Σάββατο 7 Ιουλίου 2012

Και τα ΟΝΕΙΡΑ σας για επαναδιαπραγμάτευση τα πήρε ο βοριάς…


του Στρατή Μαζίδη
Αυτό ήταν. Η επαναδιαπραγμάτευση τελείωσε πριν καν ξεκινήσει. Δεν πρόλαβε ο διαιτητής να σφυρίξει την έναρξη του αγώνα, η ομάδα έφαγε γκολ από τα αποδυτήρια και η σεμνή τελετή ολοκληρώθηκε. του Στρατή Μαζίδη Ενώ προτού καλά καλά μπει ως αλλαγή ο νέος ...
ΥΠ.ΟΙΚ. του διαμήνυσαν τι καλά που θα περάσει στο eurogroup της Δευτέρας. Ο ίδιος μάλιστα το επιβεβαίωσε χαρούμενος δηλώνοντας στους Financial Times: ”Δεν μπορούμε να ζητήσουμε τίποτα από τους πιστωτές μας αν δεν επαναφέρουμε το πρόγραμμα (μνημονιακό) στη σωστή του πορεία” και βάζοντας ένα όμορφο τέλος στο απατηλό προεκλογικό παραμύθι της επαναδιαπραγμάτευσης. Ο κος Στουρνάρας όμως συνέχισε τις επιτυχημένες του ατάκες λέγοντας πχ ότι το τουνέλ είναι μακρύ αλλά βλέπει φως στο βάθος. Χαίρω πολύ κε Στουρνάρα αλλά κι ένα στουρνάρι σαν εμένα αν το πετάξεις σε ένα βαθύ πηγάδι θα δει φως στο βάθος, το πως θα βγει από τον πάτο είναι το πρόβλημά του. Τι κι αν ο Αντώνης Σαμαράς ζητούσε τη δύναμη ενός έθνους στις 6 Μαΐου για να παλέψει; Και ποιος είναι, ο Κουταλιανός; Τι κι αν μας έθεσε τρομακτικά διλήμματα; Τι θα συμβεί με το μείγμα της πολιτικής που γίνεται εκρηκτικότερο; Τι θα κάνουμε με το μεγαλύτερο λάθος που έρχεται όταν δε συναινούσαμε στο αρχικό; Τώρα έχει κάτι να μας πει; Αλλά δε χρειάζεται, ο ΥΠ.ΟΙΚ. έκανε τον ενταφιασμό της επαναδιαπραγμάτευσης. Τουλάχιστον όπως ορισμένοι την εννοούσαν ή έλεγαν πως την εννοούσαν και όπως κάποιοι άλλοι παραμυθιάστηκαν και ήλπιζαν. Διότι επαναδιαπραγμάτευση πχ ζητά κι η Τρόικα με επιπλέον μέτρα ή κος Ράιχενμπαχ υποστηρίζοντας πως οι μισθοί πρέπει να μειωθούν κι άλλο. Αχχχ επαναδιαπραγμάτευση…Και τα όνειρά τους για σένα τα πήρε ο βοριάς!



freepen.gr

1 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

TO FWS STO TUNNEL POU VLEPEI " TO STOURNARI" DEN EINAI FWS APALAGIS KAI ELAFRINSEIS ,DYSTIXOS EINAI TRAINO POU ERXETAI ME 1000. VOITHIA MAS ME AFTOUS POU EKLEKSAME.