Δευτέρα 2 Ιουλίου 2012

Η ΕΛΑΣ επιχείρησε να συλλάβει τον πρώην υπουργό Γ. Σούρλα μετά από μήνυση του Κ. Βαξεβάνη


sourlas1-400x249Η ...αστυνομική αναζήτηση του πρώην υπουργού Γ. Σούρλα ξεκίνησε μετά από μήνυση του Κώστα Βαξεβάνη για συκοφαντική δυσφήμιση δια του Τύπου, μετά από δηλώσεις του Σούρλα σε εκπομπή του Extra 3 και του www.zougla.gr . Ο Γ. Σούρλας εμφάνιζε τον Κ. Βαξεβάνη να έχει «θάψει» συνέντευξή του για λαθρεμπόριο πετρελαίου εκφράζοντας μάλιστα «τη βεβαιότητά του ότι η συμπεριφορά του δημοσιογράφου σχετίζεται με τους ισχυρούς παράγοντες των λαθρεμπόρων, οι οποίοι επηρεάζουν τα πολιτικά, εκδοτικά και οικονομικά πράγματα της χώρας».

Ο Κώστας Βαξεβάνης κατέθεσε μήνυση, εμφανίζοντας μάλιστα όλα τα ρεπορτάζ της Πανδώρας για το συγκεκριμένο θέμα που εκθέτουν τον πρώην υπουργό και ζήτησε τη σύλληψή του μέσω της αυτόφωρης διαδικασίας αφού τον εμφανίζει ως «σχετιζόμενο με παράγοντες των λαθρεμπόρων».

Η ΕΛΑΣ δεν κατάφερε ωστόσο να βρει και να συλλάβει- όπως επισημαίνει το Κουτί της Πανδώρας- έναν γνωστό, επώνυμο και ως πρόσφατα φρουρούμενο πρώην υπουργό. Ακόμη και όταν δεν υπάρχει η βουλευτική και υπουργική ασυλία, το σύστημα κινείται από κεκτημένη ταχύτητα. Ή μάλλον «μη ταχύτητα»...

1 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

εχεις μπλέξει που βρίσκεται το "Συστημα" εδώ... Ρώτα παλιότερους