Παρασκευή 6 Ιουλίου 2012

Στα ράφια του "παντοπωλείου "της Χρυσής Αυγής θα βρείτε τα αυγά του φιδιού.


Στα ράφια του "παντοπωλείου "της Χρυσής Αυγής θα βρείτε τα αυγά του φιδιού. Κύριε διευθυντά Τα τελευταία χρόνια δεκάδες χιλιάδες συμπολίτες μας αποφάσισαν να διαθέτουν τον ελεύθερο χρόνο και την ενέργεια τους στην προσπάθεια να βελτιώσουν την ζωή των συνανθρώπων τους,να προστατέψουν το περιβάλλον που ζουν,να βρουν πρακτικές λύσεις στα προβλήματα των πόλεων που ζουν και στην ουσία να βοηθήσουν στην καλυτέρευση της ζωής όλων μας.Οργάνωσαν συσσίτια για τους πεινασμένους ή βοήθησαν στα συσσίτια άλλων οργανισμών όπως οι Δήμοι και η Εκκλησία,βοήθησαν αποφυλακισμένους ,άστεγους, ναρκομανείς, έφτιαξαν ομάδες για την προστασία των δασών,εφάρμοσαν ....
λύσεις για την μείωση της ρύπανσης,ασχολήθηκαν με τις απειλούμενες μορφές ζωής και μεταξύ και άλλων πολλών δημιούργησαν σχεδόν σε κάθε πόλη κοινωνικά παντοπωλεία.Αυτές οι δράσεις έγιναν γνωστές σαν κίνημα εθελοντισμού. Στην συντριπτική τους πλειοψηφία δεν ζήτησαν αναγνωρισιμότητα επαγγελματική ανέλιξη ή ψήφους αλλά ένιωσαν την χαρά της προσφοράς της συλλογικής δράσης και της κοινωνικότητας που επιφέρει. Πιστεύω ότι αποτελεί ΒΑΘΥΤΑΤΗ ΠΡΟΣΒΟΛΗ για όλους αυτούς τους ανθρώπους ο χθεσινός καταιγισμός αναρτήσεων στο διαδίκτυο της πρόθεσης της Χρυσής Αυγής να δημιουργήσει "κοινωνικό παντοπωλείο" ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΕΛΛΗΝΕΣ. Πέρα από την πλήρη διαστρέβλωση της έννοιας της κοινωνικής προσφοράς Πέρα από την προφανέστατη ψηφοθηρία και την κομματική επικοινωνιακή εκμετάλλευση (μέχρι στο CNN της Τουρκίας έδωσαν συνέντευξη για το θέμα οι "εθνικιστές υπερπατριώτες ελληναράδες βουλευτές τους" Δυστυχώς -και αυτό είναι το χειρότερο-η έλλειψη σχολιασμού από όσους αναπαρήγαγαν την είδηση αλλά και η "φυσικότητα"με την οποία την αποδεχθήκαμε αποτελεί αψευδή μάρτυρα της ηθικής εξαθλίωσης μεγάλου μέρους του λαού μας . Ενός λαού που μόλις μια γενιά πριν αποδεκατίστηκε και έζησε ολοκαυτώματα στό όνομα του ΜΟΝΟ ΑΡΕΙΟΙ -ΜΟΝΟ ΓΕΡΜΑΝΟΙ. Και ας μην ξεχνάμε ότι σε συλλογικό επίπεδο¨Ένας λαός που ξεχνά την ιστορία του είναι ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΜΕΝΟΣ ΝΑ ΤΗΝ ΞΑΝΑΖΗΣΕΙ" Άλλα και σε ατομικό επίπεδο¨ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΜΑΣ ΤΡΟΜΑΖΕΙ Η ΘΕΑ ΤΟΥ ΤΕΡΑΤΟΣ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΑΡΧΙΖΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟΥ ΜΟΙΑΖΟΥΜΕ ΑΞΊΖΕΙ ΑΥΤΟ ΓΙΑ ΕΝΑ ΠΑΚΕΤΟ ΜΑΚΑΡΟΝΙΑ; Με φρίκη Πρόκας www.madatoforos.com

35 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

1ον ΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟ ΤΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΑΦΟΥ ΜΠΗΚΕ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ! 2ον ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΑΤΕΧΕΙ ΣΕ ΟΠΟΙΟΝ ΘΕΛΕΙ? ΘΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ ΕΣΥ ΠΟΥ ΠΙΘΑΝΟΝ ΕΙΣΑΙ ΑΝΑΡΧΟΑΓΓΟΥΡΗΣ,ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΕ ΤΑ ΥΠΑΡΧΟΝΤΑ ΜΑΣ Ή ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΜΑΣ? ΕΓΩ ΔΙΑΒΑΖΑ ΣΕ ΕΝΤΥΠΑ ΚΑΙ ΕΒΛΕΠΑ ΣΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ,ΝΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΣΥΣΣΙΤΕΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΛΑΘΡΟΣΙΧΑΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΦΟΥ ΕΤΡΩΓΑΝ ΤΟ ΦΑΪ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΣΤΕΓΩΝ,ΜΕΤΑ ΣΚΟΤΩΝΑΝ ΚΑΙ 2-3 ΓΕΡΟΝΤΙΑ ΝΑ ΤΑ ΚΛΕΨΟΥΝ,ΠΡΕΠΕΙ ΒΛΕΠΕΙΣ ΝΑ ΠΑΝΕ ΛΕΦΤΑ ΣΤΗ ΜΑΦΙΑ ΤΟΥΣ,ΑΣΕ ΠΟΥ ΚΟΣΤΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΚΙΝΗΤΑ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΑ 'ΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ "ΣΚΟΥΛΑΡΙΚΙΑ".ΑΜΑ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙΣ ΕΣΥ ΜΑΖΕΨΕ ΤΟΥΣ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑΪΣΕ ΤΟΥΣ Ή ΚΑΝΤΟΥΣ Ο,ΤΙ ΘΕΛΕΙΣ.ΑΝΤΕ Μ@Λ@ΚΕΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΑΡΚΕΤΑ ΣΑΣ ΑΝΕΧΤΗΚΑΜΕ!!!

Ανώνυμος είπε...

ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΚΟΜΑ ΦΟΡΑ ΜΠΑΙΝΩ ΚΑΙ ΚΟΙΤΑΖΩ ΕΝΑ SITE ΦΤΙΑΓΜΕΝΟ ΓΙΑ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ?ΒΡΕ ΒΡΩΜΙΑΡΗΔΕΣ ΤΙ ΣΑΣ ΠΕΙΡΑΞΕ ΑΚΡΙΒΩΣ?ΟΤΙ ΔΝ ΤΑΙΖΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΑΙΟΥΣ?Η ΤΑ ΑΝΑΡΧΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ?ΠΑΛΙΟΡΟΜΠΕΣ ΠΟΥ ΣΧΗΜΑΤΙΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΓΝΩΜΕΣ ΔΗΘΕΝ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ..ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΩΡΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΕΣΑΣ ΟΜΩΣ,ΚΑΙ ΘΑ ΚΡΙΘΕΙΤΑΙ ΣΑΝ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ.ΝΤΡΟΠΗ!!!

Ανώνυμος είπε...

Θιχτήκατε νεοναζί;

Ανώνυμος είπε...

Ναι ρε αναρχοάπλυτε 4.01 θιχτήκαμε.Άντε τράβα τώρα σε κανένα ''αντιρατσιστικό'' φεστιβάλ με τους αλλοδαπούς φίλους σου.

Ανώνυμος είπε...

ΖΟΥΜΕ ΜΙΑ ΕΠΟΧΗ ΠΟΥ ΑΠΟΔΕΔΗΓΜΕΝΑ ΠΕΙΝΑΝΕ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΚΑΙ ΠΟΥ ΛΙΠΟΘΥΜΑΝΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΙΝΑ, ΚΑΙ ΑΚΟΥΩ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΗΝ ΠΟΥΤΑΝΑ ΤΗΝ ΤΗΛΕΩΡΑΣΗ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΕ ΟΡΙΣΜΕΝΑ ΠΟΥΣΤΟΜΠΛΟΚ ΓΙΑ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΤΩΝ ΑΔΕΣΠΟΤΩΝ ΣΚΥΛΩΝ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΤΩΝ ΛΑΘΡΩΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ,ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΚΑΩΜΑΤΑ ΤΩΝ ΟΜΟΦΙΛΟΦΥΛΩΝ, ΚΑΙ ΜΟΥ ΓΥΡΙΖΟΥΝ ΤΑ ΑΝΤΕΡΑ,ΤΕΛΙΚΑ ΠΟΣΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΧΩΡΑΕΙ ΑΥΤΗ Η ΧΩΡΑ? ΕΛΕΟΣ..

Ανώνυμος είπε...

1. Είναι δικαίωμά τους να τα διαθέσουν ΜΟΝΟ σε Έλληνες (έχουμε καμία υποχρέωση στους λαθραίους;). Άλλωστε τα πληρώνουν από τα χρήματα της κρατικής επιχορήγησης, δηλ. του ελληνικού λαού.

2. Κανείς δεν εμποδίζει τους "προοδευτικούς" να κάνουν κάτι παρόμοιο. Αν θέλουν, ας τα μοιράσουν στους Πακιστανούς και μετά ας ζητήσουν ψήφο από τους Έλληνες. Τολμούν;

Ανώνυμος είπε...

συμφωνω με ολους εκτος απο τον 4:1
που οπως φαινεται μαζι με τον αρθρογραφω ανοικουν στο βαθυ κοκκινο κ δεν ντρεπονται κ λεγονται ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΩ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ
ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ!MILOYN OI 5000000 TOY EΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥοι οποιες συντομα θα αυξηθουν γιατι αυτα που κανει κ ζηταει η χρυση αυγη ποτε κανεις δεν το τολμησε οτι κ να λετε περι ναζισμου κοκκινοσκουφιτσεσ μου μας
αφηνει αδιαφορους τα εργα μιλανε δεν ζηταει η χ.α γαμο ομοφολοφιλων
σας το ευχομαι στα παιδια σας ουτε τζαμια στην ελλαδα ουτε αρση τηνασυλειας των βολεμενων ουτε τα αυτοκινητα που το χοντροβουβαλο δεν μπορει να αποχωριστει κ και και......αιντε απο εκει να παρετε στα σπιτια σας τους σφαγεις των ελληνων!κ εγω δεν ανηκω στη χ.α αλλα αυτη ειναι η αληθεια κ αν σασ ποναει βοηθεια σας

Ανώνυμος είπε...

αρθρογραφο*5οο.οοο *

Ανώνυμος είπε...

Ναι το έκαναν αφού μπήκαν στη βουλή αλλά και αυτό ψηφοθηρία είναι,αφού ξέρουμε όλοι πως αυτή η κυβέρνηση μέχρι Χριστούγεννα θα αντέξει το πάρα πολύ.
Μα είναι δυνατόν να λέμε κάθε έναν που είναι κατά της Χρυσής Αυγής αναρχοκατι;Δηλαδή όταν έλεγαν αυτοί όσους δήλωναν πατριώτες εθνικιστές και ακροδεξιούς σας άρεσε;Δεν πρέπει να φτάσουμε στο άλλο άκρο!Επειδή σκεφτόμαστε ελληνικά δεν πρέπει να γίνουμε και ρατσιστές ή μισάνθρωποι!
Έχουμε σε αυτή τη χώρα και άλλους ανθρώπους(περίπου 1 εκατομμύριο νόμιμους και 1,5-2 εκατομμύρια παράνομους που πρέπει να φύγουν).Τονίζω το νόμιμους,γιατί μπορεί να λέτε πως στην αρχή ήταν παράνομοι όμως νομιμοποιήθηκαν κανονικά και με το νόμο,σύμφωνα με την προβλεπόμενη διαδικασία(άλλωστε όταν ανοίγεις τα σύνορα σου και αφήνεις να μπει όποιος θέλει ποιος φταίει,εσύ ή αυτός που μπαίνει;)
Αν είμαστε Έλληνες δεν πρέπει να ψηφίζουμε Χρυσή αυγή διότι δεν είναι καν εθνικιστές.Προδότες είναι,και το αποδεικνύουν με την δράση τους ως απεργοσπάστες ή σε πορείες.
Δεν είμαι αριστεροαναρχοκουμούνι,Έλληνας είμαι αλλά πιστεύω στον ανθρωπισμό.

Ανώνυμος είπε...

Σας χαλάει τόσο πολύ (την μανέστρα) σε εσάς τους άπλυτους "αριστεριστές" και πάντα "φιλεύσπλαχνους" για τα δωρεάν τρόφιμα που δίνει η Χ.Α στους Έλληνες;

Γιατί στενοχωριέστε, αφού εσείς βοηθήσατε στην Υπατία.. (τα κακόμοιρα τα αλλοδαπά).. μέχρι και τσάι τους προσφέρατε.. για να μην τα απελάσουν..
Το ξεχάσατε ρε "ανθρωπιστές"..

και τώρα καίγεστε επειδή βοηθάνε τους Έλληνες;;;

Αλήθεια πουλάκια μου;;;;

ΞΥΔAKI (με τσάι) τώρα λοιπόν..

Ανώνυμος είπε...

Το blog του antintp ήταν εξαρχής ενάντια στη Χρυση Αυγη.Δε μας εκπλήσει λοιπόν το γεγονός οτι ακόμα και ένα έργο που γίνεται επιτέλους μόνο για Έλληνες τους βρίσκει αντίθετους!Ποια λοιπόν η διαφορά του με blog σαν το indymedia και άλλα αριστερά blog?

Υ.Γ.:Σας έχω ξαναστείλει (κυρίως επικριτικα) και δε δημοσιεύσατε τα σχολιά μου!Δε περιμένω να το αναρτήσετε!Μου αρκεί που το διαβάζετε εσείς!Αρχίζουμε και ξυπνάμε!

Ανώνυμος είπε...

δε μπορω να καταλαβω γιατι συνεχιζετε να δημοσιευετε αρθρα εναντιων της ΧΑ που ειναι η μονη που κανει σωστες δουλειες κ την υποστηριζει μεγαλο ποσοστο των ελληνων.λαβετε υποψιν σας κ τα σχολια που σας κανουν οι αναγνωστες

Ανώνυμος είπε...

Όλους εσάς που λέτε ότι η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ κάνει ότι κάνει για ψηφοθηρικούς λόγους, έχω να σας θυμίσω ότι ο ίδιος ο Ν.Γ.Μιχαλολιάκος ΣΕ ΟΛΕΣ τις προεκλογικές του ομιλίες έλεγε και φώναζε πως δεν τον ενδιαφέρουν οι ψήφοι! Δεν θέλει κανέναν να τον ψηφίσει αν αυτός νοιάζεται μόνο για προσωπικό όφελος! Δεν τον ενδιέφεραν και δεν τον ενδιαφέρουν τα ποσοστά των ψηφουλάκων που ΌΛΟΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΑΡΧΗΓΟΙ ΚΟΜΜΑΤΩΝ ζητιάνευαν ελεϊνά σε όλη την προεκλογική περίοδο. Το μόνο ενδιαφέρον και συνάμα ο μοναδικός σκοπός της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ήταν είναι και θα είναι η απελευθέρωση της Ελλάδος και η διαφύλαξη της αξιοπρέπειας και της τιμής του Έλληνα!
Κι όσο για τους ανθρωπιστές.. έχω να πω ένα: όταν θα δείτε μια γιαγιά να πεινάει και το βράδυ να μπαίνουν στο σπίτι της, να τη βιάζουν και να την κλέβουν, πείτε ότι "οι κακόμοιροι οικονομικοί μετανάστες είχαν ανάγκη.."

Ανώνυμος είπε...

mia erotisi pros tous ypostiriktes tis xa
poia i gnomi sas gia melh sas pou tin peftoun se ellines sinanthropous mas pou den einai oute aristeroi oute anarxikoi oute tipota apla kanontas face control kopanane anthropous pou tixainei na exoun makria mallia gia paradeigma xoris na anoikoun kapou,
doste apantisi na mporei na ginei kouventa

Ανώνυμος είπε...

Γέμησε το διαδίκτυο με δήθεν μη χρυσαυγίτες που επικροτούν την μεγάλη "πατριωτική" οργάνωση. Ψήνομαι και εγώ να δουλέψω σε αυτό το πανηγύρι ελεύθερης έκφρασης! Πόσα παίρνετε?

Υ.Γ. Δεν έχετε καμία σχέση με τα ιδανικά του έθνους που ανέκαθεν ήταν ο εκπολιτισμός των βαρβάρων και όχι οι σφαγές. Βρωμίζεται την φυλή μόνο που υπάρχεται ανθρωπάρια της Γοτθικής νοοτροπίας.

Ανώνυμος είπε...

Ενα κομμα το οποιο για χρονια το στηριζε το 0,κατι των Ελληνων,του οποιου ο γ.γ.εχει γραψει κειμενα που εξυμνουν τον χιτλερ,που υπαρχουν φωτογραφιες με μελη του να φορανε ναζιστικες μπλουζες,με μελη στα οποια εκκρεμουν δικες για κακουργοδικηματα,με μελη εκ των οποιων μεγαλο μερος δεν ξερει να συνταξει μια προταση,με ιδεες οι οποιες ειναι εναντια στα ισα ανθρωπινα δικαιωματα,και η λιστα ειναι ατελειωτη,ερχεται τωρα να μας το παιξει πατριωτικο και να περναει τις γιαγιαδες απεναντι κ.α για να μαζευει ψηφους.Ξερουν τι κανουν,δινουν τωρα στο λαο για να τα παρουν δεκαπλα οταν θα εχουν εξουσια.Οσοι δεν στηριζουν την χ.α ειναι αριστεροι,κομμουνια κ προδοτες.Για τετοιο επιπεδο μιλαμε.Αλλα δεν φταινε αυτοι,φταει η μεριδα των Ελληνων που δεν εχει παιδεια κ νομιζει οτι η σωτηρια θα ερθει απο ανθρωπους που δεν σεβονται την ανθρωπινη υπαρξη η που νομιζει οτι εχει ανωτερο αιμα.
Ηθελα να ηξερα που ησαταν τοσα χρονια,ησασταν τοσο δειλοι που κρυβοσασταν πισω απο αλλα κομματα που τωρα κραζεται η ντρεποσασταν κ καλα κανατε να λετε τις αποψεις σας ελευθερα.Τωρα που μαζευτηκαν κ αλλα προβατα μπηκατε κ σεις στο κοπαδι.

Ανώνυμος είπε...

Σιγουρα σ αυτο το σαιτ το προβλημα σας δεν ειναι οτι η χρυση αυγη ταιζει τους ελληνες αλλα οτι υπαρχει η χρυση αυγη.Ειναι ή δεν ειναι ανθελληνικο να κατηγορειτε καποιον που προσφερει βοηθεια σε ελληνες στην ελλαδα ; Mηπως πρεπει να φτασουμε το επιπεδο μας μ αυτο των τριτοκοσμικων χωρων για να ειμαστε "φιλανθρωποι"της αρεσκειας σας ; Tραβατε στους τραπεζιτες να βρειτε ρατσιστες και αυγοφιδα.Μπραβο στη χρυση αυγη.

Ανώνυμος είπε...

υπάρχουν και αρχίδια καλαβρέζικα για όσους δεν γουστάρουν το μπακάλικο,όπως εσύ μαλακισμένο νούμερο.

Ανώνυμος είπε...

Αν δεν σας αρέσει το σαϊτ μπορείτε να μην ξαναμπείτε. Μήπως να υποκλιθούμε στις Γότθικες νοοτροπίες? Συγνώμη που ακόμα μπορούμε να γράφουμε ότι θέλουμε ελπίζω ο Χιτλερ-Μιχαλολιάκος να μας εξοντώσει σε κάποιο κλίβανο απολίτιστοι, ντροπή του έθνους.

Ανώνυμος είπε...

Ανώνυμος 6 Ιουλίου 2012 7:17 μ.μ.

τι σε νοιαζει και μας κοπανας συνεχεια τον χιτλερ τους φουρνους κλπ .....ΕΒΡΑΙΟΣ ΕΙΣΑΙ Η ΕΛΛΗΝΑΣ?

Ανώνυμος είπε...

Διάβασε και το 6:57 μ.μ. και θα καταλάβεις... ελπίζω. Αν σου έχει αφήσει το κόμμα σου περιθώρια σκέψης κάτι για το οποίο αμφιβάλλω. Α ξέχασα δεν είσαι Χ. Α. ένας "σκεπτόμενος" 'Ελληνας είσαι! Ένας σκεπτόμενος Έλληνας που διαβάλλει τον πατριωτισμό των άλλων γιατί ο δικός του ο γερμανοτσολιαδισμός είναι καλύτερος. Λυπάμαι γιατί νέοι σα και εσένα χαραμίζουν τη ζωή και τη σκέψη τους. Κοίτα μη ξυπνήσεις από λίθαργο στον οποίο βρίσκεσαι σε λυπάμαι.

Υ.Γ. Επειδή θα το πεις σας ξέρω καλά τι ύπουλα όντα είστε ούτε αναρχικός είμαι ούτε κομμούνι. Συχένομαι την απολυταρχία και το φασισμό και ναι είμαι Έλληνας ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ.

giotisa4 είπε...

ΤΟ 2009 ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ,ΤΟ 70%ΤΩΝ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ ΚΟΙΝΟΝΙΚΟΥ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΤΑ ΕΙΧΑΝ ΑΛΒΑΝΟΙ,ΚΑΙ ΤΑ ΠΟΥΛΟΥΣΑΝ 100ε,Η ΚΑΝΑΝ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΑΥΤΟΙ!!!!!!ΔΩΣΤΕ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΤΑ ΤΡΟΦΙΜΑ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΚΑΙ ΑΣΤΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΝΑ ΣΒΗΝΕΙ!!!!ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΙΟΨΗΦΙΑ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΜΕ ΤΑ ΜΥΑΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΙΘΕΝ ΕΥΑΙΣΘΙΣΙΑ ΠΟΥ ΚΟΥΒΑΛΑΤΕ!!!!

Ανώνυμος είπε...

Χρυσαυγίτες είστε Ούνοι όχι 'Ελληνες,ειστε η ντροπή του έθνους,βρωμόσκυλα,βάρβαροι,απολίτιστοι,ούγκανοι,ανιστόρητοι,προδότες του έθνους,γερμανοτσολιάδες.Να πάτε στη Γερμανία ρε βρωμερά σκουλήκια,εκεί να γίνετε υπάλληλοι του Σόιμπλε και της Μέρκελ.ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΑΔΑ

Ανώνυμος είπε...

Το άρθρο ειναι καλογραμμενο εύστοχο και περιεκτικό δεν έχω να προσθέσω τίποτα. Οφείλουμε όμως όλοι είτε διαφωνούμε είτε συμφωνούμε να αναγνωρίσουμε δικαίωμα της ΧΑ να διαθέτει τα προϊόντα της σε οποίους θέλει. ΥΓ. Με την Τραπεζα αίματος της ΧΑ διαφωνώ κάθετα το αίμα ειναι εντελώς διαφορετική υπόθεση απ´ τα τρόφιμα.

*Ειναι υποχρέωση της δημοκρατίας να ανέχεται ακόμη και αυτούς που θέλουν να τη βιάσουν αλλιώς παύει να ειναι δημοκρατία!

Ανώνυμος είπε...

Εδω ο κοσμος καιγεται και τα μ@@νια χτενιζονται.

Ανώνυμος είπε...

Καλά θα κάνεις φίλε αντ-ντπ να μάθεις να σέβεσαι την ψήφο των Ελλήνων.Μπορεί να έχεις αυτό το μπλόκ,αλλά αυτό δεν σου δίνει το δικαίωμα να βρίζεις ένα μεγάλο κομμάτι του Ελληνικού λαού και το κόμμα που τον εκπροσωπεί. Είσαι πολύ μικρός ακόμα για να κάνεις σύγκριση
με το σοσιαλιστικό κόμμα της Γερμανίας,το κόμμα της Χρυσής Αυγής.
Τι μπορεί να γνωρίζεις εσύ που κάνεις και τον πατριώτη τάχα μου,από Εθνικισμό, γνήσιο Πατριωτισμό και Εθνική υπερηφάνεια,αφού ο αφαλός σου στέγνωσε μέσα στην υποταγή του μεσαίωνα της δήθεν Δημοκρατίας, του ξεπουλήματος των πάντων,της διάλυσης κάθε κοινωνικού ιστού και ηθικού φραγμού; Εσένα το μόνο που σου έμαθαν ότι η ελευθερία βρίσκεται στην κεφάλα του Σβορώνου στο πολυτεχνείο,και στις γιάφκες-άσυλα,των Πανεπιστημίων. Φιλαράκο αν δεν ίδρωσε ο κώλος σου και δεν έβγαλαν τα χέρια σου φλύκταινες από την δουλειά για 120 δραχμές,δεν έμαθες το μεγαλείο της πραγματικής Ελληνικής ιστορίας και τα επαίσχυντα εγκλήματα των Κουμουνιστοσυμοριτών εις βάρος αυτού του λαού,τα οποία ακόμη συνεχίζονται με τις ευλογίες των Ρότσιλντ-Ροκφέλερ,αν δεν υπηρέτησες στις εσχατιές της Πατρίδος επί τριετία,χωρίς τα χαρντζηλίκι του μπαμπά σου,αν δεν έφαγες στο πεζοδρόμιο με σκατοχούλιαρο για να βγάλεις ένα μεροκάματο,βγάλε το σκασμό και σεβάσου εμάς που ακόμα και τώρα θα πάμε στην πρώτη γραμμή για να υπερασπιστούμε τα ιδανικά με τα οποία μεγαλώσαμε,ενώ εσύ θα κρύβεσαι τρέμοντας.
Τώρα απόλαυσε τον αργό θάνατο των συμπατριωτών σου, από τους αλήτες προδότες της Ελλάδος τους οποίους ψήφισες και να μην μιλάς για χιτλερισμό και νεοναζί,γιατί αυτούς ψήφισες έστω και αν ακόμα δεν το έχεις καταλάβει.
Άλλη φορά να βουτάς την γλώσσα σου στον εγκέφαλό σου πρίν καταφερθείς κατά των Ελλήνων της Χ.Α.

Ανώνυμος είπε...

Το αυγό του φιδιού είναι εδώ και εκκολαύθηκε.Δεν σας ξέρω διαβάζω τα σχόλια σας όμως.Που το βρίκατε τόσο μίσος για την ανθρώπινη ζωή Νοιώθω την φαρμακερή φιδισια σας ανάσα και με πιάνει ρίγος .Αυτή είναι η εικόνα σας Η ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΣΕ ΟΛΟ ΤΗΣ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ είστε αξιοθρήνητα ανθρωποειδή με καμμένο μυαλό. ποιοί είσαστε? Ξερουμε πολύ καλά.Είστε αυτοί χάραξαν τη σβάστικα στο μέτωπο της μαθήτριας.
-Δεν ξεχνάμε τον πρώην υπαρχηγό των Ναζί της Χρυσής Αυγής, Περίανδρο (κατά κόσμο Αντώνη Ανδρουτσόπουλο),
καταδικασμένο σε δωδεκαετή ποινή φυλάκισης γιατί επιχείρησε να δολοφονήσει τον φοιτητή Δ. Κουσούρη το ’98. -Δεν ξεχνάμε τον Ρήγα, μέλος της ΚΕ της Χρυσής Αυγής, που βρίσκεται από τις 20/4 προφυλακισμένος για την δολοφονία δύο συνανθρώπων μας στις 26/2/2009. -Δεν ξεχνάμε τον εκπαιδευτικό και στέλεχος της
Χρυσής Αυγής, Γιώργο Πετράκη που κατηγορείται για ασέλγεια και βιασμό ανηλίκων.
-Δεν ξεχνάμε τον 45χρονο δημοτικό υπάλληλο της βορειοανατολικής Αττικής ο οποίος δήλωσε ότι είναι
μέλος της Χρυσής Αυγής και ο οποίος μαζί με άλλους βίασε σαν κτήνος 15χρονη Αλβανίδα μαθήτρια και συνελήφθη.
-Δεν ξεχνάμε την Σκορδέλη, υποψήφια βουλευτή Α΄
Αθηνών της Χρυσής αυγής που κατηγορείται μαζί με
άλλους δύο για μαχαιρώματα μεταναστών.
-Δεν ξεχνάμε τον βουλευτή και εκπρόσωπο τύπου της Χρυσής Αυγής Κασιδιάρη που είναι υπόδικος για συνδρομή σε ληστεία, απρόκλητη επικίνδυνη σωματική βλάβη,
παράνομη οπλοφορία και οπλοχρησία.
-Δεν ξεχνάμε τον βουλευτή Κωνσταντίνο Μπαρμπαρούση
(Καραϊσκάκη) του Ηλία - πρώην ιδιοκτήτη νυχτερινού
κέντρου με αλλοδαπές γυναίκες στην Μπαμπίνη Ξηρομέρου
και εγγονό του περίφημου γερμανοτσολιά και εκβιαστή-δολοφόνου
Κωνσταντίνου Μπαρμπαρούση.
Έτσι, μοιάζει με ανέκδοτο το αντιμνημονιακό μένος
της Χρυσής Αυγής, ο αντισυστημικός της λόγος είναι παγίδα. Γιατί ποτέ δεν θα στραφούν κατά των πραγματικών υπαιτίων της δυστυχίας μας, ποτέ δεν θα ενδιαφερθούν για τα πραγματικά μας προβλήματα
(χαράτσια, φορολογία, ανεργία, υποβάθμιση περιβάλλοντος,
καταστροφή δομών παιδείας, πρόνοιας και υγείας, αντεργατική
νομοθεσία, μειώσεις μισθών και συντάξεων, τοκογλυφία
τραπεζών, πληθωρισμό, νοθεία στα τρόφιμα).
O ναζισμός της Χρυσής Αυγής δεν χωράει πλέον ούτε υποβάθμιση, ούτε επιπολαιότητα. Η απάντηση θα δοθεί
. Ας αφήσουμε στην άκρη τα όποια ξενοφοβικά σύνδρομα, ας δούμε με νηφαλιότητα ποιοι είναι οι κύριοι υπεύθυνοι της κρίσης. Ποιοί είναι υπεύθυνοι για την ανεργία,
την εξαθλίωση, την ανασφάλεια, την εγκληματικότητα,
την κατάρρευση του κράτους πρόνοιας. Η ζούγκλα της Χρυσής Αυγής δεν μπορεί να είναι λύση. Γιατί μετά από τον μετανάστη θα έρθει η δική σου σειρά, όπως συνέβη στη Γερμανία του Χίτλερ.

Ανώνυμος είπε...

ΑΝΩΝΥΜΕ 6:55 ΜΑΘΕ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΑ!!!!

ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ "ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ" ΕΔΩ ΜΕΣΑ...

ΟΤΑΝ ΜΟΙΡΑΖΕΙ ΤΡΟΦΙΜΑ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΠΡΟΣΒΑΛΕΙ; ΚΑΤ'ΕΣΑΣ ΝΑΙ...
ΟΤΑΝ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΔΙΩΧΝΕΙ ΛΑΘΡΑΙΟΥΣ ΠΡΟΣΒΑΛΕΙ; ΚΑΤ'ΕΣΑΣ ΝΑΙ..
ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΑΣ ΠΡΟΣΒΑΛΕΙ ΤΕΛΙΚΑ;;;

Η ΠΟΥΤΣΑ ΠΟΥ ΤΡΩΤΕ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΜΑΥΡΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΣΑΣ;;;;

ΣΥΝΕΛΘΕΤΕ..
ΝΑΝΙ ΝΑΝΙ, ΝΑΤΟ ΤΟ ΧΑΤΖΑΡΙ ΦΤΑΝΕΙ...

ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΘΑ ΜΠΕΙ ΣΤΟ ΚΩΛΟ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΤΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ.....

ΤΗΝ ΕΥΓΕΝΙΚΗ ΜΟΥ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΛΛΗΝΟΠΟΥΛΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ΣΤΗ ΚΑΡΔΙΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΤΟ ΚΩΛΟ ΤΟΥΣ ΟΠΩΣ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΑΝΕ!!

Υ.Γ. ΤΕΤΟΙΑ ΑΡΘΡΑ ΦΙΛΟΙ ΤΗΣ ΑΝΤΙ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΜΟΥ ΑΡΕΣΟΥΝ... ΜΕ ΚΑΝΟΥΝ ΠΙΟ...."ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΤΗ"

ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟ ΡΑΤΣΙΣΜΟ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΛΟΙΠΟΝ!!!!

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΩΡΑ....

ΕΛΛΑΣ-ΘΡΗΣΚΕΙΑ-ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ!!!

Ανώνυμος είπε...

Βλέπει κανείς κάτι ρεμάλια της κοινωνίας όπως ο 3.49 ή ο 4.14 που δεν ξέρουν ούτε ορθογραφία να προσπαθοούν με άναρθρες κραυγές να αρθρώσουν λόγο.Ρε παράσιτα μάθετε πρώτα ορθογραφία και μετά ελάτε να μας πείτε ποιος είναι Ελληνας και ποιος δεν είναι.Ο φίλος 11.51 είναι απολύτως σωστός.Η απάντηση θα δοθεί...

Ανώνυμος είπε...

Σιγά ρε 12:45 !!!! Μάζεψε το στόμα σου λίγο! Αυτο είναι το επίπεδο της Χρυσής Αυγής;;;
Να την χαίρεστε!!!!!

Ανώνυμος είπε...

1.02 και 12.53
Ειμαστε και εμείς συνυπεύθυνοι για το κατρακύλισμα της κοινωνίας μας σε αυτό το βούρκο,τα βλέπαμε τα προσπερνάγαμε και γυρίζαμε αλλού το κεφάλι Χαμένοι στην αυταρέσκεια μας.Να τα αποτελέσματα τάγματα εφόδου,νεόκοποι Γερμανοτσολιάδες, κακοποιοί ,κατακάθια της κοινωνίας και δυστυχώς μας λειπει το πολιτικό υποκείμενο για να βγούμε από αυτό τον βούρκο.Αν ο λαός αποφασίσει να κάνει ενα βήμα μπροστά για να δώσει λύση με τον παραδοσιακό τρόπο που αυτός πολύ καλά ξέρει αυτά τα σκουπίδια θα διαλυθούν θα εξαυλωθούν γιατί δεν είναι τίποτα περισσότερο απο θρασίμια και για του λόγου το αληθές χτες βράδυ τάκαναν απάνω τους και κρυφτηκαν πισω απο τους πραιτωριανούς φίλους τους.Το μόνο που μπορούν είναι να χτυπουν κανα φουκαρά πεινασμένο αλλοδαπό.

Ανώνυμος είπε...

Η Χρυσή Αυγή πράγματι είναι το αυγό του φιφιού. Το ΚΚΕ, το ΣΥΡΙΖΑ, η ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ τι είναι; Οι Ρεπουσοκουβέληδες; Είναι τα φίδια τα ίδια. Και μάλιστα οχιές. Πότε τάισαν αυτοί ρε Έλληνες; Μόνο τους ξεζούμιζαν. Πότε θυμηθήκατε το ΚΚΕ να βοηθά άπορους; ΠΟΤΕ. Παρα μόνο έκανε ότι μπορούσε για να κλείνουν τα εργοστάσια με παράλογες απεργίες. Πότε κατοχυρώθηκαν ρε εργατικά δικαιώματα; ΕΠΙ ΜΕΤΑΞΑ! Τσούζει αλλά είναι η αλήθεια. Μπράβο στη ΧΑ ακόμα και αν το κάνει για τα ψηφαλάκια.

Ανώνυμος είπε...

Για να τα ξεκαθαρίσουμε το πρόβλημα δεν ειναι με την Ελληνική και Εθνική ιδεολογία της ΧΑ(στο βαθμό που αυτη υπάρχει) αλλα με την εγκληματική (που χαράζει τη σβαρστιγκα στο μέτωπο μαθήτριας το 1992) και τη ναζιστική !!

ΥΓ πριν κάποιο βιαστούν να πουν : ΌΧΙ ΡΕ ΕΙΣΑΙ ΣΗΚΩΦΑΝΤΗΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑΖΙ ΛΕΣ ΨΈΜΑΤΑ !!!

Ας διαβάσουν τον παρακάτω σύνδεσμο αν φυσικα ξέρουν Ελληνικά

http://xa-watch.blogspot.gr/2012_03_01_archive.html

Ανώνυμος είπε...

ακου φιλε, ειτε μας αρεσει ειτε οχι υπαρχουν ελληνικες οικογενειες που δεν μπορουν να θρεψουν τα παιδια τους. γιατι τοση πρεμουρα με την κινηση αυτη? επειδη ειναι απο το συγκεκριμενο πολιτικο χωρο? οταν λοιπον οι ''ανθρωπιστες'' και ''φιλανθρωποι'' αριστεροι και δεξιοι κανουν μια αναλογη κινηση για δωρεαν φαγητο τοτε το ξανασυζηταμε, ως τοτε ομως δεν εχουμε δικαιωμα κριτικης για το που θα παει ο οικογενειαρχης να εξασφαλισει τα τροφιμα των παιδιων του οκ?

Τασος

Ανώνυμος είπε...

@Αγαπητέ Τάσο

Καλα κάνουν και βοηθάνε Ελληνικές οικογένειες και καλα θα κάνουν με τη σειρα του και αυτές που δέχονται τη βοήθεια να τους ψηφίσουν απο ηθική υποχρέωση.

Οι υπόλοιποι όμως μην τρώμε τον παπά γιατι και οι αναρχικοι βοηθάνε ξένες αλλα και Ελληνικές οικογένειες μήπως να πούμε μπράβο και σ´ αυτούς ;;; Εγω προσωπικα δεν έχω πρόβλημα κρίνοντας καθαρά τις φιλανθρωπικές πράξεις και όχι τις ακραίες ιδεολογίες που και οι δυο εκφράζουν λέω μπράβο και στους δυο εσυ συμφωνείς ;;;