Τρίτη 3 Ιουλίου 2012

Δεν πρόλαβε να ζεστάνει την καρέκλα η Κεφαλογιάννη κι έτρεξε στη Χουριέτ να υποστηρίξει την ''Ελληνοτουρκική φιλία''...!!!


Προτεραιότητα της κυβέρνησης χαρακτήρισε η υπουργός Τουρισμού Όλγα Κεφαλογιάννη τη συνεργασία με την Τουρκία, σε συνέντευξη που παραχώρησε σε τουρκική εφημερίδα. Η υπουργός υποσχέθηκε να...



διευκολύνει με κάθε τρόπο τους Τούρκους που επιθυμούν να επισκεφτούν την Ελλάδα – χωρίς να διευκρινίσει αν περιλαμβάνει σε αυτή τη λίστα και τον ηγέτη των Γκρίζων Λύκων…

Μίλησε επίσης για κοινό, ελληνοτουρκικό σχεδιασμό στον τομέα των τουριστικών επενδύσεων, αλλά και σε κοινή εκστρατεία προσέλκυσης τουριστών, αφού, σύμφωνα με την Κεφαλογιάννη η Τουρκία δεν θεωρείται ανταγωνιστής της Ελλάδας, αλλά συνεργάτης (!).Εμείς πάλι οι ταπεινοί θνητοί, αδυνατούμε να κατανοήσουμε πως η ακριβή και λόγω ευρώ, Ελλάδα, θα μπορέσει να συνεργαστεί με την φτηνή Τουρκία.

«Ελλάδα και Τουρκία, πριν 20 περίπου χρόνια, σχεδόν συγκρούστηκαν για την κυριαρχία κάποιων μικρών νησιών στο Αιγαίο (Ίμια). Σήμερα έχουμε καλές, φιλικές σχέσεις και ειδικά οι κάτοικοι των νησιών που βρίσκονται κοντά στην Τουρκία (τα οποία δεν κατονομάζει όμως ως ελληνικά) έχουν καθημερινές επαφές με την Τουρκία. Βλέπουμε μια χώρα η οποία πραγματικά αναπτύσσεται. Είναι μια χώρα που προσπαθεί να εκσυγχρονιστεί», είπε η υπουργός.

«Ας συνεχίσουμε ότι ο Ελ. Βενιζέλος άρχισε με τον Κεμάλ Ατατούρκ περίπου έναν αιώνα πριν», ανέφερε. Φυσικά δεν έλειψαν και τα σχόλια για τα τουρκικά σίριαλ. «Τα τουρκικά σίριαλ είναι ιδιαίτερα δημοφιλή στην Ελλάδα και τα μηνύματα που έχουμε από τον κόσμο που τα παρακολουθεί είναι ότι έχουμε πολλά κοινά. Αυτό είναι πολύ καλό. Δουλεύουν (τα σίριαλ) στην προώθηση της φιλίας που επιθυμούμε», κατέληξε η υπουργός.

defence point

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

τι περιμενεις απο την βαφτηστιρα του Βαρδινογιαννη. Κορη του Πρεζεμπορου...

Ανώνυμος είπε...

Θέρισσος 10-03-1905..Κρητική Επανάσταση κατά των Τούρκων για ένωση με την Ελλάδα.
Θράκη 1919-1920 Σύνταγμα Κρητών στις εκκαθαριστικές μάχες για την απελευθέρωση της Θράκης από τους Βούλγαρους.
Θράκη 2012.Ο Μπαχτσελί, ηγέτης των Γκρίζων Λύκων σουλάτσο από Δέρειο Έβρου μέχρι Θεσσαλονίκη
και η ταγιεροφορούσα και γοβοφορούσα υπουργός το χαβά της συνεχίζοντας τις σοσιαλιστικές π@π@ριές για ελληνοτουρκικές φιλίες.Ολγίτσα ΞΥΠΝΑ...

stduce@gmail.com είπε...

ΓΙΑ ΠΙΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΙ ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΕΠΙΔΕΙΞΟΥΝ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ?ΠΟΥ ΟΛΑ ΤΑ ΜΝΗΜΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΡΧΑΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΑ.ΤΙ ΠΙΑΝΕΙ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ ΤΗΣ Η ΑΝΙΣΤΟΡΙΤΗ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΤΟΝ ΚΕΜΑΛ ΠΟΥ ΕΣΦΑΞΕ ΤΟΣΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΤΟΝ ΣΥΓΚΡΙΝΕΙ ΜΕ ΠΟΙΟΝ?ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΠΙΔΕΙΞΗ ΚΑΙ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΣΤΟΝ ΤΟΥΡΙΣΜΟ ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΥΣ ΣΦΑΓΕΙΣ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ?ΤΗΣ ΕΜΑΘΕ ΙΣΤΟΡΙΑ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΚΟΠΕΛΑΣ?ΚΡΙΜΑΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑΓΕΤΕ ΑΠΟ ΕΝΑ ΝΗΣΙ ΠΟΥ ΑΓΩΝΙΣΤΗΚΕ ΣΚΛΗΡΑ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΤΟΥ.

Ανώνυμος είπε...

Προφανώς στο Ολγάκι αρέσει το οθωμανικό.Θα σε έχουμε και εσένα στα υπ' όψιν πουλημένη...........