Παρασκευή 27 Ιουλίου 2012

ΓΙΑ ΠΙΣΤΗ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ ΔΕΣΜΕΥΤΗΚΕ Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΣΤΟΝ ΜΠΑΡΟΖΟ, ΛΕΕΙ Ο ΣΥΡΙΖΑ


Νέα επίθεση στην κυβέρνηση με αφορμή τη συνάντηση Σαμαρά-Μπαρόζο εξαπολύει ο ΣΥΡΙΖΑ, τονίζοντας ότι ο πρωθυπουργός επανέλαβε στον πρόεδρο της Κομισιόν τη δέσμευση της κυβέρνησης για «πιστή εφαρμογή του μνημονίου, σε νέα μέτρα λεηλασίας των εισοδημάτων και του δημόσιου πλούτου»...




Με ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ αναφέρει: «Τη στιγμή που η Ευρώπη αποδομείται από την πολιτική της ακραίας λιτότητας και δημοσιονομικής πειθαρχίας, η στρατηγική σύμπλευσης της κυβέρνησης με τον χρεοκοπημένο ευρωπαϊκό νεοφιλελευθερισμό συνιστά έγκλημα εις βάρος του ελληνικού λαού, ενώ διαλύει και την ευρωζώνη».


Και προσθέτει: «Η επαναθεμελίωση της Ευρώπης «με βάση ένα στρατηγικό σχέδιο μετατροπής των επιμέρους δημόσιων χρεών των χωρών σε κοινό ευρωπαϊκό χρέος και τη δημιουργία αναδιανεμητικού ευρωπαϊκού προϋπολογισμού, ο δημόσιος έλεγχος του τραπεζικού συστήματος, η αλλαγή του ρόλου της ΕΚΤ με απευθείας δανεισμό των κρατών, αλλά και της Ευρωπαϊκής Τράπεζας Επενδύσεων για τη στήριξη της απασχόλησης και της ανάπτυξης συνιστά αναγκαία προϋπόθεση για την έξοδο από την κρίση».


Οι Ανεξάρτητοι Έλληνες, μέσω του εκπροσώπου τους, Χρήστου Ζώη, κατηγορούν την κυβέρνηση ότι «επιχειρεί να πάρει επικοινωνιακές ανάσες από την επίσκεψη Μπαρόζο και να αποκομίσει εντυπώσεις ενόψει της επερχόμενης καταιγίδας μέτρων».


Και προσθέτουν: «Ο κ.Σαμαράς απλά επιβεβαιώνει την προσήλωσή του σε ένα πρόγραμμα που μόλις χθες ο κ.Ρουμελιώτης ομολόγησε ότι είναι ανεφάρμοστο και αυτό το γνώριζαν όλοι από την αρχή».
Newsroom ΔΟΛ
ΠΡΕΖΑ TV

1 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Με τον ρατσισμό της Ρεπούση κλπ αριστεροδιεθνιστικής ιντελιγκέτσιας κατά των ελλήνων, θα ασχοληθούν ποτέ οι δυνάμεις της αριστερόστροφης συριζοδημάρκκε;;;