Τρίτη 31 Ιουλίου 2012

Σοκ από το Ισραήλ:Ο Νετανιάχου υποβαθμίζει τις σχέσεις Ελλάδας-Ισραήλ


ΜΑΝΩΛΗΣ ΚΩΣΤΙΔΗΣ

Στο Ισραήλ, προσπαθούν να στείλουν μήνυμα στην Τουρκία, πως η βελτίωση των σχέσεων τους με την Ελλάδα, είναι "συμπτωματική" και οχι "στρατηγική".
Αυτό φαίνεται απο τις δηλώσεις του...
Βενιάμιν Νετανγιάχου στους Τούρκους δημοσιογράφους

"Με την Ελλάδα είχαμε μόνο απλές διπλωματικές σχέσεις και με την Κύπρο σε επίπεδο προξενείων. Η βελτίωση των σχέσεων μας με την Ελλάδα είναι "συμπτωματική". Τον Φεβρουάριο του 2010 είχα επισκεφθεί τη Μόσχα. με τη γυναίκα μου ειχαμε παει σε εστιατόριο. Κάποιος μας πλησίασε κια μας είπε "ο πρωθυπουργός της Ελλάδας Γιώργος Παπανδρέοου, θέλει να κάτσει δίπλα σας". Το δέχθηκα. Αρχίσαμε να μιλάμε σχετικά με τα οικονομικά προβλήαμτα. Τελικά διαπιστώσαμε πως το επίπεδο των σχέσεων μας είναι σε "ανόητα" επίπεδα και αποφασίσαμε να τις βελτιώσυμε. Αυτή η συνάντηση ήταν 4 μήνες πριν το επεισόδιο με το πλοίο Mavi Marmara. Αργότερα ξεκινήσαμε επαφές και συναντήσεις." δήλωσε ο Νετανγιάχου.

πηγή

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Στα παπάρια μας!!!

HUNTER είπε...

το ιστραηλ δεν κοιταζει φιλους και συμμαχους μονο συμφεροντα,γι αυτο και δεν θελει πληρη διακοπη των σχεσεων με την τουρκια,ποτε δεν ξερεις ποτε θα τους χρειαστουν παλι και κρατανε καποιες πορτες ανοιχτες.
εμεις εχουμε την εξυπναδα και τη θεληση να εκμεταλευτουμε αυτη τη συμπτωματικη εστω βελτιωση των σχεσεων μας οσο κρατησει τουλαχιστον, προς οφελος μας; δυστυχως δεν το βλεπω.οι δικοι μας κυβερνωντες μονο για τα συμφεροντα της ελλαδας δεν αγωνιζονται.

Ανώνυμος είπε...

Είδες φίλε τί κάνει ένα καλό συμβόλαιο για την αναβάθμηση του Μ60Α3 από Ισραιληνή εταιρία???
Συμφαιροντάκια πάνω απ' όλα
Καιρός να κοιτάξουμε και εμείς τα δικά μας.
Αλλά με ποιόν ηγετη???
Τόν Μπενη?? τον Σφουγκαράκη?? τον Κουρέλη??

HUNTER είπε...

το κακο ειναι οτι δεν βλεπω και καποιον αλλο εστω στην αντιπολιτευση που ναχει το ειδικο βαρος του ηγετη που θελουμε,
κατι σαν τον βλαδιμηρο ας πουμε.
δυστυχως

Ανώνυμος είπε...

Αιντε ρε καραμασονε του κερατα.....Ουστ μακρια απο σας η Ελλαδα διαβολο-αλητες του κοσμου..................

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΣΙΩΝΙΣΜΟ . ΕΙΝΑΙ Ο ΘΑΝΑΣΙΜΟΣ ΕΧΘΡΟΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ , ΚΑΙ ΟΣΟΙ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΙΖΟΥΝ ΠΕΡΙ ΕΛΛΗΝΟΕΒΡΑΙΚΗΣ ΣΥΜΑΧΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ.