Δευτέρα 9 Ιουλίου 2012

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΜΑΘΗΤΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΚΡΑΙΟ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΣΜΟ ΠΟΥ ΖΕΙ ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΤΟΥ


ΓΕΙΑ ΣΑΣ.. ΕΙΜΑΙ ΜΑΘΗΤΗΣ ΤΗΣ 3ΗΣ ΤΑΞΗΣ ΛΥΚΕΙΟΥ ΣΤΗ ΛΑΡΙΣΑ. ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙ ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΜΟΥ Η ΟΠΟΙΑ ΜΕ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΜΑΙ ΑΦΑΝΤΑΣΤΑ ΓΙΑ ΑΥΤΗ ΤΗΝ.... ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ…
ΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΩΝ ΚΑΘΗΓΗΤΩΝ ΕΙΝΑΙ...
ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΧΩΡΙΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΙΧΝΟΣ. ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΤΑΞΗ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΟΝΤΑΙ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΟΠΩΣ Η ΚΟΙΝΩΝΙΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΝ ΑΝΑΦΟΡΕΣ ΣΕ ΑΡΙΣΤΕΡΕΣ ΑΝΤΙΛΗΨΕΙΣ..ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΠΑΡΕΛΑΣΕΩΝ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΕΣ ΛΕΝΕ , ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΗΣ ΠΡΩΙΝΗΣ ΠΡΟΣΕΥΧΗΣ ΔΙΟΤΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΕΣ ΑΝΤΙΛΗΨΕΙΣ..ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΗΣ ΣΗΜΑΙΑΣ ΚΑΘΩΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΣΤΟΥΣ ΑΛΛΟΔΑΠΟΥΣ ΣΥΜΜΑΘΗΤΕΣ ΜΑΣ..
ΟΤΑΝ ΑΝΤΙΔΡΩ ΣΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΑΝΤΙΛΗΨΕΙΣ ΠΑΙΡΝΩ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΟΠΩΣ ΕΞΩ ΑΠΟ ΕΔΩ Ο ΣΥΝΤΗΡΗΤΙΣΜΟΣ ΣΟΥ!!! ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΡΙΘΜΗΤΑ… ΜΑΣ ΑΠΟΚΑΛΟΥΝ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ, ΣΤΡΕΦΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΜΑΣ, ΟΙ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΜΕ ΑΡΙΣΤΕΡΕΣ ΙΔΕΟΛΟΓΙΕΣ ΜΑΣ ΒΑΖΟΥΝ ΚΑΚΟ ΒΑΘΜΟ, ΜΑΣ ΠΗΓΑΝΕ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΚΑΙ ΜΑΣ ΑΠΕΙΛΗΣΑΝ ΜΕ ΑΠΟΒΟΛΗ ΕΑΝ ΞΑΝΑΠΟΥΜΕ ΕΛΛΑΔΑ Σ’ΑΓΑΠΩ!!!!
ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΠΟ ΠΟΥ ΝΑ ΑΡΧΙΣΩ ΚΑΙ ΠΟΥ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΩ… ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΛΛΑ ΑΤΟΜΑ ΣΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΜΑΣ ΠΟΥ ΑΓΑΠΑΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΚΡΙΜΑ ΟΙ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΓΕΝΙΕΣ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΘΥΜΑΤΑ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΑΝΘΕΛΛΗΝΩΝ…ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΔΩΣΤΕ ΣΗΜΑΣΙΑ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ Ε-ΜΑΙΛ… ΑΓΑΠΑΤΕ ΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ ΠΟΥ ΑΓΑΠΑΝΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ΜΑΣ ΓΙΑΥΤΟ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΜΗΝ ΜΑΣ ΑΦΗΝΕΤΕ!!!
ΚΑΝΤΕ ΚΑΤΙ…. ΤΟ ΜΑΘΗΜΑ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΙ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ, ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΚΑΤΑΠΑΤΟΥΝ ΚΑΘΕ ΑΛΛΗ ΑΝΤΙΛΗΨΗ… ΣΕ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΘΑ ΔΩΣΩ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ Κ ΘΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΩ ΝΑ ΕΙΣΑΧΘΩ ΣΤΙΣ ΣΧΟΛΕΣ ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ ΜΑΣ Η ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΜΑΣ..

ΕΓΩ ΘΑ ΦΥΓΩ ΣΕ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ, ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΟΜΩΣ ΤΙΣ ΓΕΝΙΕΣ ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ!! !ΜΗΝ ΑΦΗΝΕΤΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ ΣΑΣ ΙΚΕΤΕΥΩ!!! ΜΕ ΔΑΚΡΥΑ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΣ ΖΗΤΩ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΟΤΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ… ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ!!! ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΥ ΜΕ ΑΚΟΥΣΑΤΕ…ΕΚΦΡΑΖΩ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΜΟΥ ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΜΕΡΙΔΑ ΤΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΜΟΥ… .Η ΤΥΧΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΑΣ… ΣΩΣΤΕ ΤΗΝ ΜΕ ΚΑΘΕ ΤΡΟΠΟ..

ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΠΟ ΛΑΡΙΣΑ
ΜΕ ΑΓΑΠΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ΜΑΣ!!
ΚΑΙ ΝΑ ΗΤΑΝ ΤΟ ΜΟΝΟ ΣΧΟΛΕΙΟ...................!!!
(ΑΠΟ ΦΙΛΟ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ ΜΑΣ )
enwtheite

20 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ellada kai Orthodoksia sas agapo xoris na miso kanenan mi eglimatia metanasti.Opos oloi exoun to dikaioma stin pisti kai tin eleftheria, etsi kai oi Ellines exoun afto to dikaioma kai entos kai ektos Elladas eite aresei stous kathigites eite oxi.Sevasmos pros tous allous den simainei oti prepei na mas kavalisoun ki apo pano kai na paradosoume ta idanika mas kai ta pistevo mas.Allos einai o pragmatikos ratsismos kai alli i agapi gia tin Elliniki koultoura kai pisti. As mi ta synxaioume.

Ανώνυμος είπε...

οι αγαπητοι μας δασκαλοι ,θυμαμαι....ποσες απεργιες εκαναν για εναν καλυτερο μισθο.....ποσες απεργιες εκαναν στο ονομα της παιδειας....ποσες καταληψεις υποκινουσαν και καλα για την κακη ποιοτητα των κτιριων και αλλα φθηνα αιτια......και βλεπω με ποση αδιαφορια γινονται ενα με τις προδοτικες κυβερνησεις που μας ξεπουλανε.....γιατι δεν αντιδρουν??γιατι αφηνουν την γλωσσα και την θρησκεια να καταπατειται βαναυσα μεσα απ την παιδεια που οι ιδιοι παρεχουν??? μονο ο μισθος να ναι καλα.....δασκαλε που διδασκες......

Fay είπε...

Υπάρχουν δάσκαλοι που είναι πατριώτες και υποψιασμένοι για τα σχέδια της νέας τάξης που προσπαθούν να υποψιάσουν και τα παιδιά.Τέτοιους δασκάλους ξέρω πολλούς...

Ανώνυμος είπε...

Να ξανανοίξουμε τα κρυφά σχολειά.

Ανώνυμος είπε...

Γιάννη παλικάρι μου κράτα γερά! Σου εύχομαι καλή επιτυχία στα αποτελέσματα των εξετάσεων! Μην ανυσηχείς για την κατάληψη των εκπαιδευτικών θέσεων από τους παρδαλοκουμουνιστές! Έρχεται η ώρα τους! Μια νέα Ελλάδα αρχίζει να γεννιέται και σε αυτή δεν έχουν θέση οι ανθέλληνες. Έρχεται η ώρα που θα πληρώσουν όλοι αυτοί οι "προοδευτικοί" που έχουν ισοπεδώσει την κληρονομιά μας και την εθνική μας υπερηφάνεια. Μείνει πιστός στην αγάπη για την Πατρίδα, την υπέρτατη αγάπη! Όσο για τις φωνές που σε χαρακτηρίζουν εθνικιστή, απάντησε τους πως ο εθνικισμός είναι υγιές χαρακτηριστικό όλων των πολιτών που ζουν σε άλλες χώρες. Μόνο στην Ελλάδα το "εθνικιστής" είναι κακό. Θα έρθει όμως η στιγμή και πολύ σύντομα, που θα κληθούν όλοι αυτοί οι "προοδευτικοί" να συμμετάσχουν στην υπεράσπιση της Ελλάδας μας και τότε θα δείξουν το αληθινό τους πρόσωπο και θα αποχωρήσουν, γιατί είναι δειλοί, κενοί και χωρίς ψυχή! Ψυχή Ελληνική δεν έχουν!

ΕΣΕΤΑΙ ΗΜΑΡ!

Ανώνυμος είπε...

Ο Πλάτωνας είμαι. Πριν από λίγο μίλαγα με τον Αριστοτέλη και μου είπε ότι ο Λεωνίδας μετά τις Θερμοπύλες θα κατέβει υποψήφιος με τη Χρυσή Αυγή.

ΡΕ ΔΕ ΝΤΡΕΠΕΣΑΙ ΝΑ ΛΕΣ ΤΕΤΟΙΑ ΨΕΜΑΤΑ. ΟΥΤΕ ΜΑΘΗΤΗΣ ΕΙΣΑΙ, ΟΥΤΕ ΜΥΑΛΟ ΕΧΕΙΣ ΚΑΙ Η ΠΡΟΠΑΓΆΝΔΑ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΠΕΔΟΥ ΣΤΑΛΙΝ. ΝΤΡΟΠΙΑΖΕΙΣ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΜΕ ΤΑ ΓΛΟΙΩΔΗ ΚΑΙ ΑΝΕΓΓΕΦΑΛΑ ΨΕΜΑΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ.

Ανώνυμος είπε...

Χρυσαυγιτίλα βρωμάει το άρθρο.Και ως γνωστόν οι Χρυσαυγίτες δεν είναι Ελληνες είναι προδότες του ελληνισμού αφού είναι γερμανοτσολιάδες και γιουσουφάκια της μέρκελ.Τους έχετε ακούσει ποτέ να λένε τίποτα για τη Γερμανία και τη Μερκελ;Τσιμουδιά.Αρα;;;

Ανώνυμος είπε...

E re ena vromoksilo p xriazonte.. kala k autoi oi mathites eki pera mazi me tous gonis tous.. ntip mamouxali? An ginotan auto sta meri mou pistevo stin kaliteri tha ixe gini xontro thema.. alla to pio pithano na ixan fai poli ksilo autoi oi vromiarides anthelines.. fisika prepi na to kanete thema to sigkekrimeno peristatiko k na epidioksete tin apomakrinsi tous apo tn ekpedefsi..

Ανώνυμος είπε...

αλλο ενα προπαγανδιστικο αρθρο των χρυσαυγουλων που προσπαθει να περασει το moto οτι οι χρυσαυγιτες δεν ειναι ναζιστες, αλλα αγαπουν την ελλαδα. Θα εχετε παρατηρησει και αλλα τωρα τελευταια.

Ανώνυμος είπε...

Χρυσά αυγά...

Ανώνυμος είπε...

Προς τους κυρίους ανώνυμους που χαρακτηρίζουν την Χρυσή Αυγή: Δεν έχετε ιδέα τι σημαίνει Χρυσή Αυγή με αυτά που γράφετε. Φυσικά και έχουν αναφερθεί κατά της Μέρκελ και κατά της Γερμανίας αλλά εσείς κοιμάστε όταν τα λένε. Ποιο είναι το μοναδικό κόμμα που ζητά πίσω τα κατοχικά δάνεια και τις αποζημειώσεις; Αφήστε λοιπόν τους χαρακτηρισμούς γιατί η Χρυσή Αυγή είναι ΕΔΩ και ήρθε για να βάλει τάξη στο κολοχανείο που λέγεται Ελλάδα! Όλο και περισσότεροι Έλληνες συντάσονται στον αγώνα μας και αυτό είναι μόνο η αρχή!

Χρυσή Αυγή για να ξεβρωμίσει ο τόπος από κάτι προδότες σαν και εσάς!

Ανώνυμος είπε...

φιλε μου ειμαι και γω ελλην εθνικιστης και κατα συμπτωση
εκπαιδευτικος. θεωρω απαραδεκτη την σταση των καθηγητων σου αλλα αυτη
ειναι η ηθικη αξιοπρεπεια των αριστερων.
ξερουν και βλεπουν οτι το παιχνιδι χανεται γι αυτους και προσπαθουν να
δημιουργησουν νεα μαγιά αριστερων ανθελληνων. το πιο προσφορο εδαφος
γι αυτο ειναι το σχολειο και δυστυχως εισαι ενα απο τα θυματα αυτης
της τακτικης.
χαιρομαι για την ακεραιοτητα σου να μην αλλοιωθεις απο τις διδαχες των
αριστερων καθηγητων σου και να μεινεις σταθερος στα εθνικα μας ιδεωδη.
δεν εισαι μονος σου φιλε μου...
την βλεπουν την εθνικη αφυπνιση να ερχεται (με μικρο δειγμα να
αποτελει η χρυση αυγη) και εχουν πανικοβληθει.
να ξερεις οτι εθνικιστες δεν ειναι μονο οι 450000 που ψηφισαν χρυση αυγη.
ειμαστε πολλοι γι αυτο οπου μπορεις να εκφραζεις τον θαυμασμο σου υπερ
της πατριδας μας και να ξερεις οτι καποιοι σε ακουνε με προσοχη απλα
δεν τολμανε ακομα να εξωτερικευσουν τα συναισθηματα τους.
την φωνη σου εχουν αναγκη για να παρουν θαρρος...
γι αυτο θα σου λεγα να μεινεις στο ιδιο σχολειο...
ειναι χρεος σου ενωπιον των προδοτών καθηγητων σου...
για τα πρακτικα θεματα οπως αποβολες, βαθμολογιες κτλ πιστευω οτι με
την βοηθεια των γονιων σου και μια επισκεψη στην δευτεροβαθμια της
περιοχης σου μπορει να λυσει το θεμα...

φιλε μου η ριζα του ανθελληνισμου πρεπει να ξεριζωθει στις συνειδησεις της νεας γενιας οπως εσυ και ειναι παρηγορω που υπαρχεις και σκεφτεσαι με αυτο τον τροπο...
ειναι χρεος σου να σπειρεις τον πνευμα του Ελληνισμου στους συμμαθητες σου και αργοτερα στους συμφοιτητες σου.
Εκει θα κριθει η πραγματικη επανασταση...
Να σαι καλα φιλε μου και μακαρι να σε ειχα μαθητη...

"Μητρός και πατρός και των αλλων προγόνων απάντων τιμιότερων έστιν ή πατρις"

Ανώνυμος είπε...

Το αρθρο δεν μπορουμε να ξερουμε αν ειναι προπαγανδα ή οχι...
Το θεμα ειναι η ουσια και αυτο το ξερουμε απο την προσωπικη μας εμπειρια στα σχολεια...
ασε που αν κατεβεις σε συγκεντρωσεις μπορεις ξεκαθαρα να δεις ποιοι απο τους καθηγητες σου ειναι αριστεροι..
ειναι μεμπτο να εισαι αριστερος;
οχι αλλα ειναι μεμπτο να εισαι ανθελληνας και να χρησιμοποιεις το βημα του εκπαιδευτικου για να περασεις ανθελληνικες τασεις επιπροσθετα στα ηδη ανθελληνικα βιβλια...

Στο σχολειο κυριοι πρεπει να διδασκομαστε την ομορφια του Ελληνικου πνευματος μεσα απο τα ομηρικα επη, την ευκλειδια γεωμετρια, την ιστορια των ιστορικων μαχων που εδωσαν οι Ελληνες εναντιον των βαρβαρων...
Οποιοσδηποτε αλλος λογος ειναι προπαγανδιστικος και ανηθικος...

Ανώνυμος είπε...

Aν η Χρυση Αυγη ειναι ενα ναζιστικο κομμα..το Πασοκ και ΝΔ τι ειναι;Δεν εχουν προστατες τους αμερικανους ναζιστες και ευρωπαιους που σκοτωνουν καθε μερα κι εναν λαο...πια ειναι η διαφορα με τους χρυσαβγυτες...τα κουστουμια τους;Η χρυση Αυγη δεν ειναι η λυση αλλα δεν βλεπω καμια δυναμη και καμια φωνη που να μιλα υπερ της πατριδας μου.Αν ειναι να χασω εστω και εναν ποντο γη,να τρωω σφαλιαρες απο πατσιστες αμερικανους και κρυπτοφασιστες ευρωπαιους θα παω και με τον διαβολο.

Ανώνυμος είπε...

Για τους επόμενους 2 μήνες δεν θα χρειαστώ χτένισμα... Τα ξερίζωσα όλα...
Το μπουκάλι που έπινα γάλα είχε πάνω τη σημαία και έχω περάσει όλη μου τη ζωή εξυμνώντας και τιμώντας το ελληνικό έθνος! Και φαντάσου ότι δεν κατάφερες να πείσεις ούτε εμένα με το κείμενο αυτό.
Μα είναι δυνατόν 40-χρονε φίλε μου, (που δηλώνεις μαθητούδι) να μου λες πως υπάρχουν σήμερα καθηγητές που μπορούν να επιβάλλουν κάτι τέτοιες απόψεις σε παιδιά λυκείου??
Που επειδή έτυχε να πάω να σπουδάσω πολλά χρόνια μετά τη γενιά μου είδα τα σημερινά παιδιά να πετάνε το κινητό τους σε καθηγητές επειδή τους είπε να βγουν έξω επειδή μιλάνε...
Που παιδιά σήμερα λένε τις απαγορεύσεις των καθηγητών "αριστερές"!!!
Μας δουλέυεις ρε μάστορα?
Που έζησαν τα σημερινά παιδιά του λυκείου την αριστερή θεωρία και τακτική για να την αναγνωρίζουν κιόλας?
Ξέρουν τα παιδιά τη διαφορά μεταξύ των δύο πλευρών? Οχι.
Και ευτυχώς δηλαδή γιατί αυτές οι απόψεις που κατάστρεψαν το δικό σου μυαλό δεν έχουν καμία θέση στο μυαλό των σημερινών παιδιών.
Φίλε, αν τα παιδιά του λυκείου είχαν την όρεξη να ασχοληθούν με τη βρώμα του σημερινού συστήματος και δεν περνάγανε των καιρό τους στο Facebook τώρα δεν θα χρειαζόταν να απαντώ στο ψέμα σου.
Την καλημέρα μου σε όλους σας.
Αν θέλετε να κάνουμε έρανο για να μαζέψουμε μπισκότα να έχουν οι νεαροί αγωνιστές μας κάτι να φάνε κατά τον πόλεμο απέναντι στον αόρατο αριστερό...

Ανώνυμος είπε...

- Ένας βλάκας δεξιός μπορεί να γίνει μόνο φασίστας , ένας φασίστας δεν μπορεί να γίνει τίποτα άλλο.
- Τι εννοείς αρχηγέ ;
- Τίποτα , απλά σας εξηγώ πως αυξανόμαστε
Ν. Μ.

Ανώνυμος είπε...

Παιδιά είμαι 18 χρονών μόλις τελείωσα το σχολείο στο Ηράκλειο Κρήτης,και δεν είναι ακριβώς έτσι τα πράγματα.
Έχουμε καθηγητές που τονίζουν την ανάγκη να αγαπάμε την πατρίδα μας,να μην είμαστε άκριτοι διεθνιστές(με πιο χαρακτηριστικό ένα κομμουνιστή(ιδεολόγο,όχι ΚΚΕ) καθηγητή,και όμως πατριώτη)και πως στα Βαλκάνια θα επαναληφθούν γεγονότα 100 χρόνων πριν.
Ίσως όντως να συμβαίνουν αυτά σε άλλα σχολεία,αλλά είναι εξαιρέσεις,όπως αυτά στα οποία γίνεται προπαγάνδα κατά του ανθρωπισμού.
Είμαι άνθρωποι,Έλληνες άνθρωποι.
Ποτέ το ένα δεν θα αναιρέσει το άλλο.

Ανώνυμος είπε...

Καλά ρε Γιαννάκι, μην κλαις και στεναχωριέσαι!Θα μεγαλώσεις και θα τους δείξεις εσύ ,έτσι αγόρι μου?!!Θα μπείς και στην αστυνομία μας και θα μας κάνεις όλους υπερήφανους.Γιαννάκι.....είσαι μεγάλο ΝΟΥΜΕΡΟ!!!

Κώστας

Ανώνυμος είπε...

Μπράβο σε αυτό το παληκάρι που μίλησε ανοιχτά και μας έδειξε τι μπορεί να συμβαίνει και σε άλλα σχολεία. Τέτοιες αλήθειες θα πρέπει να δημοσιοποιούνται και οι γονείς των μαθητών θα πρέπει να υποβάλλουν μήνυση σε όσους καθηγητές έχουν αυτή την αντιδημοκρατική συμπεριφορά και το παίζουν ότι είναι κάποιοι και μάλιστα έχουν το θράσος να απειλούν και με αποβολές όταν οι μαθητές δείχνουν ότι αγαπούν τη χώρα μας. Ντροπή και αίσχος σε αυτούς τους καθηγητές. Αυτοί δεν θα έπρεπε να διδάσκουν σε σχολεία. Αυτοί θα έπρεπε να βρίσκονται στη φυλακή.

Ανώνυμος είπε...

Etsi akribws einai . As elpisoume me thn krish toulaxiston na kleisoun epitelous ola ta dhmosia Tsyrizodidaskalia kai oi tsyrizokoprites na brethoun epitelous sto dromo opws tous aksizei