Σάββατο 21 Ιουλίου 2012

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Στον δρόμο του Τσουκάτου ο Άκης… “Έδωσα λεφτά στα κομματικά ταμεία”!!


Το τελευταίο του χαρτί πριν από την …αλήθεια, ετοιμάζεται να παίξει ο Άκης. Εξοργισμένος μετά την κατάθεση Ζήγρα που αθώωσε όλο το πράσινο σύστημα, σταυρώνοντας την οικογένεια του, είναι αποφασισμένος να κάνει την προτελευταία προειδοποίηση στην προηγούμενη ηγεσία του σοσιαληστικού κινήματος.
Τι θα κάνει; Θα ισχυριστεί ότι τα “μαύρα” λεφτά, κατέληξαν στα...
κομματικά ταμεία του ΠΑΣΟΚ!
Αυτό βεβαίως προϋποθέτει την παραδοχή από μέρους του ότι έγινε διαμετακομιστής μαύρου χρήματος, όχι όμως για όλα τα ποσά για τα οποία τον κατηγορούν. Ο κλαυσίγελος μάλιστα είναι ότι σκέφτεται να ισχυριστεί πως παρέλαβε το συμβολικό ποσό του …Ενός εκατομμυρίου! Για να ταυτιστεί δηλαδή με τον άλλον μεγάλο σοσιαληστή, τον Θόδωρο Τσουκάτο!
Έγκριτος νομικός με τον οποίον μιλήσαμε, μας επιβεβαίωσε ότι αυτή η αλλαγή πλεύσεως δεν είναι καθόλου κωμική, αφού η εξοργιστική υπόθεση Τσουκάτου αποτελεί νομικό δεδικασμένο ενδεικτικό της σαπίλας του πολιτικού συστήματος.
Σε ποιά πολιτισμένη ή ακόμα και απολίτιστη χώρα του πλανήτη, θα βρισκόταν “Τσουκάτος” με την βαλίτσα στο χέρι και θα αθωωνόταν επειδή ισχυρίστηκε ότι την παρέδωσε στο
κομματικό ταμείο; Χωρίς μάλιστα επαρκή αποδεικτικά στοιχεία;
Ήδη σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, ο Άκης έχει κοινοποιήσει το φιρμάνι στους ενδιαφερομένους και οι εξελίξεις αναμένονται με μεγάλο ενδιαφέρον.
Ή το κόλπο θα πιάσει και ο Άκης θα φτερουγίσει, μαζί του και το πολιτικό σύστημα (με ελικόπτερα), ή θα φάει “πόρτα” οπότε το σύστημα Σημίτη – Παπανδρέου θα εύχεται να επαναληφθεί η ιστορία (του Κουτσόγιωργα).
πηγη

1 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΤΗ ΝΟΜΕΚΛΑΤΟΥΡΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΘΑ ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΣΩ ΓΙΑ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ....ΟΙ ΝΟΜΕΚΛΑΤΟΥΡΕΣ ΚΑΠΟΤΕ ΕΧΟΥΝ ΕΝΑ ΤΕΛΟΣ....ΑΥΤΟ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΚΑΙ ΕΓΩ .....ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΥΠΑΛΗΛΙΚΗΣ ΝΟΜΕΚΛΑΤΟΥΡΑΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ....ΜΕ ΟΛΟ ΤΟ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΟΤΗΣ ΣΚΛΥΛΟΛΟΙ........ΠΧ ΝΤΑΛΑΡΑΣ.....ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΓΝΩΣΤΟΙ ΕΚΚΑΤΟΜΥΡΙΟΥΧΟΙ ΚΛΑΨΩΜΟΥΡΗΔΕΣ ΑΝΑΤΟΛΙΤΙΚΗΣ ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΑΣ ΠΛΑΣΑΡΗΣΜΕΝΟΙ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΕΣ...... Η ΖΩΗ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΟΥ.....