Σάββατο 21 Ιουλίου 2012

Ο Σαµαράς επιχορήγησε, µε το καληµέρα, τον αδελφό του!



Ούτε ένα µήνα µετά τις εκλογές, η Περιφέρεια Αττικής ενέκρινε -αυθορµήτως;..- χρηµατοδοτήσεις 12,1 εκατ. ευρώ για το Ινστιτούτο όπου προεδρεύει ο Αλέξανδρος Σαµαράς. Με προίκα 11,5 εκατοµµυρίων ευρώ στο Μπενάκειο Φυτοπαθολογικό Ινστιτούτο (ΜΦΙ), όπου προεδρεύει ο Αλέξανδρος Σαµαράς – αδερφός του πρωθυπουργού Αντώνη, εγκαινιάστηκε η νέα εποχή της (νέας) σεµνότητας και της βαριάς λιτότητας. ....
Τι κι αν τις προηγούµενες δέκα ηµέρες ακούσαµε τον Ελληνα Πρωθυπουργό, Αντώνη Σαµαρά, να ζητά από τα στελέχη της κυβέρνησης και της αυτοδιοίκησης να µπει φραγµός στις υπερβολές… Τι κι αν µας κάλεσε, µετά από παρέµβαση της τρόικας, να σφίξουµε κι άλλο το ζωνάρι και να δεχθούµε νέες περικοπές… Τι κι αν µέσα στο τελευταίο διάστηµα «αναστήθηκε» το χαράτσι της ∆ΕΗ, προωθούνται οριζόντιες περικοπές σε µισθούς, συντάξεις και εφάπαξ... Το κράτος έχει συνέχεια και προπαντός… συνέπεια σε τέτοιου είδους απίστευτες πρακτικές! διαβάστε τη συνέχεια του αποκαλυπτικού ρεπορτάζ Στο ΧΩΝΙ της Κυριακής 22 Ιουλίου

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

καλημέρα αδερφέ

Ανώνυμος είπε...

με τι στο καλό ασχολείται το φυτοπαθολογικό ινστιτούτο; με τις παθήσεις που έχει στο μυαλό ο νεοέλλην ψηφοφόρος;

Ανώνυμος είπε...

AΛΛΗ ΜΙΑ ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΤΟΥ ΑΝΤΩΝΑΚΗ ΟΤΑΝ Ο ΛΑΟΣ ΠΟΥ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΜΙΑ ΖΩΗ ΠΗΔΑΕΙ ΑΠΟ ΤΑ ΜΠΑΛΚΟΝΙΑ Η ΔΕΝΕΙ ΜΙΑ ΘΗΛΙΑ ΣΤΟ ΛΑΙΜΟ ΤΟΥ!!

odysseas είπε...

Απάντηση στον 10.17.Το ινστιτούτο ασχολείται με την περιουσία του Μπενάκη, που είναι μπαμπάς της Πηνελόπης Δέλτα, που είναι προγιαγιά του Αντωνάκη...bingo!!!

Ανώνυμος είπε...

ΓΙΑΤΙ ΤΟΥΣ ΕΠΙΤΡΕΠΟΥΜΕ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΖΩΗ ΚΟΛΑΣΗ.ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΩΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΜΕΝΟΥΜΕ ΑΠΑΘΕΙΣ.ΔΗΛΑΔΗ ΜΑΣ ΑΡΕΣΕΙ ΑΥΤΗ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΜΑΣ ΟΔΗΓΕΙ ΣΕ ΒΕΒΑΙΟ ΘΑΝΑΤΟ.ΠΟΥ ΠΗΓΕ ΤΟ ΘΑΡΡΟΣ ΚΑΙ Η ΤΟΛΜΗ ΜΑΣ.ΑΝ ΔΕΝ ΞΕΣΗΚΩΘΟΥΜΕ ΠΩΣ ΘΑ ΠΑΛΕΨΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΙΣ ΖΩΕΣ ΜΑΣ ΠΙΣΩ.ΠΟΣΗ ΤΑΠΕΙΝΩΣΗ ΚΑΙ ΕΞΑΘΛΙΩΣΗ ΘΕΛΟΥΜΕ ΑΚΟΜΑ.ΒΑΡΕΘΗΚΑ ΝΑ ΑΝΑΠΝΕΩ ΜΕ ΔΑΝΕΙΚΟ ΑΕΡΑ.

Ανώνυμος είπε...

ΤΗ ΝΟΜΕΚΛΑΤΟΥΡΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΘΑ ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΣΩ ΠΟΛΛΑ ΛΕΦΤΑ.....ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΓΑΓΙΑ ΤΗΝ ΠΗΝΕΛΩΠΗ......ΘΑ ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΣΩ ΠΟΛΛΑ ΛΕΦΤΑ.......Α ΡΕ ΟΔΥΣΣΕΑ ΔΕΝ ΤΗΝ ΕΠΝΙΓΕΣ !!!!!!!!!!