Δευτέρα 9 Ιουλίου 2012

Δεν παραγράφεται…


Το έγκλημα της εθνικής προδοσίας δεν παραγράφεται με κανένα άλλο τρόπο παρά μόνο με την εξαφάνιση του ελληνικού έθνους.

Γνωρίζουν όλοι όσοι κατέστρεψαν τη χώρα ότι αργά ή γρήγορα θα καθίσουν στο ειδώλιο του κατηγορουμένου για το έγκλημα που διέπραξαν...


Ο μόνος τρόπος για να γλιτώσουν είναι να εξαφανίσουν τους Έλληνες γιατί τότε δεν θα υπάρχει κανένας για να ζητήσει την τιμωρία τους.

Η Ελλάδα δέχεται μια πολυμέτωπη επίθεση. Δυστυχώς, επειδή ως λαός έχουμε μάθει να
νοιαζόμαστε μόνο για την τσέπη μας, βλέπουμε μόνο τον οικονομικό πόλεμο και δεν αντιλαμβανόμαστε τον κίνδυνο του αφανισμού που μας πλησιάζει.

Η μηχανή της ελληνικής οικονομίας αν και έχει ολοσχερώς καταστραφεί αρκεί μόνο ένας μήνας για να αρχίσει πάλι να λειτουργεί. Αν όμως σε αυτόν τον τόπο πάψουν να υπάρχουν Έλληνες τελείωσε και η Ελλάδα.

Πολλοί αγωνίζονται δήθεν εναντίον των δανειστών αλλά ταυτόχρονα βοηθούν στην εξαφάνιση των Ελλήνων. Γιατί άραγε;

Ας ανοίξουμε τα μάτια μας για να αντιληφθούμε το παιχνίδι που παίζεται και ας γίνουμε πραγματικοί πατριώτες γιατί μόνο τότε θα σωθεί η Ελλάδα. Αν περιμένουμε να μας σώσουνε άνθρωποι που όταν ακούνε τις λέξεις Χριστός και Ελλάδα παθαίνουν αλλεργία αλίμονο μας.

Έρχονται ακόμα πιο δύσκολες μέρες για όλους μας αλλά αν αγαπήσουμε αληθινά την πατρίδα και προσεγγίσουμε με μετάνοια το Θεό να έχουμε την απόλυτη βεβαιότητα ότι η Ελλάδα όχι μόνο θα σωθεί αλλά και θα μεγαλουργήσει.

Economist
πηγη