Σάββατο 14 Ιουλίου 2012

ΚΟΡΗ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ Η ΙΣΠΑΝΙΔΑ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ "ΝΑ ΠΑΝΕ ΝΑ Γ........Ε ΟΙ ΑΝΕΡΓΟΙ"


Μετά την παγκόσμια κατακραυγή που ξεσήκωσε η είδηση (ότι η βουλευτής του Λαικού Κόμματος Αντρέα Φάμπρα είπε μέσα στην ισπανική Βουλή: "Οι άνεγοι να πάνε να γ@@@ε") η Φάμπρα δήλωσε ότι όντως είπε τη συγκεκριμένη φράση, όμως δεν...
αναφερόταν στους ανέργους αλλά στους βουλευτές του PSOE που παρεμπόδιζαν την ομιλία του προέδρου με κραυγές και ύβρεις.Η Ισπανίδα βουλευτής είναι μαθημένη στην κακή δημοσιότητα, για έναν ακόμη λόγο: τον πατέρα της, Κάρλος Φάμπρα.

Πρόκειται για έναν εξαιρετικά αμφιλεγόμενο και μεγαλομανή πολιτικό, διαβόητο κυρίως επειδή σε εποχές κρίσης έστησε με κρατικά έξοδα ένα άγαλμα του εαυτού του, ύψους 24 μέτρων και αξίας 300.000 ευρώ, στην είσοδο ενός νεόδμητου αεροδρομίου στην Castellon, το οποίο κανείς (ακόμη) δεν χρησιμοποιεί.

Ο Κάρλος είναι διευθυντής του (υπερχρεωμένου) αεροδρομίου και τοπικός άρχων, με το Λαικό Κόμμα που κυβερνά την Ισπανία. Επίσης, κατά διαβολική σύμπτωση, ο Κάρλος κερδίζει συχνά το "Πρωτοχρονιάτικο Λαχείο της Ισπανίας", το λεγόμενο El Gordo -κάτι που έχει εγείρει ψιθύρους για στημένα παιχνίδια, και έχει διαταχθεί προανάκριση. Στην Ισπανία τα λαχεία που κερδίζουν μεγάλα ποσά συνηθίζεται να εξαγοράζονται μυστικά από ανθρώπους που θέλουν να ξεπλύνουν βρώμικο χρήμα.
πηγη

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

oi politikes simories tis ispanias
o mpampas mafiozos me ti mafioza kori tou. Alloi kai aytoi mizofakeladoroi.kathe kakos skylos exei tin wra tou.tharthi h wra pou auto to daxtilaki oi ispanoi tha tis xosoun ekei pou prepei,alla vlepete san kori mazoxa pou einai mporei kai na to eyxaristithi pou xeris isos gia auto na to ekane.
LEO GO TWRA..............

Ανώνυμος είπε...

ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΝΑ ΤΗΝ ΠΙΑΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΠΗΔΗΞΟΥΝ 30 ΑΝΕΡΓΟΙ ΙΣΠΑΝΟΙ ΠΑΡΑ ΦΥΣΙΝ, ΚΑΤΑ ΣΥΡΡΟΗΝ ΚΑΙ ΚΑΤ΄ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗΝ.

ΑΛΛΟ ΦΑΡΜΑΚΟ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΔΕΝ ΜΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ!!!

ΓΙΩΡΓΟΣ

Ανώνυμος είπε...

ΓΙΩΡΓΟ
πρεπει να ομολογησω οτι εκανα περιπου την ιδια σκεψη να ξεκινησουν απο την ιδια την εφαρμογη αυτη!
αλλα σε τετοιο υφος δυσκολευομαι να
απαντησω μ'εβγαλες απο τη δυσκολη θεση να εκφρασω αυτο που ενιωσα κ ασφαλως δεν ειναι τυχαιο!σιγουρα η ισπανια,η ιταλια,η γαλια,η πορτογαλια κ ολοι οι υπολοιποι που ακολουθουν τα ιδια χναρια εχουν τους αντιστοιχους με τους
(ελληνες)προδοτες θαμωνες της λεσχης τσιρακια των διεθνων κ εκτελουν εντολες παντου το ιδιο σχεδιο μεχρι να καταργηθουν σχεδον ολα μαζι τα κρατη ως εθνοι!