Tο αυθεντικό anti-ntp.net δεν έχει καμία σχέση με το anti-ntp.org

Η σελίδα μας είναι δεξιά Κάντε like
-------------------->>>>>>>>>>>>>>>>>>

Τετάρτη, 25 Ιουλίου 2012

ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΤΑ "ΓΛΕΝΤΙΑ" ΣΤΟ Τ.Τ. ΜΕΧΡΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟ... ΤΕΧΝΗΣ ΠΡΟΣΕΛΑΒΕ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΤΑΜΙΕΥΤΗΡΙΟΥ!


Εξωφρενικές σπατάλες στο Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο καταγγέλλει ο βουλευτής της ΝΔ, Σάββας Αναστασιάδης λέγοντας μεταξύ άλλων ότι, ο πρόεδρός του Κλέων Παπαδόπουλος, έχει προσλάβει «νομικό σύμβουλο με αμοιβή ύψους 7.000 ευρώ μηνιαίως και σύμβουλο τέχνης (!)» καθώς επίσης έχει αγοράσει συντηρητή...
κρασιών για το σπίτι του χρεώνοντάς τον στο ίδρυμα. Σημειώνεται πως, ο συγκεκριμένος κύριος είναι κολλητός του αδελφού του Τζέφρι, Αντρίκου Παπανδρέου και σύντομα θα επανέλθουμε σε αυτόν γιατί υπάρχει πολύ... ψωμί!

Ειδικότερα, ο βουλευτής σε ερώτησή του προς τον υπουργό Οικονομικών Γιάννη Στουρνάρα επισημαίνει ότι, «τις τελευταίες ημέρες παρακολουθούμε την εναγώνια προσπάθεια που γίνεται από εσάς τον ίδιο και την Κυβέρνηση γενικά , ώστε να βρεθούν μέτρα μείωσης των κρατικών δαπανών κατά 11,5 δις ευρώ για τα έτη 2012-2014, που δεν θα μειώσουν όμως άλλο τα εισοδήματα των εργαζομένων, αφού ήδη ένα μεγάλο ποσοστό των συμπολιτών μας βρίσκεται κάτω από τα όρια της φτώχειας και επίσης ένα άλλο μεγάλο ποσοστό βρίσκεται στα όρια της επιβίωσης.

Αυτή την πολύ δύσκολη για τη χώρα μας περίοδο, δυστυχώς, κάποιοι διορισμένοι κρατικοί αξιωματούχοι συνεχίζουν να κατασπαταλούν το δημόσιο χρήμα με τρόπο προκλητικό» και εξηγεί ότι «αναφέρομαι στον τρόπο με τον οποίο λειτουργεί και διοικεί την Τράπεζα ο Πρόεδρος του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου κ. Κλέων Παπαδόπουλος, ο οποίος σύμφωνα με πληροφορίες που έρχονται στη δημοσιότητα, πέραν όλων των άλλων χρεώνει ακόμη και τα προσωπικά του έξοδα στο Τ.Τ. Σημειώνεται ότι πρωταθλητής στις αμοιβές μελών Δ.Σ. Οργανισμών είναι το Τ.Τ. με ετήσια δαπάνη 1.323.841,93 ευρώ».

Συγκεκριμένα κ. Αναστασιάδης αποκαλύπτει ότι «Σύμφωνα λοιπόν με τις πληροφορίες ο κ. Παπαδόπουλος,

1) Προσέλαβε προσωπικό νομικό σύμβουλο με αμοιβή 7.000 ευρώ το μήνα και δωρεάν τηλέφωνο, ο οποίος απασχολείται και στο ΤΑΙΠΕΔ, (διπλοθεσίτης) ενώ το Τ.Τ. διαθέτει οργανωμένη νομική υπηρεσία.

2) Προσέλαβε σύμβουλο επικοινωνίας με αμοιβή 5.000 ευρώ το μήνα.

3) Προσέλαβε σύμβουλο τέχνης!

4) Αποζημίωσε τον κ. Ανδρέα Ταμπρατζή με 200.000 ευρώ, ενώ αποχώρησε οικειοθελώς από τη θέση του Γενικού Διευθυντή του Τ.Τ., για να τοποθετηθεί ως μέλος στο Δ.Σ. του ΤΑΙΠΕΔ. Εδώ πρέπει να τονισθεί ότι ο κ. Ταμπρατζής παραμένει αμειβόμενο μέλος του Δ.Σ. του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου, παράλληλα δε είναι και σύμβουλος διεθνών σχέσεων στα ΕΛΤΑ (τριπλοθεσίτης).

5) Σε μία περίοδο που όλες οι Τράπεζες για να αντιμετωπίσουν την κρίση μειώνουν τις λειτουργικές τους δαπάνες κλείνοντας Καταστήματα, μειώνοντας τις διαφημιστικές δαπάνες κι ότι άλλο μπορούν να περικόψουν η Διοίκηση του Τ.Τ. συνεχίζει να ανοίγει νέα Καταστήματα, να αντικαθιστά παλιά, συνεχίζει με τον ίδιο παλιό ρυθμό τις διαφημιστικές δαπάνες, τις χορηγίες σε σωματεία, συλλόγους και Μ.Κ.Ο. με σκανδαλώδη τρόπο.

6) Παράλληλα αντί να αξιοποιήσει το ικανότατο προσωπικό που έχει η Τράπεζα, προσλαμβάνει εξωτερικούς συνεργάτες, δημιουργεί νέες θέσεις Γενικών Διευθυντών, χωρίς αντικείμενο στους οποίους καταβάλλει παχυλούς μισθούς, παρέχοντάς τους μάλιστα προκλητικά προνόμια (αυτοκίνητα μεγάλου κυβισμού, δωρεάν τηλέφωνα, γραμματείες κ.λ.π.)

7) Σύμφωνα πάντα με τις πληροφορίες ο κ. Παπαδόπουλος αγόρασε συντηρητή κρασιών ο οποίος πήγε στο σπίτι του και πληρώθηκε από το Τ.Τ.

8) Αγόρασε και εγκατέστησε στο σπίτι του σύστημα συναγερμού το οποίο πλήρωσε το Τ.Τ.

9) Αγόρασε σχάρα για να μεταφέρει το ποδήλατό του την οποία πλήρωσε το Τ.Τ.

10) Μέσω της Ιδιωτικής Εταιρείας που μισθώνει η Τράπεζα για προσλήψεις σε προσωπικό με σύμβαση ορισμένου χρόνου για να καλύπτει τις ανάγκες της, προσέλαβε υπηρέτες και κηπουρούς για το σπίτι του με χρήματα του Τ.Τ.

11) Η Εταιρεία που έχει αναλάβει την φύλαξη των Καταστημάτων του Τ.Τ. φυλάσσει και το σπίτι του με χρήματα του Τ.Τ.

12) Παίζει με τις προσδοκίες του παρεχόμενου προσωπικού (400-600 άτομα) που εργάζεται στην Τράπεζα, αλλά έχει εργοδότη Ιδιωτική Εταιρεία την οποία μισθώνει το Τ.Τ., καθώς τους υπόσχεται μονιμοποίηση αν και γνωρίζει ότι απαγορεύονται. Επιπλέον διοργανώνει για το ίδιο προσωπικό σεμινάρια, χωρίς να προγραμματισθούν οι εξετάσεις που συνήθως γίνονται μετά το τέλος των σεμιναρίων, ώστε οι συμμετέχοντες να έχουν την πιστοποίηση για το αντικείμενο που διδάχθηκαν, αλλά τους καλεί εκ νέου για τον λόγο αυτό, μετά από δύο μήνες, φορτώνοντας την Τράπεζα με επιπρόσθετη δαπάνη( αεροπορικά εισιτήρια, ξενοδοχεία , φαγητό κ.α.).

13) Πλήρωσε για διαφημιστικό πανό στο Κεντρικό κτίριο(28.000)

14) Ενώ από την συνένωση με την Aspis Bank προσχώρησαν στην Τράπεζα ικανότατα στελέχη, δεν τα χρησιμοποιεί αλλά προτιμά να προσλαμβάνει νέα. Επίσης σε πολλές περιπτώσεις παρότι ενοποιήθηκαν οι δύο Τράπεζες διατηρεί χωρίς λόγο διπλές Διευθύνσεις για ένα αντικείμενο. Δηλαδή και του Τ.Τ. και της Aspis Bank (Οικονομικών, πληροφορικής κ.λ.π.)».

Για τους λόγους αυτούς ο κ. Αναστασιάδης ρωτά μεταξύ άλλων τον αρμόδιο υπουργό «Πόσους Γενικούς Διευθυντές και Αναπληρωτές Γενικούς Διευθυντές και εξωτερικούς συνεργάτες είχε η Τράπεζα το 2009, πόσους έχει σήμερα και ποιες οι μηνιαίες αποδοχές τους και τα προνόμια αυτών (αυτοκίνητα, τηλέφωνα, καύσιμα κ.λ.π.).

Έχουν όλοι τους ανάλογα προσόντα (πτυχία κ.λ.π.) και προϋπηρεσία σε Τράπεζα; Σε τι αντιστοιχία βρίσκονται οι Γενικοί Διευθυντές και Αναπληρωτές Γενικοί Διευθυντές με τις Διευθύνσεις της Τράπεζας; Δηλαδή κάθε Γενικός ή Αναπληρωτής Γενικός Διευθυντής πόσες Διευθύνσεις έχει στην δικαιοδοσία του; Ποια η καθαρή θέση της Τράπεζας σήμερα; ( ζημίες ή κέρδη)», ενώ ζητά να κατατεθούν και όλα τα σχετικά έγγραφα των προκλητικών δαπανών.
πηγη

1 σχόλια:

ΦΥΣΙΚΗ ΒΙΑΓΚΡΑ PLUS. ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΝΕΙΣ ΠΑΝΤΑ ΑΞΕΧΑΣΤΟΣ είπε...

ΒΙΑΓΚΡΑ ΦΥΣΙΚΗ ΒΙΑΓΚΡΑ PLUS THE KING OF SEX
ΦΥΣΙΚΗ ΒΙΑΓΚΡΑ PLUS. ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΝΕΙΣ ΠΑΝΤΑ ΑΞΕΧΑΣΤΟΣ.
Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΦΥΣΙΚΗ ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΕΝΑ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΜΙΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΠΑΡΕΝΕΡΓΕΙΑ.
Η ΒΙΑΓΚΡΑ ΠΟΥ ΑΝΑΖΗΤΟΥΣΕΣ ΝΑ ΣΕ ΚΑΛΥΠΤΕΙ ΑΠΟΛΥΤΑ ΜΕ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΠΑΡΕΝΕΡΓΕΙΕΣ.
ΤΟ ΠΙΟ ΔΗΜΙΦΙΛΕΣ ΦΥΣΙΚΟ ΧΑΠΙ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΑΣΤΕΡΩΝ ΤΟΥ ΧΟΛΛΥΓΟΥΝΤ .
Η ΔΗΜΟΦΗΛΕΣΤΕΡΗ ΒΙΑΓΚΡΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ ΣΤΟΝ ΧΩΡΟ ΤΟΥ ΣΕΞ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΠΟΡΝΟ ΦΙΛΜΣ.
ΤΟ ΧΑΠΙ NATURAL VIAGRA Plus ΕΙΝΑΙ MUST ΣΗΜΕΡΑ ΣΕ ΕΥΡΩΠΗ ΚΑΙ ΑΜΕΡΙΚΗ. ΓΝΩΡΙΣΕ ΤΟ ΚΑΙ ΕΣΥ.
Φυσική βιάγκρα, Κορυφαία ποιότητα, Παγκόσμια Αποκλειστικότητα. Μόνο από τα διαδυκτιακά καταστήματα της εταιρίας Νatural Power S.A, International Business Corporation
http://www.Herbal-Smile.com
Για να κάνετε σέξ ασταμάτητα χωρίς παρενέργειες.
Νέα Φυσική Βιάγκρα Plus: Το πιο δημοφηλές, ασφαλές και αποτελεσματικότερο προιόν στον κόσμο κατά της στυτικής δυσλειτουργίας, πρόωρης εκσπερμάτωσης και μειωμένης σεξουαλικής επιθυμίας χωρίς καμμιά απολύτως παρενέργεια. Αυξάνει την ερωτική επιθυμία και στις γυναικες. Είναι ότι καλυτερο μπορείς να προμηθευτής σήμερα από την παγκόσμια αγορά. Με σεβασμό στην Υγεία και το αποτέλεσμα.
ΞΕΧΑΣΕ ΟΤΙ ΕΧΕΙΣ ΔΟΚΙΜΑΣΕΙ ΕΩΣ ΤΩΡΑ
ΕΓΓΥΗΜΕΝΗ ΣΤΥΣΗ 100% ΜΕΣΑ ΣΕ 40 ΛΕΠΤΑ.
ΜΠΟΡΕΙΣ ΜΕ 1 ΧΑΠΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΑΝΕΠΑΝΑΛΗΠΤΕΣ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΕΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΩΣ ΚΑΙ ΓΙΑ 48 ΩΡΕΣ.
ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΑΣΦΑΛΕΣ 100% ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟ. ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΝΕΙΣ ΑΧΕΧΑΣΤΟΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΗΛΙΚΙΑ ΣΟΥ ΟΠΟΙΑ ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΩ ΤΩΝ 18.
ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΣΥΝΤΑΓΗ.
* ΦΥΣΙΚΗ ΒΙΑΓΚΡΑ PLUS ΚΑΙ ΜΕΓΕΝΘΥΣΗ ΠΕΟΥΣ. ΔΥΟ ΣΕ ΕΝA.
100% Φυσικό προιόν
www.Herbal-Smile.com Kράτησε αυτή τη Διεύθηνσι.
* Αν θες να μην έχεις ποτέ αποτυχία στο σεξ.
* Να είσαι πάντα έτοιμος και σύγουρος 100% όποια και αν είναι η ψυχoλογική σου κατάσταση εκείνη την ώρα.
* Να ξεχωρίζης με διαφορά από όλους τους προηγούμενους.
* Επαναπόκτησε την αυτοπεποίθηση σου.
* Κράτησε το ταίρι σου πιό κοντά ικανοποιόντας το κάθε φορά χωρίς αποτυχία.
* Ανέβα και κρατήσου ψηλά.
* ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΝΕΙΣ ΑΞΕΧΑΣΤΟΣ. ΚΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΕ ΕΝΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΦΥΣΙΚΟ ΠΡΟΙΟΝ.
*ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΗΣ ΤΟ ΣΕΞ ΚΑΙ ΝΑ ΧΕΡΑΙΣΕ ΤΗ ΖΩΗ,
ΟΠΩΣ ΧΙΛΛΙΑΔΕΣ ΕΠΩΝΥΜΟΙ ΚΑΙ ΑΠΛΟΙ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΕΣ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΤΗΝ ΦΥΣΙΚΗ ΒΙΑΓΚΡΑ PLUS.
ΘΥΜΗΣΟΥ ΟΤΙ ΤΟ ΣΕΞ ΕΙΝΑΙ Η ΥΠΕΤΡΑΤΗ ΦΥΣΙΚΗ ΑΠΟΛΑΥΣΗ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ Η ΥΓΕΙΑ Η ΥΠΕΡΤΑΤΗ ΑΞΙΑ.
ΠΡΟΣΟΧΗ λοιπόν στις φθηνές απομημοίσεις φυσικών ή άλλων Βιάγκρα που κυκλοφορούν στην αγορά. Μπορεί να εγκυμονούν κυνδύνους ή απογοήτευση ως αναφορά το αποτέλεσμα.
Δεν υπάρχουν Γνήσια φθηνά Φυσικά η χημεικά (φαρμακευτικά) Βιάγκρα στην αγορά.
Θυμήσου όταν κάνεις επιλογή προιόντος ότι: Συνήθως ότι πληρώσης παίρνεις. Κράτησε το αυτό.
ΔΙΑΒΕΣΤΕ ΚΑΙ ΜΕΛΕΤΗΣΤΕ ΠΡΟΣΕΧΤΙΚΑ ΤΙΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΠΡΙΝ ΠΡΟΒΕΙΤΕ ΣΕ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ. ΣΑΣ ΣΥΜΦΑΙΡΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ.
ΕΙΔΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ Με την αγορά δύο ίδιων πακέτων (δηλαδή δύο πακέτων με τον ίδιο κωδικό) παίρνετε και ένα ίδιο πακέτο δώρο.
Πρίν προβείτε στη αγορά του προιόντος εξετάστε με προσοχή τις τιμές σε όλα τα πακέτα με την προσφορά 2 + 1 Δώρο και υπολογίστε την τελική τιμή ανά κάψουλα. Σας συμφέρει.
www.Ηerbal-Smile.com

Read more: http://aplomenos.blogspot.com/2012/03/vika-jigulina-playboy.html#ixzz21brL0s75