Πέμπτη 26 Ιουλίου 2012

ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΦΕΡΝΕΙ Ο ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ ΤΟΝ ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟ ΤΗΣ ΠΑΠΑΧΡΗΣΤΟΥ


Στην εθνική αντιπροσωπεία έφερε το θέμα της πρωταθλήτριας στο τριπλούν Βούλας Παπαχρήστου και του ρατσιστικού σχολίου που ανήρτησε στο προσωπικό λογαριασμό της στο Twitter ο βουλευτής της ΝΔ Άδωνις Γεωργιάδης. Ο... βουλευτής της ΝΔ εξαπέλυσε επίθεση στον πρόεδρο της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής Ισίδωρο Κούβελο. Ειδικότερα, ο βουλευτής της ΝΔ ανακοίνωσε μέσω του ΣΚΑΪ ότι κατέθεσε ερώτηση στη Βουλή, ζητώντας να αποδοθούν ευθύνες κατά της ΕΟΕ και του κ. Κούβελου, καθώς όπως είπε, διέσυραν τη χώρα.
Σημειώνεται ότι η ΕΟΕ απέκλεισε την αθλήτρια από τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου. «Ήταν παράπτωμα αυτό που έκανε η κ. Παπαχρήστου, ήταν λάθος, εάν μάλιστα δεν έδειχνε αμέσως έμπρακτη και ειλικρινή μεταμέλεια, δεν έσπευδε αμέσως να ζητήσει συγγνώμη, και στα ελληνικά και στα αγγλικά, ότι και η ίδια αναγνωρίζει το σφάλμα της θα έλεγα ότι ενδεχομένως θα έπρεπε να ασχοληθεί η ΕΟΕ και να παρθούν διάφορα μέτρα» τόνισε, προσθέτοντας: «Όμως η κ. Παπαχρήστου ζήτησε αμέσως συγγνώμη και αυτό είναι πάρα πολύ βασικό και έρχεται η ΕΟΕ προφανώς για να δώσει ο κ. Κούβελος κάποιου είδους εξετάσεις ψευτοπροοδευτισμού στη ΔΗΜΑΡ και το ΣΥΡΙΖΑ και αποκλείει δηλαδή καταδικάζει εις θάνατον ένα 20χρονο κορίτσι ένα παιδί που έκανε ένα λάθος το αποκλείει χωρίς να του αναγνωρίσει κανένα δικαίωμα επιείκειας και το κυριότερο χωρίς να κληθεί σε απολογία».

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Έχω χάσει τη μπάλα ... το ομολογώ...

Όταν ακούω το όνομα του αηδιάζω , όταν βλέπω τη φάτσα του μου έρχεται ναυτία και όταν ανοίξει και το στόμα του δεν μπορώ να συγκρατήσω τον εμετό μου.
Και όμως ... συμφωνώ σε όσα είπε αυτή τη φορά μέχρι και στο τελευταίο κόμμα.
Μπορεί η αφετηρία μας να είναι διαφορετική αλλά καταλήγουμε στο ίδιο αποτέλεσμα.

Γιατρέ μου δεν είμαι καλά !!!
Έχω την ίδια άποψη με τον Άδωνη !!!
Τι λες, είναι σοβαρό ;;;

Ανώνυμος είπε...

Ο τύπος είναι πανέξυπνος και ξέρει πολλά,έχει κάποιες καλές θέσεις αλλά κατά τα λοιπά είναι μαλάκας και το αποδεικνύει πολύ συχνά,εκμεταλλεύεται την ρητορική του δεινότητα.