Πέμπτη 5 Ιουλίου 2012

ΕΚΟΨΑΝ ΟΙ ΑΘΕΟΦΟΒΟΙ ΤΟ ΡΕΥΜΑ ΑΠΟ ΠΑΜΦΤΩΧΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ.


ΕΠΑΝΑΣΥΝΔΕΘΗΚΕ ΑΠΟ ΚΙΝΗΜΑ ΠΟΛΙΤΩΝ. ΜΠΡΑΒΟ ΡΕ ΛΕΒΕΝΤΕΣ!
Σε οικογενεια με δυο ανηλικα παιδια, με μεχρι πριν λιγο μακροχρονια ανεργο τον πατερα και το μοναδικο εισοδημα να ειναι τα εσοδα απο μικρο καφε με τυροπιτες, εξαντλησε την αιθαιρετη αυστηροτητα της η ΔΕΗ...


Προ μηνων ειχε διακοψει την παροχη ρευματος απο το ρολόι.

Τοτε μέλη του ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ, ειχαν ειδοποιηθει και ειχαν επανασυνδεσει το ρευμα. Σημερα το πρωι και ενω η οικογενεια ειχε πληρωσει ενα μεγαλο μερος του χρεους, 3 μελες συνεργειο της ΔΕΗ με γερανοφορο οχημα,εκοψε το ρευμα απο την κολωνα, τοσο στο σπιτι, οσο και στην μοναδικη πηγη εισοδηματος, το μικρο καφε.

Μια ομαδα συναγωνιστων του Κινηματος Δεν Πληρωνω και αλληλεγγυων, μετεβησαν αμεσως στο Μοσχοχωρι και ακολουθως πηγαν στην ΔΕΗ Λαμίας. Μετα απο εντονη παρασταση διαμαρτυριας και ενω αλλοι συναγωνιστες τοσο απο Αθηνα , οσο και απο Λαμια, δημοσιοποιησαν το θεμα μεσω των τοπικων καναλιων και ραδιοσταθμων, η ΔΕΗ αναγκαστηκε μπροστα στη γενικη κατακραυγη να επανασυνδεσει το ρευμα. Να σημειωθει οτι τελειως αυθαιρετα και καταχρηστικα η διοικηση της ΔΕΗ ειχε μεταφερει τα χρηματα που ειχε καταθεσει η οικογενεια για το ρευμα, στο λογαριασμο του χαρατσιου. Θελουμε να δηλωσουμε οτι, στο μετρο του δυνατου, θα ειμαστε παντου ουτως ωστε κανενα σπιτι να μην μεινει χωρις ρευμα.
πηγη

1 σχόλια:

Paraskevi Andreopoulou είπε...

ΜΠΡΑΒΟ ΠΑΙΔΙΑ, ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ ΕΤΣΙ...