Παρασκευή 20 Ιουλίου 2012

Για τους ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥΣ ΕΛΛΛΗΝΕΣ η Κύπρος δεν θα’ ναι ποτέ μακριά…


ΔΗΛΩΣΗ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΝΟΥ ΚΑΜΜΕΝΟΥ

ΓΙΑ ΤΑ 38 ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΕΙΣΒΟΛΗ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ...




Συμπληρώνονται 38 χρόνια από την τουρκική εισβολή και κατοχή στην Κύπρο, είναι μαύρη επέτειος για τον Ελληνισμό. Κανείς δεν ξεχνά, όσα χρόνια κι αν περάσουν, τους αγώνες του Κυπριακού Ελληνισμού για την ανεξαρτησία.
«Δεν ξεχνώ», δεν είναι απλά ένα σύνθημα που κρατά τη μνήμη σε εγρήγορση. Είναι υπόσχεση σε όσους πολέμησαν, σε όσους έπεσαν στη μάχη, σε όσους εκδιώχθηκαν από τα σπίτια τους και έγιναν πρόσφυγες στην ίδια την πατρίδα τους.
«Δεν ξεχνώ», είναι βίωμα αγώνα για την εθνική ανεξαρτησία και την εθνική κυριαρχία ενάντια σε κάθε μορφής κατακτητή, στρατιωτικό ή οικονομικό.
Πέρασαν 38 χρόνια από την τουρκική εισβολή κι ακόμη υπάρχουν αγνοούμενοι.
Ακόμη υπάρχουν συγγενείς που τους αναζητούν.
Ακόμη υπάρχουν γονείς που ψάχνουν τα παιδιά τους.



Ακόμη υπάρχουν εγκλωβισμένοι στην κατεχόμενη Κύπρο. Εγκλωβισμένοι που αρνούνται να αφήσουν τα σπίτια τους στον κατακτητή και κρατούν ψηλά τη σημαία του ελληνισμού.

Όπως την κράτησε ο αείμνηστος Τάσσος Παπαδόπουλος με την γενναία στάση του απέναντι στο σχέδιο Ανάν, εμπνέοντας όλο τον ελληνισμό.

Για τους ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥΣ ΕΛΛΛΗΝΕΣ η Κύπρος δεν θα’ ναι ποτέ μακριά. Χαιρετίζουμε τους Κύπριους αδελφούς μας και δεσμευόμαστε ότι θα είμαστε πάντα μαζί τους στους αγώνες τους μέχρι τη μέρα της λευτεριάς, μέχρι τη μέρα που θα φύγει η τελευταία μπότα του κατακτητή, μέχρι τη μέρα που θα ξαναχτυπήσουν οι καμπάνες του Απόστολου Ανδρέα στο Ριζοκάρπασο, μέχρι τη μέρα που θα επιστρέψουν οι πρόσφυγες στα σπίτια τους».

4 σχόλια:

HUNTER είπε...

ΕΝΩ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΕΓΑΛΟ /ΕΘΝΑΡΧΗ/ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ
Η ΚΥΠΡΟΣ ΚΕΙΤΕ ΜΑΚΡΑΝ
ΑΜΑ ΕΙΣΕ ΠΟΥΛΗΜΕΝΟΣ ΠΡΟΔΟΤΗΣ ΚΑΙ ΣΤΑ 1000 ΜΕΤΡΑ ΠΑΛΙ ΜΑΚΡΑΝ ΘΑ ΚΕΙΤΕ
ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΝΟ ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙ ΑΝ ΠΟΤΕ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ

ΑΠΛΟΣΕΛΛΗΝ είπε...

λογια λογια λογια Λογια ΛΟΓΙΑ Λ Ο Γ Ι Α !!! μια μονο ΜΙΑ πανευκολη και παραλληλα τεραστια πραξη ποιος θα τη κανει? ΓΙΑΤΙ δε μιλαει ΚΑΝΕΙΣ να ανοιξει ο ΦΑΚΕΛΟΣ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ?????? Υ.Γ. ενας ψηφοφορος σου Πανο ο οποιος εχει Τεραστιες απαιτησεις απο εσενα!οπως ΟΛΟΙ οι ψηφοφοροι των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ,μη το ξεχνατε!!

Ανώνυμος είπε...

ΠΑΝΟ ΕΧΕΙ ΔΙΚΙΟ Ο ΑΠΛΟΣ ΕΛΛΗΝ
ΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΑ!Κ ΕΣΥ ΠΑΝΟ ΜΑΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΖΕΙΣ ΘΥΜΑΜΑΙ ΠΩΣ ΟΛΗ ΕΜΕΙΣ
ΑΚΟΥΓΑΜΕ ΤΙΣ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΕΣ ΣΟΥ ΘΕΣΕΙΣ Κ ΦΩΝΑΖΑΜΕ ΝΑ ΑΠΟΧΩΡΙΣΕΙΣ ΑΠ'ΤΟ ΣΑΠΙΟΚΑΡΑΒΟ ΑΛΛΑ ΤΩΡΑ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ Κ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΚΑΡΑΒΙ ΜΠΑΖΕΙ ΝΕΡΑ!!Ο ΦΑΚΕΛΛΟΣ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΑ ΑΔΥΤΑ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΠΟΤΕ Κ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΒΡΕΘΕΙ ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ Ν'ΑΝΟΙΞΕΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ;ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΟΥΝ ΝΑ ΓΙΝΕΙ DNA ΣΤΑ ΟΣΤΑ ΠΟΥ ΒΡΕΘΗΚΑΝ ΣΤΙΣ ΦΥΛΑΚΕΣ ΤΗΣ Κ ΛΕΓΕΤΑΙ ΟΤΙ ΑΝΟΙΚΟΥΝ ΣΕ ΚΥΠΡΙΟΥΣ ΑΓΝΟΟΥΜΕΝΟΥΣ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΗ ΜΗΝΥΣΗ ΤΟΥ ΓΙΑΤΡΟΥ ΑΝΤΩΝΙΟΥ ΠΟΥ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ 30 ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΕΙ Κ Ν ΔΙΚΑΣΤΟΥΝ ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ;Η ΚΥΠΡΟΣ ΚΕΙΤΑΙ ΜΑΚΡΑΝ ΑΠΟ ΠΟΙΟΝ ΕΙΠΩΘΗΚΕ ΑΠΟ ΕΝΑΝ ΕΘΝΑΡΧΗ ΠΟΥ ΕΣΥ ΥΠΕΡΕΤΗΣΕΣ ΓΙΑ 20 ΧΡΟΝΙΑ Κ ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ ΠΙΝΑΜΕ ΝΕΡΟ ΣΤΟ ΣΩΤΗΡΑ ΕΘΝΑΡΧΗ!Κ ΤΙ ΛΕΕΙ ΤΟ ΝΕΟ ΑΙΜΑ ΣΤΟ ΚΟΜΜΑ ΣΟΥ ΜΑΥΡΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΗΛΙΟΚΑΜΜΕΝΗ;Η ΜΑΥΡΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΤΑΓΩΓΗ;ΤΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΠΟΥ ΜΕΙΩΘΗΚΕ ΔΕΝ ΜΕΙΩΘΗΚΕ ΤΥΧΑΙΑ!ΑΝ ΔΕΝ ΠΡΟΣΕΞΕΙΣ ΘΑ ΑΔΕΙΑΣΕΙ ΤΟ ΒΑΠΟΡΙ ΤΩΝ ΑΝΕΛ.

Ανώνυμος είπε...

ΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΟΙΟΣ ΤΗΝ ΕΚΑΝΕ; Η ΑΡΑΠΙΝΑ ΕΚΡΟΣΩΠΟΣ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΣΟΥ; ΚΑΛΑ ΚΟΜΜΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ;ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΤΟ ΚΟΜΜΑ ΣΟΥ; ΡΕ ΟΥΣΤ ΧΟΝΤΡΟΓΟΥΡΟΥΝΟ ΚΟΠΡΙΤΗ. ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ ΠΟΙΟΣ ΣΕ ΠΛΗΡΩΣΕ ΚΑΙ ΕΚΛΕΙΣΕΣ ΤΗΝ ΙΖΟΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΣΚΙΜΩ ΠΑΛΙΟΚΟΥΡΑΔΑ; ΤΑ ΙΔΙΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΠΟΥ ΣΟΥ ΕΛΕΓΑΝ Η ΚΥΠΡΟΣ ΚΕΙΤΑΙ ΜΑΚΡΑΝ!!!
ΚΑΙ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ,ΑΛΛΗ ΦΟΡΑ ΝΑ ΤΑ ΜΕΤΑΦΡΑΖΕΙΣ ΣΤΑ ΤΟΥΡΚΙΚΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΚΟΓΚΟΛΕΖΙΚΑ,ΕΧΕΙΣ ΠΟΛΟΥΣ ΨΗΦΟΦΟΡΟΥΣ ΕΚΕΙ.