Πέμπτη 19 Ιουλίου 2012

ΑΓΡΙΕΣ ΑΠΟΔΟΚΙΜΑΣΙΕΣ ΤΖΕΦΡΙ ΣΤΙΣ ΦΩΤΙΕΣ


ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΥΠΟΒΑΘΜΙΣΗΣ ΑΠΟ ΤΑ ΤΟΠΙΚΑ ΜΕΣΑ

Πριν απο λίγα λεπτά έφθασε στην πληγείσα από την πυρκαγιά περιοχή του Α. Καστριτσίου, ο πρώην πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ και βουλευτής Αχαΐας του κόμματος Γιώργος Παπανδρέου ο οποίος φθάνοντας στην περιοχή δέχθηκε και αποδοκιμασίες απο κάποιους κατοίκους χωρίς το συμβάν να λάβει περαιτέρω διαστάσεις...
.

Ο κ. Παπανδρέου ο οποίος ξεκίνησε την περιοδεία του από την Ανάληψη, θα περιοδεύσει σε όλο το μέτωπο της φωτιάς. Συνοδεύεται απο τον Περιφερειάρχη κ. Κατσιφάρα, τον Αντιπεριφερειάρχη κ. Αλεξόπουλο και τον Πρόεδρο του Περιφερειακού Συμβουλίου κ. Καρπέτα.

Ο πρώην πρωθυπουργός διέκοψε την παρουσία του στο Συμπόσιο της Σύμης, το οποίο διεξάγεται στη Σάμο και έφτασε στην Αχαΐα όπου μαίνονται οι πυρκαγιές και έχουν προκληθεί μεγάλες καταστροφές.

dete.gr

4 σχόλια:

stduce@gmail.com είπε...

ΝΑΙ.ΚΑΙ ΤΟΝ ΡΩΤΗΣΕ ΤΟΠΙΚΟΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΤΩΝ ΑΕΡΟΠΛΑΝΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΩΝ ΟΧΗΜΑΤΩΝ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΛΙΠΗΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΤΟΥ ΑΠΑΝΤΟΥΣΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΛΙΜΑΤΙΚΗ ΑΛΛΑΓΗ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ.ΕΠΕΣΕ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ.ΤΗΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕ ΧΡΟΝΙΑ.

Ανώνυμος είπε...

Φαινεται οτι πηγε εκει ο λεχριτης για να απολαυσει το καψιμο της υπαιθρου και να ονειρευτει την νεα επιχειρηση που θα στησει με τις ευλογιες του απατεωνα Αλ Γκορ.
Καμμια κλιματικη αλλαγη δεν συμβαινει στον πλανητη. Ολα αυτα ειναι παραμυθια της Χαλιμάς.

Ανώνυμος είπε...

θα τους μαλώσω τους κατοίκους του gapville.

Ανώνυμος είπε...

Aι στο δ1αβολο, λαμογιο...

αυτος χαιρεται γιατι στον χωρο αυτο θα τοποθετηθουν ανεμογεννητριες...

Πατρινοι θα αφησετε την οικογενειακη και φιλικη τους εταιρια να φυτεψει εκει τις ανεμογεννητριες ?

.....
Αγοραστε ηλικακα φωτα κηπου για να μην καιτε ρευμα το βραδυ μεσα στο σπιτι σας.

Ειδικα τωρα το καλοκαιρι ειναι ο,τι πρεπει μιας και τα παιδια δεν εχουν διαβασμα !