Κυριακή 29 Ιουλίου 2012

Και νέο πολιτικό βίντεο από την Κ. Μουτσάτσου. "Ωδή στη χαμένη χαρά"


Ακούραστη η Κατερίνα Μουτσάτσου στην προσπάθεια της ενάντια σε ένα νεοφιλελεύθερο και απάνθρωπο κόσμο, δημιούργησε ένα νέο πολιτικό βίντεο και το ανέβασε στο youtube.
Τίτλος «Ωδή στη χαμένη χαρά», παραφράζοντας τον τίτλο της 9ης Συμφωνίας του Μπετόβεν, «Ωδή στη Χαρά», η οποία έχει...
χρησιμοποιηθεί ως ύμνος της Ευρωπαϊκής Ένωσης.
Υπό τη μουσική υπόκρουση της Ωδής, η Κατερίνα βρίσκεται σε μια παραλία και γράφει στην άμμο τις αξίες της Ένωσης και του Ευρωπαϊκού – Ελληνικού Πολιτισμού, που τις σβήνει το κύμα.
Λέξεις όπως Δημοκρατία, Αλληλεγγύη, Έθνη, Αξιοπρέπεια αλλά και Δουλειές, Κοινωνική Περίθαλψη, βλέπουμε να τις… παίρνει η θάλασσα.
Η ηθοποιός έγραψε σχετικά στο youtube, στο κείμενο που συνοδεύει το βίντεο:

Occupy E.U.
«Η Ωδή της Χαράς» του Μπετόβεν (1785) είναι ο επίσημος ύπνος της Ευρωπαϊκής Ένωσης (Ε.Ε.)
Η «Ωδή της Χαμένης Χαράς» είναι μια μεταφορά για τη σημερινή κατάσταση με την οποία έρχονται – και θα έρχονται – σταδιακά αντιμέτωποι οι λαοί της Ευρώπης – οι Έλληνες όντας οι πρώτοι επιτηθέμενοι με τον πιο βίαιο τρόπο.
Στο όνομα μιάς «Ένωσης» όλο και πιο αντι-δημοκρατική – μολυσμένη από τη διαφθορά της πολιτικής της Ελίτ, των διεθνών τραπεζιτών, των πολυεθνικών, και των μέσων μαζικής ενημέρωσης – ψέματα, εκβιασμοί, ηθικολογίες, και «αποδιοπομπαίοι τράγοι», χρησιμοποιούνται για την υποδούλωση των λαών, καταστρέφοντας τις ζωές των ανθρώπων, και τη δημοκρατία.


πηγη

9 σχόλια:

Γιώργος Κ είπε...

ΟΟΟΟΧΙΙΙΙΙ ΚΑΙ ΑΛΛΗ ΜΟΥΤΣΑΤΣΟΥ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ,
..την προτιμάμε να παίζει στα Τουρκικά σήριαλ..

Ανώνυμος είπε...

οχι αλλο καρβουνοοοο....δωστε της ενα ρολο σε τουρκικο σηριαλ να σταματησει....ελεοοοςςςς!!!!

Ανώνυμος είπε...

ελεος οχι την τουρκολαγνα ξανα

Ανώνυμος είπε...

Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ!
ΕΙΝΑΙ ΠΑΤΡΙΟΤΙΣΑ ΚΑΙ ΠΑΝΕΜΟΡΦΗ ΜΕΣΑ ΕΞΩ.
ΛΑΜΟΓΙΑ ΕΣΕΙΣ ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΝΑ ΔΙΞΕΤΕ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΣΑΣ ΣΤΟΥ ΕΛΛΗΝΕΣ???
ΛΟΙΠΟΝ ΣΚΑΣΤΕ!

Ανώνυμος είπε...

κατερινα μη μασας.αυτοι που σε κατακρινουν δειχνουν την "αγαπη" τους στην "πατριδα" με εργα μισους. ουτε αγαπη εχουν ουτε πατριδα.μονο σκοταδι μεσα στην ψυχη τους. μη μασας κοριτσι μου.μπραβο!!! και ξανα μπραβο!!!

Ανώνυμος είπε...

Κοπέλα μου μην τους ακούς.Η καρδούλα σου εσένα δεν αντλεί αίμα αλλά το αθάνατο ελληνικό Ιχώρ και παράγει τόνους εθνικής τεστοστερώνης. Συνέχισε έτσι μανάρι μου. Βλέπεις αυτοί που σε κατακρίνουνε δεν είχανε μανάδες σαν και σενά. Αυτοί είναι γεννήματα αγνώστου γερμανού πατρός και γνωστών ιεροδούλων της τρούμπας στην κατοχή.

Ανώνυμος είπε...

Είμαι σίγουρος οτι πολλοί από αυτούς που μπλογκάρουν είναι μαθητές και φοιτητές και θεωρούν τον εαυτό τους απόγονο του "Πολυτεχνείου". Άλλοι δε μεγαλύτεροι "τις ηρωϊκές εκείνες εποχές" ποιούσαν την νήσσαν, τώρα όμως που τους ξεκούνησαν από τη λαμογοβολεψιά τους έγιναν "αγανακτησμένοι".
Η Ελλάδα έχει ΗΔΗ καταστραφεί , η επιτάχυνση προς την οριστική διάλυση είναι τέτοια (και συνεχώς αυξανόμενη) που πλέον δεν υπάρχει χρόνος να γίνει τίποτε.
Αντί λοιπόν να ζητήσουμε να ξεσηκωθούν οι φοιτητές (ας γελάσω), οι εργάτες και οι αγρότες (γέλιο δυνατό), οι πνευματικοί άνθρωποι (αλά Τατσόπουλου, γέλιο ασυγκράτητο), η Εκκλησία (κοντεύω να λιποθυμίσω, όχι άλλο γέλιο) και οι καλλιτέχνες (έλεος, δεν μπορώ να ανασάνω από τα γέλια), έχουμε ΜΟΝΟΝ 2 που "μιλάνε" με τον τρόπο τους (Χαρρυ Κλυν και Μουτσάτσου) και όλοι εμείς "οι επαναστάτες του -ξεσκισμένου- κώλου" χαριτολογούμε και επικρίνουμε την κοπέλα.
.... (λιποθύμησα από τα γέλια).

Ανώνυμος είπε...

την επιθεση προς την κοπελα οπως κ αν λεγεται επωνυμη η ανωνυμη μονο ως
μισογυνικη μπορω να την χαρακτηρισω!!!τι σας εκανε;τι λαθος εκανε;γιατι τετοια μιζερια;αυτον τον τροπο εχει μπορει κ μπραβο της μακαρι ολοι να καναν κατι αναλογο απρακτοι σεναν καναπε η μενα φραπε σε ενα cafe ευκολο να κανεις κρητικη
σηκωσε κ εσυ τη φωνη σου αν εχεις κ ενωσε την μαζι με την ψυχη σου με ολους οσους θελουν την πετριδα τους ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ Κ ΑΦΗΣΤΕ ΤΗ ΜΙΖΕΡΙΑ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΜΙΑ ΠΕΤΡΑ ΣΤΟ ΧΕΡΙ!!

Ανώνυμος είπε...

Οι περισσοτεροι απο οσους φευγουν απο την χωρα μας για δουλεια στο εξωτερικο, συμπεριλαμβανομενης και της κοπελας, εχουν την Ελλαδα βαθια μεσα στην καρδια τους.
Δυστυχως, καποιοι απο σας που μεινατε, σας ειδαμε στις τελευταιες εκλογες!
Μακαρι να ηταν η Κατερινα εδω, κι εσεις στο Νοτιο Πολο, με μαγιω!