Πέμπτη 12 Ιουλίου 2012

Μόνη η ΔΗΜΑΡ στηρίζει με πάθος το μνημόνιο…


Μετά την διαφωνία του κ. Βενιζέλου με την τακτική Στουρνάρα για παράδοση άνευ όρων στο πρόσφατο Eurogroup, έμεινε μόνο ο κ. Κουβέλης να στηρίζει με πάθος την ακολουθούμενη μνημονιακή πολιτική της πλήρους παράδοσης στις επιταγές των δανειστών.

Όπως είναι γνωστό, ο κ. Βενιζέλος διαφώνησε ανοιχτά με την τακτική του υπουργού Οικονομικών που άφησε για αργότερα το πλαίσιο και το χρονοδιάγραμμα της επαναδιαπραγμάτευσης, κάτι που παραβιάζει μια από τις...
βάσεις της συγκρότησης της κυβέρνησης, αλλά και τις προεκλογικές δεσμεύσεις του ΠΑΣΟΚ.

Σημειώνουμε εδώ ότι τα ίδια ακριβώς κατήγγειλε και ο παραιτηθείς υφυπουργός εργασίας κ. Νικολόπουλος, ότι δηλαδή… η κυβέρνηση δια στόματος του υπουργού εργασίας, δεν έθεσε κανένα απολύτως θέμα προστασίας των δικαιωμάτων των εργαζομένων και των συνταξιούχων, μπροστά στην πλήρη τήρηση του μνημονίου.

Τα περίεργο όμως είναι ότι και στην περίπτωση του κ. Νικολόπουλου, εκείνος που καταφέρθηκε εναντίον του, πολύ πιο έντονα, ακόμα και από την ίδια την ΝΔ ήταν ο εκπρόσωπος του κ. Κουβέλη.

Βλέπουμε λοιπόν ότι το αριστερό δεκανίκι του μνημονίου και του πολιτικού συστήματος, είναι πολύ πιο φανατικά υπέρ της τήρησης των όρων του μνημονίου, από ότι είναι πολλά στελέχη στην ΝΔ και στο ΠΑΣΟΚ.

Πέτρος Χασάπης

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ποιά ζώα ψήφισαν αυτόν τον ελλεεινό τύπο;

Ανώνυμος είπε...

Στο τελος θα τον αδειασουν να ελκυσει τη λαικη δυσαρεσκεια μπας και γλιτωσουν κατι οι ιδιοι.

Ανώνυμος είπε...

ΣΕ ΕΙΧΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΗΡΘΕΣ ΣΤΟ ΒΟΛΟ ΚΟΥΒΕΛΗ ΚΑΙ ΔΗΛΩΝΕΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΑ ΚΟΜΜΑΤΑ, ΤΟ ΘΥΜΑΣΕ? ΣΟΥ ΧΕ ΠΕΙ ΤΟΤΕ Ο ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ: ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΣΑΝ ΚΙ ΕΣΑΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΤΗΡΙΞΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΤΑΘΕΡΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΘΕΣΕΩΝ ΤΟΥΣ, ΚΙ ΟΤΙ ΛΟΓΩ ΤΟΥ ΡΕΥΜΑΤΟΣ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΙΣΩΣ ΣΑΣ ΔΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΡΟΘΥΠΟΥΡΓΟ. ΑΠΑΝΤΗΣΕΣ ΟΤΙ Η ΔΗΜΑΡ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΤΗΣ, ΑΛΛΑ ΚΑΜΙΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΒΥΘΙΣΑΝ ΣΤΟ ΤΕΛΜΑ. ΤΟ ΘΥΜΑΣΕ? ΕΛΑ ΤΩΡΑ Ν ΑΚΟΥΣΕΙΣ ΤΙ ΣΟΥ ΣΕΡΝΕΙ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ Ο ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ. ΤΟΜΑΡΙ, ΠΟΥΛΗΜΕΝΕ, ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ (ΤΟΥ ΚΩΛΟΥ).