Τρίτη 24 Ιουλίου 2012

ΘΡΗΝΟΣ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΔΙΑΣ. ΔΥΟ ΑΔΕΛΦΙΚΟΙ ΦΙΛΟΙ ΞΕΨΥΧΗΣΑΝ ΣΤΗΝ ΑΣΦΑΛΤΟ...


Τραγωδία στην άσφαλτο τα ξημερώματα στο κέντρο της Αθήνας, με θύματα δυο άνδρες της ομάδας ΔΙΑΣ. Δυο αδελφικούς φίλους, από το ίδιο χωριό...


Μόλις είχαν τελειώσει τη βάρδια τους. Ήταν λίγο μετά τη 01:00 τα ξημερώματα, όταν οι δυο άνδρες της ΔΙΑΣ, ηλικίας 31 και 27 ετών, ανέβηκαν στη μηχανή τους για να επιστρέψουν στη βάση τους και στη συνέχεια σπίτι τους. Αλλά η μοίρα είχε άλλα σχέδια και για τους δυο.

Στη συμβολή των οδών Μεσογείων και Φειδιππίδου, πιθανόν λόγω υπερβολικής ταχύτητας αλλά και εξαιτίας του κακού υπολογισμού στη στροφή, ο 31χρονος οδηγός έχασε τον έλεγχο της μηχανής η οποία "καρφώθηκε" στα κολωνάκια που βρίσκονται στην άκρη του δρόμου.

Παρόλο που φορούσαν και οι δυο κράνος, τραυματίστηκαν σοβαρά. Μεταφέρθηκαν στο 401 στρατιωτικό νοσοκομείο, αλλά οι γιατροί δεν κατάφεραν να τους κρατήσουν στη ζωή.

Πίσω από την τραγωδία βρίσκεται μια σχέση ζωής. Τα δυο παιδιά που άφησαν την τελευταία τους πνοή στην άσφαλτο ήταν αδελφικοί φίλοι. Σύμφωνα με το bloko.gr κατάγονταν από το ίδιο χωριό της Αργολίδας. Μεγάλωσαν μαζί, ενώ οι οικογένειές τους δένονταν επίσης με ισχυρή φιλία.

Αυτό ήταν το τρίτο θανατηφόρο τροχαίο για την ομάδα ΔΙΑΣ σε διάστημα λίγων μηνών.
πηγη

8 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Αιωνία τους η μνήμη ο Θεός να τους αναπαύσει.

Ανώνυμος είπε...

να πα να γαμηθούν οι κωλόμπατσοι της ν.τ.π. τόσοι άνθρωποι αυτοκτονούν κάθε μέρα ναι ρε δε με πειράζει για τους μπάτσους

Ανώνυμος είπε...

8:10 ευχομαι να πεθανει ο αδελφος σου αν εχεις η καποιος δικος σου σε αυτην την ηλικια κ να πουμε κ εμεις το ιδιο. " να πα να γαμηθει" . παλιομαλακα ανεγκεφαλε..

Ανώνυμος είπε...

8.10
χωρίς να το αντιλαμβάνεσε παίζεις το παιχνίδι της ν.τ.π που μας βάζει να αλληλομισιόμαστε και να αλληλοσκοτωνόμαστε αντί να είμαστε ενωμένοι...
Όσο για τα παιδιά,...ισως έτσι να το είχανε γραμμένο να φύγουν όταν έστρωσαν το σχέδιο ζωής τους στη γή. Καλό τους ταξίδι...
Τα συλλυπητήρια και πολύ κουράγιο στον αβάσταχτο αυτόν πόνο που τους έλαχε...

Ανώνυμος είπε...

στους νεκρους οφειλουμε σεβασμο στη μνημη τους ακομη κ αν ειναι εχθροι!!!
καποιες ακομα ελληνιδες μανες μαυροφορεθηκαν κ αυτος ο πονος ειναι ο μεγαλυτερος!!!!!!!!κ ισως συζηγοι κ παιδακια να εμειναν ορφανα!!
καλον παραδεισο!!!στις ψυχες τους ο
χριστος κ η παναγια με θεικη παρηγορια να στηριξουν τις οικογενειες τους!!!!

Oasis Hotel.Skiathos είπε...

καλο ταξίδι παλικάρια.
συλλυπητήρια στους δικούς τους,
κρίμα να χάνονται 2 νεα παιδια.
ντροπή να γράφονται κακίες, τους ανθρώπους αυτούς όλοι μας τους θέλουμε κοντά μας στα δύσκολα.

Ανώνυμος είπε...

Sevasmo stous nekrous opoioi kai na enai,As mi ksexname oti kato apo tis stoles yparxoun anthropina somata me psyxes kai o xamos tous fernei sparagmo se kapoia mana kai kapoion patera. As tous synxoresei o Theos.

Ανώνυμος είπε...

Ρεσιτάλ ηλιθιότητας από όλους τους συμπονετικούς μπλόγκερς εδώ μέσα.
Αυτά τα κωλόπαιδα, ορμούσαν με τις μηχανές τους μέσα στο πλήθος των διαδηλωτών, σταματούσαν όπου έβλεπαν κόσμο και χτυπούσαν αλύπητα και γενικώς έκαναν ότι μπορούσαν για να σταματήσουν τη διαμαρτυρία του κοσμάκη με κάθε μέσο, πανηγυρίζοντας στο τέλος αφού το κατάφερναν.
Α, όταν ψοφήσει ο ΓΑΠ, μην ξεχάσετε όρνια, να λυπηθείτε για το παληκάρι.