Σάββατο 14 Ιουλίου 2012

Φωτογραφίες από τη λαοθάλασσα για το μνημόσυνο του Αγίου Γέροντος Παϊσίου.


Η ώρα είναι περασμένες μεσάνυχτα και ΔΕΚΑΔΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ προσκυνητών περιμένουν υπομονετικά σε μεγάλες ουρές για ν’ αφήσουν ένα λουλούδι, να κάνουν μια προσευχή και να πάρουν την Ευχή του Αγίου Γέροντα στην Ιερά Μονή Αγίου Ιωάννου του Θεολόγου στην Σουρωτής Θεσσαλονίκης, όπου βρίσκεται ο τάφος του:





















hellas-orthodoxy

7 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Πατέρα Παϊσιε είσαι μέσα στην καρδιά μου...

Ανώνυμος είπε...

αλλο πραγμα να το βλεπεις αλλο πραγμα να το ζεις νομιζω η καλλιτερη αγρυπνια που γινεται!κ φετος 30.οοο
κοσμου κ με ταξη πολλοι κ οι εθελοντες να βοηθαει ο γεροντας πρωτα την πατριδα μας μαζι κ τον λαο της ειναι σαν να μην εφυγε ποτε!ειναι αναμεσα μας φανερωνεται στον κοσμο!

Ανώνυμος είπε...

Και όμως αγαπητοί μου, υπάρχουν θολοκουλτουριάρηδες που χλευάζουν σκαιότατα τον γέροντα Παϊσιο. Βρήκα προχθές σελίδα στο facebook με τον τίτλο (πραγματικά ντρέπομαι ακόμη και να το γράψω) "Γέροντας Παστίτσιος"... Δεν ξέρω ποιοι είναι οι δημιουργοί της, ξέρω όμως πως η θέση τους είναι στα φυλακή για περιύβριση θρησκεύματος. Σήμερα θα ενημερώσω με e-mail την Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος για τη σελίδα αυτή. Παρακαλώ κάντε και σεις το ίδιο.

Ανώνυμος είπε...

Κι εγω εχθες την βρηκα αυτη την σελιδα που ειπες. Ντοπη τους πραγματικά. Αν και ταλαντευομαι μεταξυ πιστης κι απιστιας, ειναι αλλο πράγμα να λες δεν πιστευω κι αλλο να κοροϊδευεις.

Το βραδυ πηγα να προσκυνησω. Το αεράκι που ειχε εκεινο το βραδυ και το ποσο ομορφα μυριζε ο τοπος, με εκαναν να θελω να κλαψω.

Ας κανει κανενα θαυμα ο παπουλης γιατι διαφορετικά θα γινω προσαναμα για τα καζανια.

Ανώνυμος είπε...

15:05
υπαρχουν πραγματα που δεν μπορει κανεις να εξηγησει σε μια δεδομενη στιγμη!γυριζοντας πισω στα σχολια σε διαβασα κ με συγκινησες γιατι καταλαβαινω αυτα που εσυ θα καταλαβεις μετα απο καιρο!δεν ειναι εγωιστικο!ολοι καπως ετσι αρχισαμε την αναζητηση προς το θεο!κ εκεινος
που βλεπει κ ακουει σαν πατερας στοργικος τα παιδια του οταν βλεπει
την καλη προαιρεση εαν εσυ κανεις ενα βημα ο θεος κανει τα υπολοιπα με τα χερια ανοιχτα σε κλεινει στην αγκαλια του σου ανοιγει δρομους κ μονοπατια που κ βιολογικα τυφλος να εισαι τα βλεπεις συνεχισε ετσι κ ολα θα σου φανερωθουν στην ωρα τους ζητα κ τη βοηθεια του γεροντα που ειναι σαν να μην εφυγε ποτε απο διπλα μας κ αν κατι χρειαστεις ειναι ευκολο να πουμε περισσοτερα!!
για να βρισκεσαι εκει μαλλον ειμαστε κ καπου κοντα!

Ανώνυμος είπε...

-Δέν ντρέπεστε νεοελλαδίτες βυζαντινο(β)ρωμιοί ραγιάδες νά προσκυνάτε πτώματα σάπια καί νά αποκαλείτυε πατέρα έναν ευνούχον καί ευνουχισμένο σάπιο παπάρι...πτωματολάγνοι..ντροπή σας.Ντροπή σας ρέ!!!!! οι άλλοι Λαοι πηγαίνουν στά Αστρα εσείς δέν ντρέπεστε νά ταϊζετε βρωμιάρηδες κηφήνες καί νά ζητάτα ανώμαλοι σωτηρία ψυχής καί σώματος από μπίσνεσμανς καλογήρους καί δεσποτάγες...φτού σας ρε΄...

Ανώνυμος είπε...

Το τελευταίο σχόλιο συγγνώμη τι το αναρτήσατε; οκ σεβόμαστε το πιστέυω του καθενός αλλά τέτοιες ύβρεις για τον γέροντα; ΕΛΕΟΣ; γιατι το επιτρέψατε; Φίλε μου που δεν είσαι κ δεν θέλω να σέχω για φίλο είσαι τελείως για δέσιμο. Μάλλον δαιμονισμένος μ' αυτά που πιστεύεις σ' έχει καβαλήσει κανονικά ο πονηρός κ δεν έχεις πάρει χαμπάρι. Που τολμάς κ βάζεις στο στόμα σου τον Γέροντα. Οταν εσύ έπαιρνες ληγμένα εκείνος έλιωνε στην προσευχή και στην νηστεία κ προσευχόταν κ για κάτι τύπους σαν κ σένα που ανοίγουν το στόμα τους κ δεν έχουν φόβο Θεού γιατί τον έχουν ανύπαρκτο! Ευχομαι Καλή μετάνοια, γιατί είσαι για λύπηση. Στο δικό σου μνημόσυνο θάρθουν 30.000; Για να σε δω που κάνεις κ τον ξύπνιο! Αυτός ο άνθρωπος αγίασε κ αφιέρωσε τη ζωή του στον Χριστό μας εσύ που τη νέχεις αφιερώσει στο τομαρι σου; Κάνε μου τη χάρη κ πίστευε οτι θες δεν μας ενδιαφέρει αλλά οχι επειδή βρήκες ελεύθερο πεδίο να βρίζεις λες κ σουκανε κάτι ο γέροντας με τα χειρότερα λόγια. Τον ήξερες κ έχεις γνώμη; εγώ τον γνώρισα όμως κ ξέρω ποιος κ τι ήταν κ έκανε. Κ φτύσε καλύτερα τα μούτρα σου που δεν προσφέρουν πέρα από αμαρτίες τίποτα σ' αυτή την κοινωνία. Αντε μπράβο....