Κυριακή 22 Ιουλίου 2012

ΠΡΟΤΑΣΗ


Σας προτείνουμε να ΜΗΝ πάρει κανείς σας αποκωδικοποιητή.Με τα λεφτά που θέλει ο νταβατζής που λέγεται digea δώστε τα να αγοράσετε κάτι χρήσιμο για τα παιδιά σας.
Αφήστε μόνο δοσίλογους να βλέπουν τους δημοσιοκάφρους.
Έιναι μια θαυμάσια ευκαιρία να έρθουμε πιο κοντά να αρχίσουμε να μιλάμε.Δεν θέλουμε ψηφιακή προπαγάνδα...


ΠΕΤΑΞΤΕ ΤΗΝ DIGEA ΣΤΟ ΚΑΛΑΘΙ ΤΩΝ ΑΧΡΗΣΤΩΝ.
Ιωάννης

12 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΕΧΩ ΕΔΩ Κ 4 ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΕΧΩ ΕΝΤΕΛΩΣ
ΑΠΟΡΡΙΨΕΙ ΤΟ ΧΑΖΟΚΟΥΤΙ ΑΠΟ ΤΗ ΖΩΗ ΜΟΥ!!ΝΙΩΘΩ ΥΠΕΡΟΧΑ ΧΩΡΙΣ ΑΥΤΟ!ΔΕΝ ΜΟΥ ΛΕΙΠΕΙ ΚΑΤΙ !ΕΞΑΡΤΑΤΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΑΠΟ ΤΙ ΕΧΕΙ ΑΝΑΓΚΗ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΕΑΝ ΕΧΕΙΣ ΕΘΙΣΤΕΙ ΣΤΑ ΤΟΥΡΚΙΚΑ ΜΙΑ ΕΞΑΡΤΗΣΗ ΤΗΝ ΕΧΕΙΣ ΠΑΝΤΩΣ ΝΟΜΙΖΩ ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΘΕΙ ΓΙΑ ΛΙΓΟ ΜΕΤΑ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ!!ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΧΡΗΣΤΟ ΚΟΥΤΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΤΙΠΟΤΑ ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΣΟΥ ΑΦΑΙΡΕΙ Κ ΤΙΣ ΙΣΩΣ ΛΙΓΕΣ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΣΑΙ!!!!ΕΠΕΙΤΑ ΔΕΝ ΘΑ ΤΑΙΖΩ ΚΑΠΟΙΟΝ ΠΟΥ ΥΠΟΤΙΜΑΕΙ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΤΗΝ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗ ΜΟΥ Κ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΜΙΑ ΗΛΙΘΙΑ!!!

Ανώνυμος είπε...

Οι διαφημίσεις της Digea είναι μια απάτη. Οι αποκωδικοποιητές δεν λειτουργούν με παλαιότερες τηλεοράσεις που δεν έχουν υποδοχή SCART ή Video/Audio In. Δε λειτουργούν με απλές τηλεοράσεις που συνδέονται μόνο με την κεραία.
Δεν είναι υποχρέωση του Έλληνα πολίτη να βλέπει τηλεόραση. Αν η Digea και οι διαφημιστικές θέλουν να βλέπουν οι Έλληνες τηλεόραση ας χαρίσουν τους αποκωδικοποιητές και τις τηλεοράσεις δωρεάν.

Ανώνυμος είπε...

ΑΔΕΡΦΙΑ ΜΗ ΑΓΟΡΑΣΕΤΕ ΑΠΟΚΩΔΙΚΟΠΟΙΗΤΕΣ. ΝΑ ΑΚΟΥΤΕ ΡΑΔΙΟ ΜΕ ΣΩΣΤΟΥΣ ΣΤΑΘΜΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΦΙΛΤΡΑΡΕΤΕ ΤΑ ΝΕΑ. ΜΗ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΤΙΠΟΤΑ ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΨΑΞΕΤΕ. ΚΑΝΑΝΕ ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΛ..ΚΙΑ ΜΕ ΤΗ ΨΗΦΙΑΚΗ ΤΗΛΕΩΡΑΣΗ ΑΛΛΑ ΔΕ ΘΑ ΤΟ ΠΛΗΡΩΣΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ!
ΘΑ ΕΧΩΜΕ ΤΗΝ ΥΣΗΧΙΑ ΜΑΣ ΟΣΟ ΠΕΥΤΟΥΝ Η ΑΞΙΕΣ ΤΩΝ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΘΑ ΨΩΦΟΥΝ Η ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΙ ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΑΓΩΓΟΙ.
ΜΕΧΡΙ ΜΑ ΜΑΘΟΥΝ ΟΤΙ ΕΠΕΞΑΝ ΜΕ ΤΗ ΦΩΤΙΑ ΚΑΙ ΚΑΗΚΑΝ!
ΟΥΤΕ ΤΟΥΡΚΙΚΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΤΕ ΟΥΤΕ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ ΣΚΑΙ ΜΕΓΚΑ ΑΝΤΕΝΑ ΚΑΙ ΟΛΑ ΑΘΤΑ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΤΡΕΛΕΝΟΥΝ ΤΗ ΖΩΗ! ΟΤΑΝ ΕΡΘΕΙ Η ΩΡΑ ΟΜΩΣ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΕΤΙΜΟΙ ΓΙΑ ΤΗ ΜΑΧΗ!!! ΝΑ ΠΑΡΩΜΕ ΤΙΣ ΖΩΕΣ ΜΑΣ ΠΙΣΩ ΟΠΩΣ Ο ΟΔΥΣΕΑΣ!!!!
ΒΟΥΟΥΡΡΡΡ!

Ανώνυμος είπε...

Σωστος ο 2.13!
Εχωμε το ιδιο προβλημα κι εμεις.
Δεν υπαρχουν φραγκα για καινοθργια τηλεωραση και εδω που τα λεμε οθτε θελωμε να βλεπωμε τις βλακειες που μας σερβιρουν. Γι αυτο... ραδιο κι εμεις.

Ανώνυμος είπε...

Δεν ξέρω τι συμβαίνει, αλλά παρά τα όσα έχουν ειπωθή για κατάργηση του αναλογικού σήματος στην Αθήνα, εμείς στην παραλία Γλυφάδας (απέναντι από τα "Αστέρια") συνεχίζουμε ΚΑΝΟΝΙΚΑ να βλέπουμε ΟΛΑ τα κανάλια Κ-Α-Ν-Ο-Ν-Ι-Κ-Α με ΑΝΑΛΟΓΙΚΟ ΣΗΜΑ (ΧΩΡΙΣ αποκωδικοποιητή). Δεν έχουμε οπτική επαφή με την Πάρνηθα (για να υποθέσουμε ότι από 'κεί μάς έρχεται το αναλογικό σήμα που πιάνουμε!) και όχι μόνο μάς παρεμβάλλεται ο Υμηττός αλλά έχουμε απέναντί μας τήν Αίγινα και δίπλα μας την θάλασσα με τις αντανακλάσεις του τηλεοπτικού σήματος...! Ωστόσο στήν περιοχή μας ΤΙΠΟΤΕ ΔΕΝ ΑΛΛΑΞΕ...!!! Παρόλα αυτά όλοι έτρεξαν να αγοράσουν αποκωδικοποιητές για νά 'χουν ...ψηφιακή εικόνα!!! ΜΕΓΑΛΗ ΚΟΡΟΪΔΙΑ...
ΑΠΑΤΗ...!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Τι μαλακιες ειναι αυτες που γραφετε ολοι ρε.
Οδηγία της ευρωπαικης ενωσης ειναι το 2012 να γινει η αλλαγη.
Απο εκει που βλεπαμε σκατα , τωρα εχουμε καλη εικονα .

Η digea δεν παιρνει λεφτα για τους αποκωδικοποιητές.

Ανώνυμος είπε...

Τι άλλο να περιμένει κανείς από μαλακοέλληνες-πρόβατα που τόσα χρόνια έχουν εθιστεί στην τηλεοπτική σαβούρα και στη μπάλα και όπου δεν ξέρουν να συζητήσουν γιά τίποτε άλλο. Και αυτό γιατί δεν έχουν ενδιαφέροντα, δεν διαβάζουν, δεν έχουν πνευματικές ενασχολήσεις. Τους αρέσει η ρηχότητα και η σαχλαμάρα της καθημερινότητας και μόλις τους εγκαταλείψει ο Μαμωνάς αρχίζουν και πηδούν από τα μπαλκόνια ή πάνε να κρεμαστούν σαν πολυέλεοι από κανένα δοκάρι...

Με το διαολοκούτι οι νευρώνες τους έχουν πάψει να κάνουν συνάψεις (ήτοι να σκέφτονται). Ο εγκέφαλος έχει μουδιάσει από τα σκουπίδια που τους σερβίρονται καθημερινά από το χαζοκούτι. Έχει συρρικνωθεί από τα καθημερινά ψέμματα και τις ισχυρές δόσεις προπαγάνδας. Για όλους τους παραπάνω λόγους αλλά και γιά άλλους τόσους αυτός ο λαός δεν πρόκειται ΠΟΤΕ να ξεσηκωθεί για να απελευθερωθεί από την εισβολή και την ξένη κατοχή. Το Ελληνικό Έθνος τείνει/οδεύει με μαθηματική ακρίβεια προς τον αφανισμό του...

Ανώνυμος είπε...

Κι επειδή "τό ελληνικό έθνος οδεύει προς τόν αφανισμό του", εσύ 4:12 μ.μ. πρέπει να αφοδεύεις στά μούτρα τών απλών και φτωχών συμπατριωτών σου που ζητάνε να λησμονήσουν τά ασήκωτα ψυχικά και σωματικά και πνευματικά βάρη (που τούς έχουν φορτώσει άδικα!) βλέποντας τηλεόραση; Αυτοί φταίνε για αυτά που βλέπουνε; Αυτοί φταίνε για τήν ποιότητα τών εκπομπών τής τηλεόρασης;

Ανώνυμος είπε...

ΔΕΚΑΔΕΣ ΚΟΥΤΙΑ ΑΝΑΜΕΝΑ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΣΒΗΣΤΟΙ

Ανώνυμος είπε...

Στα Γλυκα Νερα τα ΚΡΑΤΙΚΑ καναλια ΜΟΝΟ εκπεμπουν αναλογικα! ...Δεν ξερω, ισως καποιος να θελει να πει κατι για τον αθεμιτο ανταγωνισμο... Αν δηλαδη θελεις να δεις ΚΑΙ αντισυστημικα καναλια, ΠΛΗΡΩΣΕ!!!

stduce@gmail.com είπε...

ΑΣ ΔΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΤΟ THE WALL ΤΩΝ PINK FLOYD.ΤΑ ΙΔΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΤΟΤΕ ΚΑΙ ΤΩΡΑ.Ο ΥΜΝΟΣ ΤΗΣ ΑΛΛΟΤΡΙΩΣΗΣ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ.ΟΠΟΙΟΙ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΔΕΙ ΑΣ ΤΟ ΔΟΥΝ.ΣΕ ΕΝΑ ΣΗΜΕΙΟ ΣΠΑΖΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΤΗΛΕΟΡΑΣΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ Η ΑΙΤΙΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΞΕΝΩΘΕΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ.ΕΠΙΚΑΙΡΟ.

Ανώνυμος είπε...

Είναι μια καλή ευκαιρία να αποτοξινοθείτε από την αποχαύνωση.
Θέλετε ειδήσεις; Ίντερνετ και ραδιόφωνο xorisfm.gr. Κορυφαίο, εκπληκτικό! Θέλετε ταινίες; Κατεβάστε ή νοικιάστε και δείτε αυτές που θέλετε εσείς, όποτε θέλετε εσείς.
Θέλετε χαζοσειρές; ΞΕΧΑΣΤΕ ΤΙΣ και κάντε κάτι δημιουργικό στον ελεύθερο χρόνο σας. Μάθετε μουσική, χορό, ασχοληθείτε με τα παιδιά σας, αγωνιστείτε για να ξεφύγουμε από αυτόν τον εφιάλτη.