Δευτέρα 9 Ιουλίου 2012

ΠΑΠΑΡΗΓΑ ΣΕ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ: "ΤΟ ΑΙΜΑ ΕΙΝΑΙ ΚΟΚΚΙΝΟ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ"


Την ανάγκη κατάργησης του Μνημονίου επισήμανε η γγ του ΚΚΕ Αλέκα Παπαρήγα, μιλώντας στη Βουλή, ενώ παράλληλα χαρακτήρισε ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ ως «δίπολο που αλληλοτροφοδοτείται». .

Επιπροσθέτως, κατηγόρησε την κυβέρνηση για τις προωθούμενες αποκρατικοποιήσεις και ζήτησε να παρουσιαστούν οι αποτιμήσεις των ιδιωτικοποιήσεων που ήδη έχουν γίνει.
Αναλυτικά, η κυρία Παπαρήγα σημείωσε ότι ακόμα και αν υπάρξει επαναδιαπραγμάτευση και «μαλάκωμα των όρων, η απόλυτη εξαθλίωση των εργαζομένων δεν μπορεί να αποφευχθεί», επανέλαβε ότι πάγιο αίτημα του ΚΚΕ είναι η «η διαγραφή του χρέους και η κατάργηση του Μνημονίου», το οποίο χαρακτήρισε «τέρας», ενώ κατηγόρησε τον ΣΥΡΙΖΑ για «απροκάλυπτο ενδοτισμό στο θέμα της κατάργησης του μνημονίου».

Τέλος, επιτέθηκε στα μέλη της Χρυσής Αυγής, λέγοντας ότι «πέρα από τη λεκτική βία ασκεί και φυσική βία κατά των μεταναστών... Κάτω από το δέρμα το αίμα είναι κόκκινο για όλους. Ακούω το προεδρείο να χαιρετίζει όλους τους πολιτικούς αρχηγούς. Εγώ δεν τους χαιρετίζω, τι να κάνουμε τώρα; Για να επιδείξουμε δηλαδή δημοκρατία πρέπει να χαιρετήσουμε τους Χρυσαυγίτες;». Χρήστος Μπόκας
ΘΕΜΑ
ΠΡΕΖΑ TV

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΙ ΤΑ ΖΩΑ ΕΧΟΥΝ ΚΟΚΚΙΝΟ ΑΙΜΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΖΩΑ. ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΠΑ ΕΙΝΑΙ ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑ ΠΑΠΑΡΗΓΑ, ΚΑΙ ΓΙ ΑΥΤΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΖΩΑ ΜΕ ΤΟ ΖΟΡΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΡΟΣΒΑΛΛΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΗ ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ-ΠΑΠΑΡΟΛΟΓΙΑ ΤΗΣ.

Ανώνυμος είπε...

ΜΑΛΙΣΤΑ... ΟΙ ΕΘΝΟΜΗΔΕΝΙΣΤΕΣ ΕΘΝΟΠΡΟΔΟΤΕΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΤΡΙΩΤΩΝ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ...
ΓΙΑ ΕΤΟΙΜΑΣΟΥ ΤΩΡΑ ΚΥΡΑ-ΠΑΠΑΡΗΓΑ ΓΙΑ ΕΛΕΓΧΟ ΤΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΣΟΥ...ΤΕ ΨΕΜΑΤΑ ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ

Ανώνυμος είπε...

Ρε φασισταριό μάθε πρώτα να γράφεις Ελληνικά και μετά κάνε σχόλια περί ζώων κλπ.
Ένα γνωμικό λέει "γνώρισα τον άνθρωπο και αγάπησα τα ζώα" γι' αυτό σταμάτησε όλα αυτά τα υπονούμενα.
Όσο για τον οικονομικό έλεγχο βρε άθλιο υποκείμενο, εσείς που δίνετε τη βουλευτική σας αποζημίωση "για να δίνετε τρόφημα για τον κοσμάκη" με τι τρέφεστε με αέρα κοπανιστό? ή έχετε και εσείς τα μαύρα σας (λεφτά) μαζί με τη μαύρη ψυχή σας.