Πέμπτη 19 Ιουλίου 2012

Επιστολή Φωτόπουλου στον Σαμαρά: “Έχω γίνει στόχος και κινδυνεύει η ζωή μου”


Για λυσσαλέα και ενορχηστρωμένη επίθεση εναντίον του, που θέτει σε κίνδυνο τη ζωή του κάνει λόγο ο πρόεδρος της ΓΕΝΟΠ-ΔΕΗ σε ανοιχτή επιστολή που απηύθυνε σήμερα προς τον πρωθυπουργό, τους βουλευτές και τους δημοσιογράφους...

«Άλλο πράγμα είναι η κριτική, άλλο η σκληρή κριτική και εντελώς διαφορετικό η στοχοποίηση όσων διαφωνούν μαζί σας», αναφέρει ο κ. Φωτόπουλος.
Ο πρόεδρος της ΓΕΝΟΠ επικαλείται άρθρα με τίτλο «Σκοτώστε τώρα τον “Φωτόπουλο” (που κρύβετε μέσα σας)» και «Μην πειράζετε το σκάλπ του Φωτόπουλου», καθώς και τον πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά, ο οποίος στη Βουλή κάλεσε τον επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα να πει στον πρόεδρο της ΓΕΝΟΠ «Αποχαιρέτα την Αλεξάνδρεια που χάνεις».
Ο κ. Φωτόπουλος αναφέρει ακόμη πως δεν απείλησε τη χώρα με μπλακ-άουτ αλλά δήλωσε ότι «εάν χρειαστεί θα ασκήσουμε το νόμιμο, συνταγματικά κατοχυρωμένο δικαίωμά μας της απεργίας», για να μην αυξηθεί η τιμή της κιλοβατώρας.
newsit.gr

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

...Σιγά βρε καραγκιοζάκο Φωτόπουλε που κινδυνεύει η...ζωή σου!!!! Η βολή σου κινδυνεύει και καλώς κινδυνεύει. Όσο για το ΄΄αποχαιρέτα τη την Αλεξάνδρεια που χάνεις΄΄ αγράμματο τεμπελόσκυλο, αυτό ακριβώς λέει. Ξέχνα τις μαγκιές, τα ζοριλίκια και την εις βάρος του συνόλου ευζωϊα σου κακομοίρη. Θρασύδειλε λακέ του συστήματος που παριστάανεις τον επαναστάτη εκ του ασφαλούς. Μάλλον βρήκες τον δάσκαλό σου και τον λένε Αντώνη Σαμαρά.

Ανώνυμος είπε...

Γι αυτό είσαι τούβλο; και εσυ τον σαμαρα είχες δάσκαλο; εε 11:40;;;

Ανώνυμος είπε...

ΤΙ ΤΟΥΒΛΟ !!! ΜΟΝΟ ΕΝΑ ΤΟΥΒΛΟ ??? ΟΥΡΑΝΟΞΥΣΤΗ ΧΤΙΖΕΙ ΜΕ ΤΑ ΤΟΥΒΛΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΤΟΥ Ο 11.40 !!!!!!!!11.40 ,,ΟΤΑΝ ΘΑ ΔΕΙΣ ΤΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΕ ,,ΠΗΓΑΙΝΕ ΣΤΟΝ ΣΑΜΑΡΑ ΝΑ ΣΕ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ...ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΙ ΚΑΛΟΣ ΔΑΣΚΑΛΟΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ....ΑΝ ΖΕΙ ΜΕΧΡΙ ΤΟΤΕ.....

Ανώνυμος είπε...

ρε 11.40 πόσο θα αυξησει το λογαριασμο της δεη , ο καλος σου δασκαλος ο σαμαρας; ή δε σε νοιαζει ρε κανιβαλε; γιατι εμας μας νοιαζει και μας κοφτει ,και το υψος του λογαριασμου της δεη , και τα χαρατσια που συνεντελλονται σ αυτον μαζι με το ρευμα, και πολυ περισσοτερο μας νοιαζει να μην χαρισει στα φιλαρακια του ο δασκαλος σου ο σαμαρας τη μεγαλυτερη επιχειρηση ενεργειας της χωρας , αμυθητης αξιας, που εχτισε με το αιμα και τον ιδρωτα του ο ελληνικος λαος, ο οποιος πληρωσε ολες τις υποδομες που κανενας ιδιωτης δεν ηθελε να πληρωσει, και στον οποιον ανηκουν λιγνιτες τεχνητες λιμνες, φραγματα και αλλα πολλα για τα οποια εχει πολεμησει. δεν εισαι τουβλο φιλε οπως λεν οι προηγουμενοι, πουλημενο τομαρι εισαι σαν τον δασκαλο το σαμαρα και τους αλλους δασκαλους. αλλα ζυγωνει η ωρα σας οφιδες (φιδια αν δεν καταλαβες).