Πέμπτη 5 Ιουλίου 2012

ΕΚΤΑΚΤΟ: Παραίτηση -βόμβα στα χέρια του Σαμαρά



Παραίτηση -βόμβα στα χέρια του Σαμαρά
anti-ntp.net: Τι έγινε ξεπουλάμε πρώτα και μετά πτωχεύουμε; O κύριος Τ3 - Τ10 πηδάει από τον "Τιτανικό" ή μήπως φεύγει για στέλεχος της Ε.Κ.Τ... ένα πράγμα σαν τον Παπαδήμο...

Στα χέρια του πρωθυπουργού βρίσκεται ήδη η παραίτηση του διοικητή… της Τράπεζας της Ελλάδος, Γιώργου Προβόπουλου! Να υπενθυμίσουμε ότι η διοίκηση της Τράπεζας της Ελλάδος ήδη έχει βρεθεί στο μάτι του κυκλώνα από την υπόθεση του “κουρέματος” που διέλυσε τα ασφαλιστικά ταμεία, υπάρχουν όμως και άλλα στοιχεία στα οποία έχουμε αναφερθεί στο παρελθόν, από την “αγαστή συνεργασία” Προβόπουλου – Παπακωνσταντίνου. Κάποιες πηγές υποστηρίζουν ότι η παραίτηση ζητήθηκε από τον ίδιο τον Σαμαρά. Οι ίδιες....
πηγές αναφέρουν ότι ανάμεσα στα ονόματα για την διαδοχή παίζει έντονα και αυτό του Τουρκολιά, που όμως είναι ήδη τοποθετημένος στο τιμόνι της Εθνικής. Σε κάθε περίπτωση, σύντομα θα ξέρουμε τις εξελίξεις, το παρασκήνιο, αλλά και τα απόνερα. Τι θα γίνει δηλαδή με την εξεταστική για το μνημόνιο, τι θα γίνει με τις δικαστικές ενέργειες φορέων όπως το ΕΒΕΑ κλπ.


.newsbomb

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΠΟΙΑΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ;
ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΤΩΝ ΡΟΘΤΣΑΙΛΝΤ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΠΕΙΤΕ ΑΠΛΑ ΑΛΛΑΖΕΙ Ο ΠΛΟΙΑΡΧΟΣ ΤΟΥ ΚΑΡΑΒΙΟΥ Κ ΙΣΩΣ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΚΑΠΟΙΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ!ΚΑΛΑ ΤΟ ΕΙΠΑΤΕ ΚΑΤΑ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΜΕΡΙΑ ΑΦΟΥ ΕΚΑΝΕ ΚΑΛΑ ΤΗ ΔΟΥΛΙΑ ΤΟΥ ΣΙΓΟΥΡΑ Ο ΔΥΝΑΣΤΕΙΑ ΘΑ ΤΟΝ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ Κ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΤΟΝ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΗΣΕΙ!ΟΙ ΣΤΟΕΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ ΕΧΟΥΝ ΕΤΟΙΜΟ ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΙ ΑΞΙΟ ΤΕΚΝΟ ΠΙΣΤΟ ΥΠΗΚΟΟ!

Ανώνυμος είπε...

εννοειτε :δουλεια του,η δυναστεια,επομενο
[με προδιδει ο υπολογιστης ]
απο ηγετη

Polykarpos είπε...

Είναι γνωστή η μέθοδος του.......στρίβειν...δια της παραιτήσεως. Η Τράπεζα πια ανήκει πλεον στην οικογένεια των Ροθτσαιλντ.
Καιρός λοιπόν πια και η Ελλάδα να στρίψει απο αυτές τις οικογένειες και το δημιουργημα τους την Ευρωπαική Γερμανική Ενωση.

Γιώργος Παρασχάκης

Πόλ Μαρκαράς

http://polmarkarch.wordpress.com

Ανώνυμος είπε...

Προσοχη μη φυγει προς την ΕΚΤ γιατι παρεχει ασυλια που ουτε αυτος ουτε ο Χριστοδουλου τωρα εχουν