Παρασκευή 13 Ιουλίου 2012

Προκλητικές ενέργειες του νέου Τούρκου Προξένου στην Κομοτηνή!


Προκλητικές ενέργειες του νέου Τούρκου Προξένου στην Κομοτηνή!Προκλητικός αποδεικνύεται ο νέος Τούρκος Γενικός Πρόξενος της Κομοτηνής Ιλχάν Σενέρ, ο οποίος με το που βγήκε από το γραφείο του έκανε την κίνηση να επισκεφθεί τους δύο ψευτομουφτήδες Κομοτηνής και Ξάνθης που έβαλαν τις λευκές τουρκικές κελεμπίες τους και τον υποδέχθηκαν, σύμφωνα με την εφημερίδα «Χρόνος» της Κομοτηνής. Το δημοσίευμα αναφέρει, ότι και σημειολογικά να το δει κανείς, η ενέργεια του νέου Προξένου αποτυπώνει τα δύο πρώτα «φάουλ» από πλευράς του στη χώρα μας και η εφημερίδα....
καλεί κάποιον από την δημόσια διοίκηση «να του πει ότι οι ξένες διπλωματικές αρχές σέβονται πρωτίστως το πρωτόκολλο της χώρας που υπηρετούν και τις νόμιμες αρχές της κι όχι της κίβδηλες όπως οι συγκεκριμένοι κύριοι των φωτογραφιών». Και συμπληρώνει το δημοσίευμα: «Οι δηλώσεις που έκανε επίσης αποτυπώνουν τον τρόπο λειτουργίας του όπως και τα «πολύτιμα δώρα της οθωμανικής τέχνης» που προσέφερε και στους δύο όπως φαίνεται από το σχετικά δελτία Τύπου των ψευτομουφτιών».

newsbomb

1 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Δεν αναγνωρίζω το δικαίωμα στον περιτομημένο - αρχιερέα του ρατσισμού, ισλαμιστή να έχει λόγο στα Ελληνικά θέματα.

Στην Ελλάδα δεν έχει κανείς λόγο παρα μόνον οι απόγονοι αυτών που σφαγίασαν :

Πέρσας και Μήδους, Γαλάτες,
τουρανομογκόλους και αράπηδες, Κομιτατζίδες και λοιπά υποπροιόντα της περιόδου, τον φασισμό, τον ναζισμό, και ξανά τους τουρανομογκόλους το '74.

Κανέις άλλος δεν έχει δικαιώματα, πέραν του αυτόχθονα λευκού, άνευ περιτομής, φυσιολάτρη ή ορθόδοξο άντε και στην χειρότερη, καθολικό, ιδιοκτήτη της χώρας, ήτοι, απο την Κύπρο μέχρι τα Ρίζια και απο το Ιόνιο μέχρι τον Πόντο (default)

Καμία Ανεξιθρησκεία, κανένα ισλάμ στην Ελλάδα και "κλείσιμο" της "εκκλησίας του Ιεχωβά ή και όποιας άλλης διεθνούς μαφίας.

Και να μην ξεχάσω ... πογκρόμ Παν-Ελλαδικά και εξαφάνιση του ισλαμ και του αφρικανού απο την επικράτεια... οι παπάδες να μετακομίσουν στην αφρική έαν τους θέλουν διακαώς .....

Όλα αυτά απο αύριο, μην σας πάρει και σας σηκώσει, δαιμονίσκοι, λακέδες του οικουμενισμού και του διεθνισμού.

Η Ελλάς είναι λευκή και η Ευρώπη Ελληνική!