία για να λύνει τα προβλήματα μπαμ μπαμ. Τί εξυπηρετεί το ΥΜΑΘ; Εκτός απο υποδαύλιση εθνικιστικών συνθημάτων και να μοιράζει λεφτά για πελατειακές σχέσεις», σημείωσε με νόημα ο κ. Μπουτάρης.



πηγη

7 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΠΟΙΟΣ ΔΙΑΟΛΟΣ ΤΟΝ ΨΗΦΙΣΕ ΑΥΤΟΝ ΓΙΑ ΔΗΜΑΡΧΟ?????
ΠΟΙΟΣ Ε?????

Ανώνυμος είπε...

¨Αντε ρε νούμερο !

βραχυκέφαλος είπε...

Να θυμάσθε ότι τον πληρώνουμε γιατί είναι "θεσμός"

Ανώνυμος είπε...

Θλιβερή και δύσμοφη φυσιγνωμία ...

Ανώνυμος είπε...

Γιάννη!!Είσαι ακυβέρνητος,ανίσχυρος και στην "καλύτερή σου" για να κάνεις μια υποτροπή με επιτυχία,αφού όλες που έχεις κάνει απο τότε που είσαι δήμαρχος ήταν ανεπιτυχείς.Άντε και εις ανώτερα...ΚΑΡΙΟΛΗ!

Ανώνυμος είπε...

Tι θα γίνει με αυτόν τον πρεζάκια..δώστε του να πιεί και εχει ξεφύγει....βουλγαρόφατσα για πολύ ξύλο μιλάμε..που θα πας..θα τα φας τα γιαούρτια σου...

Chris είπε...

Όλοι οι προδότες θα πάνε φυλακή. Ο Λαός της Θεσσαλονικης εχει καταλάβει το λάθος του και θα τον τιμωρήσει.