Παρασκευή 20 Ιουλίου 2012

Κυριάκος: Φύγε από τη ΝΔ -Κιουτσούκης: Εγώ την έχτισα, σταλινικό παιδί του μπαμπά...


Μέχρι τώρα οι εσωκομματικές μάχες του Νίκου Κιουτσούκη δίνονταν εναντίον στελεχών της «λαϊκής Δεξιάς». Τώρα που του επιτέθηκε ο Κυριάκος Μητσοτάκης, ο γραμματέα της ΔΑΚΕ Ιδιωτικού Τομέα απαντά αναζωπυρώνοντας την... παραδοσιακή κόντρα «καραμανλικών» - «νεοφιλελεύθερων», στη Νέα...
Δημοκρατία.

Η αντίθεση του κ. Κιουτσούκη στις ιδιωτικοποιήσεις και οι σχετικές παρεμβάσεις του, τον έχουν φέρει σε «εμπόλεμη κατάσταση» με μια σειρά στελεχών της ΝΔ, όπως η Φωτεινή Πιπιλή, ο Γεράσιμος Γιακουμάτος, ο Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης. Οξύτατη δήλωση εναντίον του έκανε, αυτή τη φορά, ο βουλευτής Κυριάκος Μητσοτάκης:

«Ποιος είναι ο κ. Κιουτσούκης; Ας λέει ό,τι θέλει και αν δεν του αρέσει η κυβερνητική πολιτική να σηκωθεί να φύγει, έχει καταντήσει γραφική η ιστορία μαζί του». είπε ο κ. Μητσοτάκης, προσθέτοντας πως ο γραμματέας της ΔΑΚΕ Ιδιωτικού Τομέα «εκφράζει μια μικρή συντεχνία και πρέπει να τελειώνουμε με αυτά τα φαινόμενα».

Στην ακόμη οξύτερη απάντησή του, ο κ. Κιουτσούκης δεν απάντησε μόνο με την ιδιότητα του στελέχους που αντιτίθεται στις αποκρατικοποιήσεις. Απάντησε και ως «καραμανλικός» που απεχθάνεται τους «μητσοτακικούς»...

Δήλωσε συγκεκριμένα:

«Είμαι από αυτούς που ''έχτισαν'' αυτήν την παράταξη με τον ιδρυτή της Κ. Καραμανλή» Ούτε είδα φως και μπήκα όπως οι νεοφιλελεύθεροι – σταλινιστές, ούτε πήρα τη θέση του... πατέρα μου όπως κάποιοι άλλοι...».
πηγη

1 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Οι συνιστώσες της νδ.