Πέμπτη 26 Ιουλίου 2012

ΝΑΖΙΣΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ (ΒΊΝΤΕΟ)


Η Χρυσή Αυγή προσπαθεί να αλώσει τις γειτονιές. Από εκεί άλωσε τον κόσμο και βγήκε στη Βουλή. Όπου ψήφιζαν αστυνομικά τμήματα και αστυνομικές μονάδες η Χρυσή Αυγή χτυπούσε πρωτιές. Καταγγείλαμε τη συστηματική προσπάθεια να διοχετευτούν τα σώματα ασφαλείας και ένα μέρος των ενόπλων δυνάμεων στην ιδεολογία της. Ήταν τακτική του κράτους για να αποκτήσει πραιτοριανούς και Τάγματα Ασφαλείας...


Η Χρυσή Αυγή δεν είναι εθνικιστικό κίνημα, είναι ναζιστικό. Ο ναζισμός και ο φασισμός δεν είναι η ακραία εκδοχή ενός εθνικιστικού κινήματος. Είναι η άλλη όψη της οικουμενικής ιδεολογίας του ιμπεριαλισμού, δηλαδή της αποικιοκρατίας. Η λογική της υπερέχουσας φυλής οτι μπορεί να έχει υποτελείς, είναι οικουμενική ιδεολογία, η διαμόρφωση ανασυγκρότησης μιας νέας τάξης πραγμάτων παγκόσμιας ηγεμονίας, γι αυτό και πριμοδότησαν τον παγκόσμιο πόλεμο, είναι εκδοχή του κοσμοπολιτισμού και όχι της εθνικής ιδεολογίας. Έχει βασικό του στοιχείο τη λογική της υποτέλειας.

Η Ναζιστική ιδεολογία προϋποθέτει κοσμοπολίτικη αντίληψη του φυλετικού ζητήματος. Οι διασυνδέσεις της Χ.Α. είναι σε διεθνή στηρίγματα. Μιλάνε για τους Αρίους. Γι αυτό εντάσσονται στην Golden Down, ναζιστικό, σατανιστικό κίνημα του Αντίχριστου στις ΗΠΑ. Με αυτούς έχουνε σχέσεις. Προσδιορίζουν την ανωτερότητά τους όχι με βάση του ποιος είναι Έλληνας, αλλά με βάση φυλετικά χαρακτηριστικά "ανώτερα" - αρία φυλή. Ο εθνικιστής προσδιορίζει μεταφυσικά το έθνος του, όχι φυλετικά. Η Χ.Α. είναι ανθέλληνες.
Η 3Ε φασιστική οργάνωση του μεσοπολέμου, κυκλοφορούσε με κράνη, με στρατιωτικό βηματισμό - όπως ακριβώς και η Χ.Α. - και έφερε αγκυλωτό σταυρό, χρηματοδοτείτο από την Γερμανική Πρεσβεία και από τον στρατιωτικό σύνδεσμο και μέσω του παρακράτους από το ελληνικό κράτος, δηλαδή τη Βασιλεία (Γεώργιος ο Β') που την ενίσχυε η Μ. Βρετανία. Ήταν ξενόδουλες οργανώσεις, ξενοκίνητες και δεν είχαν σχέση με την υπεράσπιση της χώρας ή του έθνους, έστω και στη εθνικιστική, μεταφυσική του εκδοχή. Γι αυτό και η επιβίωσή τους εξαρτήθηκε από την επέμβαση των Βρετανών στον εμφύλιο και των Αμερικανών μετά και τη δημιουργία του μοναρχοφασιστικού καθεστώτος μετά τον εμφύλιο.

Οι λεγόμενες οργανώσεις των εθνικοφρόνων, Χ κ.λπ. διάδοχες καταστάσεις των ταγματαλιτών, ήταν προνομιακό πεδίο ενίσχυσης του παρακράτους, όπως και η Χ.Α. σήμερα.

Ο ναζισμός και ο φασισμός αναπτύχθηκαν όπου είχε κυριαρχήσει ο αποικιοκρατικός κοσμοπολιτισμός. Η έννοια του ιμπέριουμ (ιμπεριαλισμός) ταυτίζεται με την επέκταση και το ζωτικό χώρο. Ο ναζισμός και φασισμός αναπτύχθηκαν εκεί που είχαν ανεπτυγμένες ιμπεριαλιστικές δομές. Σε εμάς δεν είχε κοινωνική βάση ποτέ. Τώρα αποκτά κοινωνικά χαρακτηριστικά, πρώτα γιατί τεράστια στρώματα της κοινωνίας πέφτουν στο περιθώριο, σε κατάσταση γενικευμένης ανασφάλειας και οτιδήποτε το αντιλαμβάνονται ως απειλή, οπότε καταφεύγουν όπου νομίζουν οτι τους προσφέρουν τρόπο ζωής και σκοπό ζωής, αλλά και γιατί τους στερήσανε την αίσθηση της πατρίδας και η επίσημη εξουσία και η επίσημη Αριστερά.

Τα προηγούμενα χρόνια δεν είχαν περιθώριο να αναπτυχθούν, γιατί η έννοια της εθνικής κυριαρχίας της εθνικής ανεξαρτησίας και της δημοκρατίας ήταν ταυτόσημες και τις σήκωνε η δημοκρατική παράταξη και η Αριστερά.

Τους ταυτίζουν με το εθνικιστικό κίνημα, για να χτυπηθεί η έννοια της υπεράσπισης της πατρίδας. Δεν έχουν καμιά σχέση με την Ελλάδα, την ιστορία της και τα προτάγματα της. Ξεκινάνε τη δεκαετία του '80 με χρηματοδότηση από την Αμερική, σχέσεις με τη Golden Down.
Ο Μιχαλολιάκος έχει βγάλει ωδή προς τον Εωσφόρο.
Ο ναζισμός είναι ιδεολογία του ιμπεριαλισμού και εμπεριέχει τη λογική της υποτέλειας. Γι αυτό έχει πάντα τα χαρακτηριστικά της εποχής του. Άρα σήμερα ο ναζισμός αποκτά φιλελεύθερα χαρακτηριστικά, έχει περισσότερο στοιχεία οικονομικού φιλελευθερισμού από οτι παλιότερα. Ενώ παλιότερα το ισχυρό στοιχείο ήταν η έννοια του κράτους μέσω του οποίου επιτύχανε στην επέκταση στρατιωτικοπολιτικά.


πηγη

7 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Είναι ύποπτη αυτή η επιμμονή σας με τη Χρυσή Αυγή.
Σύμφωνα με τη "Δημοκρατία" μας ο καθένας είναι ελεύθερος να ασπάζεται όποια ιδεολογία επιθυμεί. Επιπλέον η Χ.Α, κατά το Σύνταγμα, έχει υποβάλλει δήλωση οτι δεν στοχεύει στην ανατροπή της "Δημοκρατίας".
Μήπως υπάρχουν κάποια κόμματα που ΔΕΝ έχουν υποβάλλει αυτή την αναγκαία δήλωση;
Παρακαλώ να μας ενημερώσετε...

Ανώνυμος είπε...

Γιατί όπως βρίζουμε αυτούς που είναι ανθέλληνες και όσους ψηφίζουν τα σκυλάκια του μνημονίου έτσι δεν θέλουμε αυτό το κόμμα,γιατί εθνικιστές δεν είναι,και αυτά τα περί κοινωνικού παντοπωλείου φανταστείτε να τα χε κάνει ο Σύριζα ή η Δημάρ τι θα λέγαμε όλοι.

Ανώνυμος είπε...

Υγιής είναι η εμμονή με την Χ.Α.
όχι ύποπτη. Διότι φοράει μάσκες
πολλές και ο λαός πρέπει να το μάθει και να μην τον κοροιδεύουν.

Για να'μαι αντικειμενικός όμως
ύποπτη είναι η εμμονή με τον Καζάκη..
ο οποίος εδώ και 2-3 χρόνια ασταμάτητα
κυνηγά να μας πείσει με 1000δες διαλέξεις-συνάξεις σε διάφορους χώρους
νοικιασμένους και μή με πολλά έξοδα
προσωπικά φαντάζομαι!?;
να γυρίσουμε πίσω στην Δραχμή..
ποιος οφελείτε ;;

Ανώνυμος είπε...

φίλε @11:53 π.μ.
"έτσι δεν θέλουμε αυτό το κόμμα...".
Μπορείς να μου το εξηγήσεις αυτό. Αν κάποιος θέλει ένα κόμμα ΔΕΝ θέλει όλα τα υπόλοιπα, άρα ...
Εκτός κι αν εννοείς δεν θέλουμε να υφίσταται, οπότε σκίζουμε από "δημοκρατία"!

φίλε @12:08 μ.μ.
Από Καζάκη δεν έχεις καταλάβει και πολλά.
ΔΕΝ λέει να γυρίσουμε πίσω ... αλλά να αποκτήσουμε Εθνικό Νόμισμα που εκδίδουμε και ελέγχουμε εμείς και ΝΑΙ αυτό σημαίνει έλεγχο κίνησης κεφαλαίων, περιορισμό στην εξαγωγή συναλλάγματος (το € θα είναι πλέον συνάλλαγμα) και όλα όσα οι σύγχρονες αγορές-αργυραμοιβοί εξορκίζουν.
Αν δεν το θες αυτό, κάτσε φάτα όλα και μην μιλάς (με ευγένεια τα λέω).

Ανώνυμος είπε...

Ξυδάκι κύριοι του antintp!Είδαμε και το Καμμένο που υπερασπίζεστε και προωθείται!Απολαμβάνει βουλευτικού μισθού και σιωπά!

Ανώνυμος είπε...

Υπολογίζω πως αυτό που υποστηρίζει το άρθρο, πως δηλαδή η Χ.Α. είναι ανθέλληνες, είναι απλώς ένας υπολογισμός. Η πραγματικότητα είναι πως δεν υπάρχει πιο ελληνικό κόμμα. Τώρα ο χρόνος θα αποδείξει τι από τα δύο ισχύει. Δεν σας κάνει εντύπωση πως το σύστημα τους πολεμάει τόσο πολύ; Συνέχεια χτυπήματα κάτω από τη ζωνή. Προσωπικά έχω σταματήσει να μασάω την καραμέλα ότι δήθεν η Χ.Α. είναι παρακράτος. Δεν το πιστεύω.

ofaras είπε...

Το συστημα τον μονο που πολεμαει ειναι τον Καζακη.Ουτε Καμμενους ουτε μιχαλολιακους οι οποιοι μοστραρουν καθε μερα σε ολα τα καναλια και σαιτ,ενω ο Καζακης που λεει τα πιο σοβαρα δεν ακουγεται παρα μονο απ το χωρις fm και το ANTI-NTP....και τι συγκρινουμε τωρα θα τρελαθω.Ο Καζακης δεν συγκρινεται μ αυτα τα τσουτσεκια οι οποιοι ουσιαστικα δεν εχουν πει τιποτα μεχρι σημερα.Ο Καζακης ειναι γιγαντας σε σχεση μαυτους κι οχι μονο.Ειναι ο μονος που εχει παρουσιασει ολοκληρωμενη προταση κοστολογημενη για την σωτηρια της χωρας.