Κυριακή 22 Ιουλίου 2012

Αλλαγή στον τρόπο καταβολής των τελών κυκλοφορίας


Κατάσχεση των αυτοκινήτων σε όσους δεν πληρώνουν
Η  κυβερνητική  κοινοπραξία , όπως δήλωσε  στις προγραματικές του δηλώσεις  ο εκπρόσωπός της  Σαμαράς , θα  χρησιμοποιήσει στο έπακρο τις δυνατότητες της νέας μορφής της ηλεκτρονικής διακυβέρνησης  προκειμένου να  μας  πάρει μέχρι και το τελευταίο ευρώ...

Για να το πετύχει  αυτό ,όπως και για να καθηλώσει στο σκαμνί  της τιμωρίας  κάθε  κονωνική τάξη, δεν φτάνει  να μείνουν μόνο στην εφαρμογή  του  δόγματος του σοκ, αλλά πρέπει να τελειώνουν  και με την ηλεκτρονική περίφραξη  της  νέας  αυτής  ανοικτού τύπου φυλακής  που κάποτε ονομαζόταν Ελλάδα.
Το "έργο" όπως έχουμε  αναλύσει σε παλαιότερες αλλά και σε πρόσφατες αναρτήσεις μας , θα  ολοκληρωθεί με την  δαπανηρότατη  επιβολή  του νέου τύπου ταυτότητας  απο  τον ερχόμενο Σεπτέμβριο.

Ένα  "ακίνδυνο"  μέτρο  που  θα λειτουργεί  στα πλαίσια  της  ηλεκτρονικής διακυβέρνησης  και που  όπως  δεκάδες άλλα μέτρα  θα  έχει  ως  "βοηθό"  τον φυσικώτερο σύμμαχο  όλων των κατοχικών  κυβερνήσεων και συγκυβερνήσεων (συμπεριλαμβανομένης και της σημερινής),δηλαδή τις τράπεζες, θα είναι και αυτό του νέου τρόπου  πληρωμής των  τελών κυκλοφορίας των αυτοκινήτων.

Ο  υφυπουργός  οικονομικών  κ. Μαυραγάνης  μιλώντας χθές  στο  "ελληνικό" κανάλι της τρόϊκας , μας   προειδοποίησε ότι  θα  αλλάξει  ο τρόπος καταβολής  των τελών  κυκλοφορίας , θα καταργηθεί  το αυτοκόλητο  στο παρπρίζ   και θα κατάσχεται  το αυτοκίνητο  εκείνου που δεν πληρώνει.

Η  καταβολή  θα γίνεται     ηλεκτρονικά  μέσω διαδικτύου , αφού ο υπόχρεος και απο φέτος  κάτοχος  κλειδαρίθμου  φορολογούμενος (και απο τους πάντες παρακολουθούμενος) Έλληνας  πολίτης , θα...
μπαίνει στο Taxis net,θα παίρνει απο εκεί  έναν άλλο κωδικό μέ τον οποίο  θα πηγαίνει   στον  "ειδικό κυβερνητικό εταίρο", δηλαδή στην τράπεζα  η οποία θα ενημερώνει  το  σύστημα   ότι  όλα είναι  "Ο.Κ"  δίνοντας ταυτόχρονα  στον εξοφλουντα   μιά απόδειξη.Απο εκεί και πέρα  ο  "Μεγάλος αδελφός",  θα  αναγνωρίζει  εκείνον που δεν πλήρωσε και θα  του κατάσχει  το αυτοκίνητο.

Αυτό το εκ πρώτης όψεως "αθώο" μέτρο  είναι προφανώς  ένα μέτρο - πιλότος   πάνω στο οποίο  θα στηριχθεί  κατά πάσα πιθανότητα  και το νέο σύστημα είσπραξης  όλων  των  βεβαιωμένων φόρων , τελών , χαρατσιών κλπ.Όταν , όπως προείπαμε , εφοδιασθούν όλοι με τη νέα "έξυπνη ταυτότητα",αυτήν  δηλαδή  την  ηλεκτρονική  χειροπέδα που  ΓΑΠ  έλεγε  "κάρτα του πολίτη", τότε  όλα θα γίνονται "αυτόματα" , χρεώσεις , πληρωμές ,κατασχέσεις, φυλακίσεις , διώξεις  κλπ.

Προσέξετε λοιπόν  διότι   η δολιότητα  της  νέας  ηλεκτρονικής χούντας  (διακυβέρνηση τη λένε)  είναι  τόσο  καλά καμουφλαρισμένη  που  θα παραπλανήσει  ακόμα και τους πιό  ...ψαγμένους.
Διαβάστε επίσης  και την ανάρτησή μας :
Σφίγγει ο σιδερένιος χαλκάς του "Μεγάλου αδελφού"
Μέχρι  το 2015  ΟΛΑ  τα αυτοκίνητα  θα πρέπει να είναι  εφοδιασμένα  με ειδικό σύστημα δορυφορικού εντοπισμού (ηλεκτρονικό χαφιέ)

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Η καταργηση του ρευστου χρηματος προχωραει! Ειχαμε την ευκαιρια στις εκλογες ν'αλλαξουμε τα παντα, αλλα παλι οι ιδιοι βγηκαν απο ενα 42 % του πλυθησμου! Χουντικο και αντισυνταγματικο αυτο το μετρο που πανε να περασουν!

Ανώνυμος είπε...

Αυτο με τα αμαξια και το συστημα κλησης ειναι παρα πολυ σοβαρο θεμα. Μακαρι ο Ευρωπαικος λαος να καταλαβει τι κακο παει να κανει αυτο το φασιστικο μετρο και ν'αντισταθει σ'αυτο ωστε να μην περασει τελικα, γιατι αν ειναι να περιμενουμε απ'τον δικο μας λαο, καληνυχτα μας!

Ανώνυμος είπε...

Πρέπει όλοι μας να αντιδράσουμε σ'αυτή την ηλεκτρονική χουντολαίλαπα εάν δεν θέλουμε να βρεθούμε δέσμιοι του "Μεγάλου Αδελφού". Μέχρι τώρα λειτουργούμε ως μαλακοέλληνες και δεν έχουμε αγωνιστικό πνεύμα. Τα παίρνουμε όλα αψήφιστα. Η Ελευθερία απαιτεί αγώνες και θυσίες...

Ανώνυμος είπε...

Ετσι ειναι Ανωνυμε 22 Ιουλίου 2012 4:22 μ.μ. Αυτος ο λαος διστυχως εχει καταντησει αβουλο προβατο και λεει ναι σε ολα. Αν αγωνιζοτανε συνεχεια και γενικως ελεγε οχι, δε θα φταναμε ως εδω. Αυτο φοβουνται οι κυβερνητες μας, οι ξενοι, και οχι μονο. Η μαζικη αντιδραση του λαου μας θα τους ΚΑΤΑΡΙΨΕΙ ΑΓΡΙΑ!