Τρίτη 31 Ιουλίου 2012

ΟΙ ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΑΝ.ΜΕΣΟΓΕΙΟ!!!!


«Χθες ήταν εδώ ο πάτερ. Καθώς προχωρούσαμε με το αμάξι γυρνάει ξαφνικά, με κοιτάζει και μου λέει “αυτό είναι το χιλιάρμενο που μαζεύεται στην Ανατολική Μεσόγειο!”. Έμεινα! Πήρα τηλέφωνο να σου το πω γιατί αν θυμάσαι από παλιότερα θεωρούσα ότι η Άσπρη Θάλασσα που αναφέρει ο Πατροκοσμάς είναι η Μεσόγειος…Θα σου στείλω email…».
Ο πάτερ λίγες ημέρες πριν είχε γυρίσει από το Άγιον Όρος όπου ...
έχει στενούς δεσμούς με κορυφαία ασκητική φυσιογνωμία του Αγίου Όρους…
Το email του Σ.:
«Στη Μεσόγειο θάλασσα έχουν μαζευτεί αυτή τη στιγμή αρκετά πλοία με τα όποια συμφέροντα διαφόρων κρατών.
Μάλιστα αυτά τα πλοία έχουν μαζευτεί σε μια φαινομενικά ειρηνική περίοδο αφού δεν υπάρχει ενεργό μέτωπο στην περιοχή με την έννοια των επιχειρήσεων. Ο Πατροκοσμάς έχει αναφέρει στην προφητεία 17 και 18 τα εξής:
17. “Όταν θα ιδείτε το χιλιάρμενο στην Άσπρη Θάλασσα, τότε θάρθη”.
18. “Όταν θα ιδείτε το χιλιάρμενο στα ελληνικά νερά, τότε θάρθη”.
http://www.pigizois.net/kiriakodromio/augoustinos/profiteies_kosma_aitoloy.htm
Βλέπουμε ότι αναφέρει τα ίδια λόγια με διαφορετική ονομασία στη θάλασσα σε κάθε μια από αυτές τις δύο.
Αν κάνουμε μια μικρή έρευνα στο ίντερνετ για την ονομασία της Μεσογείου Θάλασσας θα βρούμε τα εξής:
Παρά το πλήθος των παράκτιων λαών εκ των οποίων αναπτύχθηκαν με τη σειρά τους διάφοροι αρχαίοι πολιτισμοί πρώτα εκ του Αιγαίου και της ανατολικής λεκάνης και μέχρι της δυτικής που εξαπλώθηκαν στη συνέχεια με ενδιάμεσες αποικίες περιέργως δεν είχε εξ αρχής και επί αιώνες ιδιαίτερο όνομα.
Ο Ηρόδοτος π.χ. χρησιμοποιεί επί μέρους ονόματα θαλασσών και κολπώσεών της αντί ως ενιαίου συνόλου (Α 163).
Άλλοι δε αρχαίοι Έλληνες αναφέρονται σε αυτήν περιφραστικά δηλ.ως “εντός των Ηράκλειων Στηλών θάλασσα”, όπως π.χ.
ο Στράβων την ονομάζει: «η εντός και καθ΄ ημάς λεγόμενη θάλασσα»,
Αυτόν τον προσδιορισμό που πιστά μιμήθηκαν αργότερα και οι Ρωμαίοι και την μετέφρασαν σε «mare nostrum» (= ημέτερη θάλασσα).
Ο Διόδωρος την ονομάζει θάλασσα έναντι εκείνου του ωκεανού.
Το αυτό και ο Πολύβιος ενώ
άλλοι Ρωμαίοι χρησιμοποιούν τον όρο «mare internum» ή «mare insentinum» (= εσωτερική θάλασσα) καθώς και «Μare magnum» (= Μεγίστη θάλασσα).
Όμως η ιστορική πατρότητα του όρου «Μεσόγειος θάλασσα» ανήκει στους Λατίνους και μάλιστα περί τα μέσα του 3ου αιώνα που πρώτος ο Σολίνος τη ονομάζει χαρακτηριστικά «Mare Mediterraneum» ως μεταξύ δύο ηπείρων θάλασσα, καθιστάμενος ιστορικός ανάδοχος του ονόματος αυτής.
Ο 16ος και 17ος αιώνας βρίσκει τη θάλασσα αυτή να ονομάζεται: Λευκή θάλασσα, ή θάλασσα των Ελλήνων (έτσι την ονόμαζαν και οι Τούρκοι σε αντιδιαστολή με το Αιγαίο και τη Μαύρη θάλασσα).
Η πατρότητα του ελληνικού όρου «Μεσόγειος» οφείλεται στον γεωγράφο – επίσκοπο Αθηνών Μελέτιο (Γεωγραφία παλαιά και Νέα , Α 80 – 1707) με τον επιπρόσθετο χαρακτηρισμό ως «δεύτερο κόλπο του ωκεανού» εννοώντας πρώτο τον Βισκαϊκό.
Πηγή : http://el.wikipedia.org/wiki/%CE%9C%CE%B5%CF%83%CF%8C%CE%B3%CE%B5%CE%B9%CE%BF%CF%82_%CE%98%CE%AC%CE%BB%CE%B1%CF%83%CF%83%CE%B1
Αν αναλογιστούμε τα συμφέροντα των κρατών που έχουν στόλους στη περιοχή σε ειρηνική περίοδο, τον πλούτο που υπόσχεται να δώσει η περιοχή σε όποιον έχει το πάνω χέρι, τους δύο εν δυνάμει πολέμους (Ιράν, Συρία), την προφητεία πάλι του πατροκοσμά που μιλάει για πιάσιμο του πολέμου από κάτω, τις υπόλοιπες προφητείες με τον “πολύ παρά” και τους “δυσβάστακτους φόρους” που ήρθαν και έρχονται τώρα στη χώρα μας και δένουν χρονικά με το παγκόσμιο κατέβασμα στη Μεσόγειο, τις προειδοποιήσεις πλέον σε καθημερινή βάση των γεροντάδων μας για πείνα και πόλεμο, τότε ας βγάλει ο καθένας από εμάς τα δικά του συμπεράσματα.
Καλό αγώνα σε όλους/ες.»
Αναλογιζόμενοι τον καιρό που έζησε ο Πατροκοσμάς ας βγάλει ο καθένας τα δικά του συμπεράσματα.
Το θέμα, ούτως ή άλλως, είναι να είμαστε πνευματικά έτοιμοι κάθε στιγμή αφού «με δυσκολία θα έρθει»…
Θα το αναφέρω μία ακόμη φορά :
όσοι ασχολούνται με τις προφητείες και δεν έχουν ενεργή πνευματική ζωή μοιάζουν με τον παίκτη που μένει απροπόνητος προσπαθώντας να μάθει πότε θα αγωνιστεί…
«Ορθόδοξους ρεπόρτερς» τους χαρακτηρίζει εύστοχα ο προαναφερθείς πνευματικός αδελφός…
Σχετικό:
Γέροντας Γαβριήλ : «τώρα που μαζεύονται όλα αυτά τα πλοία εκεί στην Συρία…»
ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ : “…όταν αρχίσει το κακό από την Συρία…”
Πηγή
attika nea

12 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΣΤΙΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΜΕΣΟΓΕΙΟ=2018 ΕΝΑΡΞΙΣ Γ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ=2018

Ανώνυμος είπε...

ΦΙΛΕ ΚΑΠΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΛΑΘΟΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΛΕΞΑΡΙΘΜΟΥΣ..
Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΣΤΗΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΜΕΣΟΓΕΙΟ=2016
ΓΛΩΣΣΙΚΩΣ ΟΡΘΟΤΕΡΑ ΓΡΑΦΕΤΑΙ Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΕΙΣ ΤΗΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΜΕΣΟΓΕΙΟΝ= 2081 Η' Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΣΤΗΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΜΕΣΟΓΕΙΟΝ=2066 ..
ΚΑΛΗ Η ΛΕΞΟ/ΑΡΙΘΜΟΛΟΓΙΑ ΑΛΛΑ ΚΑΜΙΑ ΦΟΡΑ ΤΑ ΦΤΙΑΧΝΟΥΜΕ ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΒΡΟΥΜΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΜΕ..
ΚΑΛΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ..

Ανώνυμος είπε...

Η αποκάλυψη δεν γραφει πουθενά τη λέξη "Συρία".
Προσοχή παιδιά γιατί με μια τοσο μεγάλη αστοχία, ένα καλό άρθρο όπως αυτό γίνεται εντελώς αναξόπιστο και μαζί με τα ξερά καίγονται και τα χλωρά.

Ανώνυμος είπε...

Διαβάστε την καινούρια προφητεία στο πενταπόσταγμα.
Καλή μετάνοια.

Ανώνυμος είπε...

-Πρός ανώμαλους ιδουδαιοχριστιανούς καί λοιπούς ηλιθίους:Πατροκοσμά(πράκτορα τού ορθοδόξου πατριαρχείου)
ΔΙΔΑΧΗ Α’
Καὶ ἐγὼ ἀδελφοί μου, ποὺ ἠξιώθην καὶ ἐστάθηκα εἰς αὐτὸν τὸν ἅγιον τόπον τὸν ἀποστολικὸν διὰ τὴν εὐσπλαχνίαν τοῦ Χριστοῦ μας, ἐξέτασα πρῶτον διὰ λόγου σας καὶ ἔμαθα πὼς μὲ τὴν χάριν τοῦ Κυρίου μας Ἰησοῦ Χριστοῦ καὶ Θεοῦ δὲν εἶσθε Ἕλληνες, δὲν εἶσθε ἀσεβεῖς, αἱρετικοί, ἄθεοι, ἀλλ᾿ εἶσθε εὐσεβεῖς ὀρθόδοξοι χριστιανοί, πιστεύετε καὶ εἶσθε βαπτισμένοι εἰς τὸ ὄνομα τοῦ Πατρὸς καὶ τοῦ Υἱοῦ καὶ τοῦ Ἁγίου Πνεύματος, καὶ εἶσθε τέκνα καὶ θυγατέρες τοῦ Χριστοῦ μας.
Ἡμεῖς, χριστιανοί μου, δὲν ἔχομεν ἐδῶ πατρίδα. Διὰ τοῦτο καὶ ὁ Θεὸς μᾶς ἔκαμε μὲ τὸ κεφάλι ὀρθούς, καὶ μᾶς ἔβαλε τὸν νοῦν εἰς τὸ ἐπάνω μέρος, διὰ νὰ στοχαζώμεθα πάντοτε τὴν οὐράνιον βασιλείαν, τὴν ἀληθινὴν πατρίδα μας.

Ανώνυμος είπε...

ΔΙΔΑΧΗ Γ’
Ἡ δουλεία τοῦ Γένους (ήρθε με άνωθεν εντολή)
Τριακόσιους χρόνους μετὰ τὴν Ἀνάστασιν τοῦ Χριστοῦ μᾶς ἔστειλεν ὁ Θεὸς τὸν ἅγιον Κωνσταντῖνον καὶ ἐστερέωσε βασίλειον χριστιανικόν· καὶ τὸ εἶχαν χριστιανοὶ τὸ βασίλειον 1150 χρόνους. Ὕστερον τὸ ἐσήκωσεν ὁ Θεὸς ἀπὸ τοὺς χριστιανοὺς καὶ ἔφερε τὸν Τοῦρκον καὶ τοῦ τὸ ἔδωσε διὰ ἰδικόν μας καλόν, καὶ τὸ ἔχει ὁ Τοῦρκος 320 χρόνους. Καὶ διατὶ ἔφερεν ὁ Θεὸς τὸν Τοῦρκον καὶ δὲν ἔφερεν ἄλλο γένος; Διὰ ἰδικόν μας συμφέρον· διότι τὰ ἄλλα ἔθνη θὰ μᾶς ἔβλαπτον εἰς τὴν πίστιν, ὁ δὲ Τοῦρκος ἄσπρα (χρήμα) ἅμα τοῦ δώσῃς κάμνεις ὅ,τι θέλεις.

Ανώνυμος είπε...

Και να μην ξεχνούμε ότι η Εκκλησία ήταν (και είναι πάντα) στο πλευρό των Τούρκων, αλλά ενάντια στην Ελληνική επανάσταση του 1821. Δεν προτίμησε τις ελληνικές αλλά τις εβραϊκές Γραφές. Απαγόρευσε να δίνουμε ελληνικά ονόματα των προγόνων μας (ευτυχώς ξεπεράστηκε) στα παιδιά μας, και άλλα πολλά που μπορούμε να βρούμε, αν ψάξουμε, παντού αλλά και εδώ .
Μ’ αυτά και μ’ αυτά, αντιλαμβανόμαστε εύκολα γιατί ο Έλληνας έχει ακόμα σκυμμένο το κεφάλι και πως εξακολουθεί ακόμα και σήμερα να είναι, δούλος. Δούλος, όπως ακριβώς τον θέλει η θρησκεία της Αγάπης και του Χριστιανισμού: σκλάβος του κάθε Εβραίου και Εβραιόδουλου. Και θα συνεχίσει να είναι -αν συνεχίσει να βολεύεται στον καναπέ του.
Γι’ αυτό ας μην αναρωτιόμαστε γιατί ο Έλληνας σήμερα, ταπεινώνεται χωρίς να ξεσηκώνεται, γιατί εξυβρίζεται χωρίς να ξεσηκώνεται, γιατί αισθάνεται υπεύθυνος και ένοχος χωρίς να σκέφτεται τους λόγους, γιατί τον κατακλέβουν και δεν θυμώνει, γιατί αφού δεν ακούν τις διαμαρτυρίες του παρόλα αυτά μένει απαθέστατος, γιατί μένει καθοδηγούμενος και όχι καθοδηγητής, γιατί δεν κάνει κάτι να σωθεί αλλά περιμένει κάποιον άλλο να έρθει να τον σώσει;
Ελα ντέ!!!!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Μεροκοί δε γνωρίζουν ούτε τα στοιχειώδη
Έλλην όπως και εθνικός είχαν την έννοια ειδωλολάτρης
(μέχρι εκεί διάβασα από 3 παραπάνω σχόλια μερικοί με 0 γνώσεις αναμασούν ό,τι τους πουν κάποιοι)

Ανώνυμος είπε...

*Μερικοί

Ανώνυμος είπε...

Βρε πρακτόρια του κερατά.
Πέρυσι τον Οκτώβρη με Νοέμβρη πάλι τα ίδια λέγατε για προφητείες, χιλιάρμενα και παπάρια σκορδάτα. Μεταννοείτε, σκύψτε το κεφάλι και γυρίστε τον κώλο, μην αντιστέκεστε και κυρίως μην σκέδτεστε. Εχετε μαζέψει αόριστες προφητείες, από πάτερ Κοσμά μέχρι Παϊσιο και τις αμολάτε.

Εδώ στην Ελλάδα, υπάρχει ένα πρόβλημα όμως. Σκεφτόμαστε. Και το σημαντικότερο...

Αρχόμεθα, Αρχαίων, Ορχεων.

Ανώνυμος είπε...

Βρε πρακτόρια του κερατά.
Πέρυσι τον Οκτώβρη με Νοέμβρη πάλι τα ίδια λέγατε για προφητείες, χιλιάρμενα και παπάρια σκορδάτα. Μεταννοείτε, σκύψτε το κεφάλι και γυρίστε τον κώλο, μην αντιστέκεστε και κυρίως μην σκέφτεστε. Εχετε μαζέψει αόριστες προφητείες, από πάτερ Κοσμά μέχρι Παϊσιο και τις αμολάτε.

Εδώ στην Ελλάδα, υπάρχει ένα πρόβλημα όμως. Σκεφτόμαστε. Και το σημαντικότερο...

Αρχόμεθα, Αρχαίων, Ορχεων.

Ανώνυμος είπε...

exo akousei ma...kes alla san kai sena kanena........