Σάββατο 21 Ιουλίου 2012

Γεωργιάδης: Χρυσή Αυγή, ΚΚΕ και ΣΥΡΙΖΑ όλοι μαζί


Επίθεση κατά του ΚΚΕ, της Χρυσής Αυγής και του ΣΥΡΙΖΑ εξαπέλυσε ο Άδωνις Γεωργιάδης, ο οποίος κατηγορεί τις τρεις παρατάξεις ότι... διώχνουν τις επενδύσεις από την Ελλάδα και στέλνουν την χώρα στην πείνα, με αφορμή τις εξελίξεις στην Χαλυβουργία. Όπως τόνισε, συγκεκριμένα, ο βουλευτής της ΝΔ: «Υπάρχει βίντεο, στο διαδίκτυο, στο οποίο είναι αγκαλιά ο κ. Ηλίας Κασιδιάρης με τον κ. Σιφωνιό όπου, από μικροφώνου,
κατηγορούν ονομαστικά τους Γεωργιάδη-Βορίδη. Άρα είναι γνωστό ότι στη Χαλυβουργία συμμετέχει και η Χρυσή Αυγή μαζί με το ΚΚΕ κι απ' ότι μαθαίνω, τώρα, συμμετέχει και ο ΣΥΡΙΖΑ. Άρα, λοιπόν, ΚΚΕ, ΣΥΡΙΖΑ, Χρυσή Αυγή όλοι μαζί παιδιά για να φύγουν όλες οι επενδύσεις από την Ελλάδα και να πεινάσουμε μια ώρα αρχύτερα». Όσον αφορά την αντίδραση της κυβέρνηση, είπε: «Η κυβέρνηση αντέδρασε με αποτελεσματικότητα. Πιστεύω ότι και ο ίδιος ο πρωθυπουργός έχει παίξει θετικό ρόλο σ' αυτό. Κι ακόμη πιστεύω ακράδαντα ότι, σήμερα, δόθηκε ένα μήνυμα ότι, στην Ελλάδα , δεν μπορεί να κάνει το ΠΑΜΕ ό,τι θέλει. Κι ότι οι όποιοι επενδυτές θα είναι στο έλεος των όποιων εργατοπατέρων του ΣΥΡΙΖΑ, του ΚΚΕ και της Χρυσής Αυγής». iapopsi.gr

14 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Όπως επίσης υπάρχουν εκατοντάδες βίντεο που άλλα έλεγες και άλλα κάνεις ανεπρόκοπε ηλίθιε

Ανώνυμος είπε...

ΕΝΩ ΜΕ ΣΕΝΑ ΚΑΙ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΣΟΥ ΠΗΞΑΜΕ ΣΤΙΣ ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ!

Ανώνυμος είπε...

ΣΑΛΤΑ ΓΑΜΗΣΟΥ ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΟ

Ανώνυμος είπε...

Επιτέλους, δεν ξέρετε πόσο χαίρομαι που αρχίσατε να καταλαβαίνουμε οι ΕΛΛΗΝΕΣ το συμφέρον μας: δηλαδή ότι μόνο ΕΝΩΜΕΝΟΙ θα τους ΝΙΚΗΣΟΥΜΕ!!!

Κανένας τους ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΣΩΣΕΙ παιδιά - ΝΑ ΜΑΣ ΛΙΩΣΟΥΝ ΘΕΛΟΥΝ!!!

Εχουμε ΠΟΛΕΜΟ!!! Οικονομικό μεν, αλλά ΚΑΝΟΝΙΚΟ ΠΟΛΕΜΟ!!! Με 3.000 νεκρούς (αυτοκτονημένους) μέχρι σήμερα!!! Και στον πόλεμο δεν κοιτάς ΤΙ ΨΗΦΙΖΕΙ ο σύντροφός σου!!!

Οταν με το καλό κ..άσουμε όλους τους προδότες στο Σύνταγμα, θα δούμε τι θα κάνουμε με αυτούς που ΚΑΛΩΣ ή ΚΑΚΩΣ ψηφίσαμε!!!

Για την ώρα ένα έχει σημασία:
Οσο τους βλέπετε ΝΑ ΛΥΣΣΑΝΕ ΠΟΥ ΕΝΩΝΟΜΑΣΤΕ τόσο σημαίνει ότι ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΕ ΚΑΛΟ ΔΡΟΜΟ!!!

(Σιγά και μη νοιάστηκε ο Μπουμπούκος για τις ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΕΣ ΔΙΑΦΟΡΕΣ των οποιωνδήποτε κομμάτων. Ποιος τα λέει αυτά? Αυτός ΠΟΥ ΠΟΥΛΗΣΕ το κόμμα του για μια Υπουργική καρέκλα? Ας μας εξηγήσει πρώτα πως αυτός, ένας δηλωμένος ΑΚΡΟΔΕΞΙΟΣ (κι ακόμα πολύ παραπέρα) μπορεί και συγκυβερνά με Σοσιαλιστές (που λέει ο λόγος) και Αριστερούς (!!???!!) και μετά ας μιλήσει για ΙΔΕΟΛΟΓΙΕΣ!!!)

Ανώνυμος είπε...

κοιτα ποιος μιλαει!!
αν κ εγω μ'αυτον ουτε ασχοληθηκα
ποτε!ουτε κ να τον βλεπω αντεχω μαζι με μερικους ακομα!!κ για να μην μιλησω!θα συμφωνησω με τον 3:03
κ θα πω μονο ενα οταν ο λαος θα ξυπμησει οταν κ αν κ ενωθει τοτε θα
εχει κερδισει τη μεγαλη νικη!το πειραμα θα αποτυχει θα κερδισει τη χαμενη του περηφανια κ θα τους παρει στο κυνηγι!αφου δημευση τις περιουσιες τους κ τους καταδικασει
αναλογα με την συνεισφορα τους στα εγκληματα κατα της πατριδας κ του λαου!

nikos είπε...

αφού έχει ακόμα απήχηση η μπουρδολογία του και του δίνουν και δημοσιότητα τα ΜΜΕ αυτός το... βιολί του

nikos είπε...

πρόκειται για κλασική περίπτωση ρουφιάνου

Ανώνυμος είπε...

ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΓΙΑ ΣΕΝΑ --ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΟ--ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΑΡΑΘΕΙΣ ΟΣΟ ΠΙΟ ΣΥΝΤΟΜΑ ΓΙΝΕΤΕ.ΕΞΑΦΑΝΙΣΟΥ ΑΠΟ ΠΡΟΣΩΠΟΥ ΓΗΣ.ΟΥΤΕ ΝΑ ΣΕ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ.ΠΟΣΟ ΜΑΛΛΟΝ ΝΑ ΣΕ ΑΚΟΥΜΕ ΣΙΧΑΜΕΝΕ.ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΣΕ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΣ ΝΑ ΚΡΥΦΤΕΙΣ.ΠΡΟΔΩΤΗ.

Ανώνυμος είπε...

Ενταξει βρε παιδια...ο τυπος ειναι ενα σκουπιδι...μην μιλατε γι'αυτον.Αν ειχε μια ευκαιρια να γινει κατι πιο "μεγαλο"θα πουλαγε και την μανα του....πουλαει πατριωτισμο ενω ειναι ο πιο γρηγορος χαφιεδακος...χου παιδια χου...!!!

Ανώνυμος είπε...

ΠΟΙΟΣ ΜΑΛΑΚΑΣ ΨΗΦΙΖΕΙ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΓΕΛΟΙΟ

Ανώνυμος είπε...

ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΝ "ΑΝΤΡΑ" ΤΗΣ ΜΑΝΩΛΙΔΟΥ ;

tassos anti-ntp είπε...

αδωνι, λαγουδακι που το παιζεις πατριωτης και μιλας για βιντεακια στο γιουτιουμπ παρε μες στα μουτρα ενα λινκ!
http://www.youtube.com/watch?v=7erMNkOHhpc

Ανώνυμος είπε...

οι φελλοι παντα επιπλεουν!

AKENATON είπε...

Ο ΑΔΩΝΗΣ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ ΣΗΜΕΡΑ ΒΑΦΤΙΖΕΤΑΙ ΑΔΩΝΗΣ ΜΠΟΥΡΔΟΛΟΓΟΣ ΔΟΞΑΣΤΕ ΤΟΝ....ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ ΤΟ ΕΞΥΠΝΟ ΠΟΥΛΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΥΤΗ ΠΙΑΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΕΣΥ ΞΥΠΝΙΟΣ ΞΥΠΝΙΟΣ ΕΚΤΟΣ ΟΜΙΛΗΤΗΣ ΣΤΗΝ ΕΕ ΡΗΤΟΡΑΣ.ΜΑΓΚΑΚΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΜΦΙΘΕΑ-ΚΑΛΛΙΘΕΑ ΣΕ ΦΑΓΑΝΕ ΟΙ ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΟΙ ΠΩΣ ΤΟ ΣΗΚΩΝΕΙΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΒΑΡΟΣ ΥΙΕ ΤΩΝ ΑΕΤΩΝ;