Τετάρτη 4 Ιουλίου 2012

ΑΝΑΣΦΑΛΕΙΕΣ ΜΙΑΣ ΓΚΟΜΕΝΑΣ


Α τσα της η Ράνια Τζίμα! Και στα παράθυρα του δελτίου στην έναρξη, πρώτη μούρη! Αυτό είναι που λέμε, η κρίση γεννά ευκαιρίες! Καλά, το... σαρωτικό βέβαια ήταν το χθεσινό. Που της μπουμπούνισε ο διευθυντής ενημέρωσης του channel Χρήστος Παναγιωτόπουλος, «Ελπίζω να αισθανθείς πολύ γρήγορα ότι...
ήρθες στο σπίτι σου»! Θα το διάβασαν αυτό το «home σου» οι υπόλοιποι εργαζόμενοι (και αυτοί που έφυγαν και αυτοί που έμειναν) και θα κοπήκανε στα γέλια!

Does not exist!
Τι παραλήρημα, τι φευγάτη περίπτωση, τι καημός και οποία έλλειψη ψυχραιμίας! Γιώργος Παπαδάκης, ένα όνομα μία ιστορία! Ταβάνι εγωπάθειας ο άτιμος!

Θα μας τρελάνει ο άνθρωπος
Τι ήταν και τα today! Συνοπτικά κάντε hear, τον αχταρμά: Κάθεται και αραδιάζει τις προσωπικές του ανασφάλειες που δεν του έχουν ανανεώσει το συμβόλαιο τα στελέχη, μονολογεί ότι η ζωή συνεχίζεται και ότι τα όμορφα πράγματα έχουν αρχή και τέλος και καταλήγει… απίθανος ο τύπος! … «Άλλωστε το σημαντικό για τους ανθρώπους που κάνουν τηλεόραση δεν είναι η δική τους ιστορία και οι δικές τους ειδήσεις αλλά αυτές που μπορούν να εκμαιεύσουν».
Σε μας το λέει; Δεν υπάρχουν λόγια! Μας τελείωσαν!

Παπαδάκης VS Αυτιά
Και στη συνέχεια; Αφιέρωσε την today του εκπομπή στη γυναίκα του, όντας τρελά ερωτευμένος. Μπρρρρρ! Ε, λοιπόν ιδού guys μου η huge διαφορά! Του Γιώργου Παπαδάκη με τον Αυτιά! Πότε έχουμε ακούσει στην εκπομπή του τελευταίου (no πείτε μας!) προσωπικά info και εξομολογήσεις; Δεν θυμόμαστε καν! Ενώ ο συνάδελφος του; Έχει καταντήσει να μπουμπουνάει τα δικά του και στα διαλλείματα πού και πού, να λέει και καμιά είδηση! Που να αφορά τον υπόλοιπο κόσμο…
Για όνομα πια!

Βρέθηκε κι άλλος γκουρού
Α, στα εγωπαθή άτομα που λέγαμε τις προάλλες, εκτός από Παπαδάκη και Μελέτη, βάλτε και την Ζήνα Κουτσελίνη! Άλλο φρούτο και τούτο! Όλο εγώ εγώ εγώ και εγώ, βγαίνει στις εκπομπές και γλείφει τις οικοδέσποινες, ενώ έχει την ιδέα για τον εαυτό της ότι κρέμεται ολάκερη η television από το στόμα της! Ε ρε κάτι άνθρωποι!

Τούτους και τους 3 αν τους προσθέσεις έχεις σούμα όλο το εγώ του κόσμου! Έκλεισες!



(από το : enimerosi24.gr)